Autonvuokraus Beauvis Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Beauvis Lentokenttä

Beauvis Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Beauvis Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Beauvis Lentokenttä

Autovuokraamo Beauvis Lentokenttä
Autovuokraamo Beauvis Lentokenttä

Kansainvälinen lentokenttä Beauvais – Tille Airport (BVA) sijaitsee Pohjois – Ranskassa – Noin 7 km koilliseen kaupungin keskustasta Beauvais.Lentokenttä kutsutaan ranskaksi ”Aéroport de Pariisi – Beauvais-Tille,” ja sijaitsee 85 km pohjoiseen Pariisiin.

Lentokentällä on kaksi terminaalia ja tilat vierailijoille kuuluu useita ravintoloita ja kahviloita ja kauppoja. Ei ole hotelleja lentoasemalla, mutta lähin majoitus ”City Hotel” sijaitsee vain 1 km päässä terminaalirakennusten. Muuten, se on hyvin hotellia Beauvais keskustassa.

Beauvais-Tille Airport palvelee 2900000 matkustajaa vuonna (2010), ja on ensisijaisesti halpalentoyhtiöt että lentää täällä – osittain Ryanair ja Wizz Air BlueAir. Lentokentältä on suoria lentoja 50 kohteeseen 14 maassa, mukaan lukien Suomeen / Moss Airport Rygge – in Norjassa.

Saadaksesi lentokentältä keskelle Beauvais, voi kestää bussilla tai taksilla. Myös lentokentän busseja ajaa suoraan Pariisin keskustaan ​​tai Pariisin Disneylandiin – jotka ovat hyvin suosittuja matkailukohteita.

Jos haluat vuokrata auton Beauvais, lentokentällä on kuusi autonvuokraus toimistot – myös tunnetut pelaajat kuten Avis, Europcar, Hertz, National ja Sixt.