Autonvuokraus Poitiers

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Poitiers

Poitiers matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Poitiers. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Poitiers

Autovuokraamo Poitiers
Autovuokraamo Poitiers

Poitiers sijaitsee Länsi-Ranskassa, ja on tärkein sekä alueen Poitou-Charentes sekä ministeriön Vienne.Poitiers on noin 90000 asukasta, kun taas pääkaupunkiseudulla asuu noin. 250000 (2009).

Kaupunki sijaitsee joen Clain – 155 km kaakkoon Nantes.Poitiers on ensisijaisesti hallinnollinen, – viestintä ja kauppa. Kaupungissa on myös oma yliopisto, joka on perustettu vuonna 1432.

Merkittävä matkailukohde Poitiers on historiallisessa keskustassa, jota ympäröivät edelleen keskiaikaisen kaupungin muurit. Tämä on myös goottilainen Pyhän Pietarin tuomiokirkko 1379, kirkon ”Notre-Dame la Grande de Poitiers” peräisin 1100 – jossa on vaikuttava julkisivu ja basilikaa ”St. Hilaire le Grand” alkaen 1000.

Muita nähtävyyksiä kaupungissa ovat Palace of Justice ”Le Palais de Justice de Poitiers” alkaen 1100, vesitorni vuodelta 1887 ja taiteen museo ”Musée Sainte-Croix” ja näyttelyitä maalauksia ja veistoksia.

10 km pohjoiseen kaupungin on suosittu teemapuisto ”Futuroscope”, jossa nähtävyyksiin kuuluvat näkötorni, planetaario, IMAX teatteri ja paljon, paljon enemmän. Monet nähtävyydet perustuu kehittynyttä teknologiaa ja multimedia. Futuroscope oli 1,8 miljoonaa kävijää vuonna 2010.

Lentokenttä Poitiers-Biard Airport on 3 km kaupungin ulkopuolella.