Autonvuokraus Mulhouse

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Mulhouse

Mulhouse matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Mulhouse. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Mulhouse

Autovuokraamo Mulhouse
Autovuokraamo Mulhouse

Mulhouse, joka tunnetaan myös saksankielinen nimi Mulhouse, kaupunki sijaitsee kaukana itään Ranskan – Nimenomaan Ill-jokea ja Canal du Rhône au Rhin.Tämä on suurin kaupunki departementissa Haut-Rhin ja toiseksi suurin Elsassin alueella. Kaupungissa on noin. 112000 asukasta (2010), mutta se on arvioitu lähiöissä, luku nousee noin 240000.

Mulhouse on ennen kaikkea tärkeä teollisuuden kaupunki, jossa muun muassa Peugeot autotehtaalle. Lisäksi kaupunki on pitkät tekstiiliteollisuuden perinteitä.

Sen historia on ajoittain ollut myrskyisä, ja se on ollut vuorotellen Ranskan ja Saksan – joka on yhä tunnusomaista kulttuuria ja arkkitehtuuria. Vuodesta 1919, kaupunki kuului Ranskaan, mutta se on edelleen suuri saksankielinen väestö.

Niistä ihmeet Mulhouse on useita mielenkiintoisia museoita, kuten hallitus auto museo (Musée National de l’Automobile de Mulhouse) ja Ranskan suurin rautatiemuseo (Musée Français du Chemin de Fer). Vierailu maailman suurin tekstiili museo (Le Musée de l’Impression sur Etoffes de Mulhouse) on myös palkitseva kokemus. Yhteensä 6 miljoonaa eri malleja kootaan tänne! Lisäksi kaupunki on myös oma yleinen historia museo.

Niistä muita nähtävyyksiä on erityisesti Eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha mainittu.

Lentokenttä Basel-Mulhouse-Freiburg Airport (joka palvelee kolme kaupunkia Basel, Mulhouse ja Freiburg) sijaitsee 32 kilometriä kaakkoon Mulhouse keskustasta.