Autonvuokraus Bergamo Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bergamo Lentokenttä

Bergamo Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bergamo Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bergamo Lentokenttä

Autovuokraamo Bergamo Lentokenttä
Autovuokraamo Bergamo Lentokenttä

Bergamo Airport (BGY) – joka kantaa virallista nimeä ”Internationale Aeroporto Orio al Serio” – sijaitsee 5 km etelään Bergamon ja noin 45 km koilliseen Milanon.Se toimii päälentokenttä Bergamon alueen ja yksi kolme kansainvälistä lentokenttää palvelee Milano. (Muut kaksi ovat Milanon Malpensan ja Milanon-Linate). On erityisen halpalentoyhtiöt käyttävät Bergamon lentokentälle. Yhteensä 4,5 miljoonaa matkustajaa tätä lentokenttää vuosittain.

Ja päässä Bergamon lentokentästä tarjotaan kohtuuhintaisia ​​matkustaa useisiin kohteisiin Euroopassa. Suurin toimija on irlantilainen lentoyhtiö Ryanair.

Tehokkain tapa päästä Bergamo Airport Bergamon keskustaan ​​on otettava shuttel bussilla. Matka kestää noin 15 minuuttia. Taksi on tietysti myös vaihtoehto. Asema Milan, junien rautatieaseman Bergamon keskustaan.

Jos haluat vuokrata auton Bergamossa, useita kansainvälisiä autovuokraamossa, niiden tytäryhtiöiden tuloaulassa lentokentältä. Täältä löydämme tällaista tunnettu toimijoiden, kuten Auto Europe, Avis, Europcar, Hertz, Sixt ja Maggiori.

Ei ole hotelleja lentoasemalla, mutta ympäristö on niin ”Star Hotel Cristallo Palace” ja ”Hotel Piemontese”.

Bergamon lentokentällä on useita tiloja matkailijoille – kuten useita ravintoloita, baareja ja kauppoja.Jotkut kaupat ovat erikoistuneet Italian muodin ja erilaisten luksustuotteiden, kun taas toiset ovat keskittyneet tyypillisiä tuotteita Lombardian alueen. Lisäksi terveyskeskus, apteekki, VIP Lounge ja ATM lentokentällä.