Autonvuokraus Garda

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Garda

Garda matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Garda. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Garda

Autovuokraamo Garda
Autovuokraamo Garda

Pieni turistikaupunki Garda on Veneton alueella Pohjois-Italiassa, ja on 4000 asukasta (2011).Kaupunki sijaitsee itärannalla Lake Garda – joka on Italian suurin järvi. Garda Veronan maakunnassa.

Garda ja Gardajärvi on suosittu matkailukohde – varsinkin sesonkiaikana (heinä-ja elokuussa). Leuto ilmasto, kauniit maisemat, hyvät mahdollisuudet uimiseen ja vesiurheiluun on vuosisatojen tehdään alue, loma paratiisi.

Lake, turistit voivat vierailla keskiaikainen linnoitus, joka sijaitsee päälle kallion ”Rocca”, ja kaupungin viehättävä keskustan kauppoja, baareja, ravintoloita, romanttinen neliöt ja kaunis venetsialainen huviloita. Suosikki paikka turisteille on järven on myös merenrannalla kanssa monia miellyttävä ulkona ravintoloissa.

Kaupunki sopii hyvin niille, jotka haluavat rentoutua rauhallisessa ympäristössä, tai ottaa miellyttävän päiväretkiä alueella. Gardajärven, pieniä kyliä peräkkäin, ja on monia linnoja, linnoituksia ja raunioita tällä alueella.

Matkustajat Lake lasten pitäisi nauttia kiertueen suosituin huvipuisto ”Gardaland”, joka sijaitsee 15 km etelään kaupungin.

Lähin lentokenttä on Veronan lentokenttä – ”Valerio Catullo”, joka sijaitsee 35 kilometriä kaakkoon järven.