Autonvuokraus Bologna

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bologna

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Bologna tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Bologna kauttamme.

Bologna-opas

Bilutleie Bologna
Bologna Autonvuokraus

Bologna on Italian Emilia-Romagnan alueen pääkaupunkiApenniinien vuoriston pohjoispuolella. Ympäri kaupunkia – jossa on noin 375 000 asukasta (2010) – on hedelmällinen tasankomaisema. Bolognaan viitataan usein lemmikkinimellä ”La dotta” (tutkija), koska kaupungin yliopisto on yksi Euroopan vanhimmista (perustettu vuonna 1119). Toiset kutsuvat kaupunkia ”La grassaksi” (rasvaksi) Bolognan kuuluisan keittiön vuoksi.

Alkuperäinen nimi oli Felsina, ja kaupunki mainitaan Rooman siirtomaana jo vuonna 189 eaa. Kr.

Nähtävyyksiä

Hyvin säilynyt historiallinen kaupunkiympäristö on Bolognan tärkein nähtävyys. Sitä hallitsee kaksi suurta avointa tilaa (Piazza Maggiore ja Piazza del Nettuno) sekä useita kirkkoja ja palatseja. Piazza del Nettunossa on kuuluisa Neptunuksen suihkulähde 1500-luvun puolivälistä. Toisella Bolognan aukiolla, Piazza di Porta Ravennassa, on kaksi nojaavaa 1100-luvun tornia (Garisenda ja Asinelli), jotka herättävät turistien huomion.

Vierailun arvoisia rakennuksia ovat Palazzo Comunale (kaupungintalo) ja Palazzo del Podestà – molemmat keskiaikaisia – sekä joitakin monista upeista kirkoista. Näistä kaksi on mainittava erityisesti: San Pietron katedraali ja goottilainen San Petronio. Jälkimmäisessä on kuvanveistäjä Jacopo della Quercian tekemä upea sisäänkäyntiportaali. Tämä kirkko tunnetaan myös paavista, joka kruunaa keisari Kaarle 5: n. siellä vuonna 1530.

Bologna on kuuluisa historiallisesta kaupunkiympäristöstään – täällä Piazza Maggioresta.

Tutustu Bolognaan autonvuokrausta

Vaikka Bologna voi olla jännittävä pieni kaupunki, useimmat ihmiset matkustavat tänne, koska kaupunki on hyvä lähtökohta matkustaa ympäri aluetta. Bologna sijaitsee keskeisellä paikalla, helpon matkan päässä Milanosta, Venetsiasta, Venezia Firenzestä ja Riministä sekäLago di Gardan kaltaisista paikoista. Autonvuokraus Bolognan lentokentältä, pääset moniin Italian suosituimmista kaupungeista vain tunnissa tai kahdessa.

Muinaisessa Modenan kaupungissa on useita upeita rakennuksia.

Modena – Viihtyisä kaupunki ruokamuistomerkeille

Modena on muinainen kaupunki, ja alueella asuttiin jo rautaisella aikakaudella. Ajomatka täällä on varmasti suositeltavaa, varsinkin jos olet kiinnostunut historiasta, kulttuurista, kauniista rakennuksista ja hyvästä ruoasta. Kaupunki tunnetaan muun muassa ruokaperinteistään ja miellyttävistä ravintoloistaan, tuotteistaan, kuten aceto balsamico tradizionale, festivaaleista piazzailla,hyvistä ostosmahdollisuuksista (erityisesti muodista) ja siitä, että sekä Luciano Pavarotti että Enzo Ferrari ovat syntyneet ja kasvaneet täällä.

  • Bolognasta on enintään 44 kilometriä Modenaan. Jos ajat moottoritietä suurimman osan pätkästä, sinulla kestää noin 50 minuuttia.

Firenze – Italian kulttuurikeskus

Firenze on yleensä useimpien Bolognan alueella vierailevien ihmisten suunnitelmassa. Tämä on yksi maailman kauneimmista keskiaikaisista kaupungeista, jahistoriallinen keskusta on Unescon maailmanperintökohde. Firenze on ollut Italian pääkaupunki, täältä tulee monia maan kuuluisimmista taiteilijoista, ja miljoonat turistit matkustavat vuosittain kokemaan Toscanan helmen. Sinun pitäisi varata enemmän kuin yksi päivä kiinni kaikesta, mitä Firenzellä on tarjota.

  • Bolognasta firenzeen on noin 105 kilometriä, ja suurin osa ajomatkasta kulkee moottoritiellä. Säännöllisellä liikenteellä matka kestää noin tunnin ja 20 minuuttia. Firenzeä ja Bolognasta reittiä pitkin on monia viihtyisiä kyliä ja viinitarhoja, jotka saattavat olla pysähtymisen arvoisia.
Florence – täällä näet Duomo Santa Maria Del Fiore.
Riminin ranta on 15 kilometriä pitkä.

Rimini – yksi Euroopan suurimmista merenrantakohteista

Riminin ranta on 15 kilometriä pitkä, ja kultainen hiekka on silmän ulottumattomissa. Kaupunki on myös hyvin vanha, roomalaisten perustama jo vuonna 268 ennen aikakauttamme. Täältä löydät täydellisen yhdistelmän jännittävää kaupunkielämää ja mukavia rantoja. Vanha keskusta tarjoaa arkkitehtuuria monilta eri aikakausilta, nähtävyyksiäkaikkialla, hyviä ravintoloita, hyviä ostosmahdollisuuksia ja paljon muuta. Jos olet kesällä autonvuokrausmatkalla Italiassa, matkan pitäisi pysähtyä Riminin kautta.

  • Bolognan ja Riminin välillä on noin 120 kilometriä, ja käytännössä koko matka menee moottoritielle. Pysähtymättä ajomatka kestää noin 1 tunnin ja 20 minuuttia.
San Marino on maailman vanhin tasavalta.

San Marino – Mini-puttitila, jonka koet päivässä

San Marinon pieni tasavalta on yksi maailman pienimmistä valtioista, jossaon vain 33 tuhatta asukasta. Euroopassa vain Vatikaani ja Monaco ovat pienempiä. Tämä on myös maailman vanhin tasavalta. Se sijaitsee Bolognan eteläpuolella, vuorilla ja suoraan maahan Riminin merenrantakohteesta. San Marinon kaupunki on keskittynyt muinaisen linnoituksen ympärille. Täällä on kapeita ja viihtyisiä kävelykatuja, upeat näkymät, mukavat ja pienet ravintolat ja enemmän kuin tarpeeksi museoita ja nähtävyyksiä. Mini-putt-tila voidaan kokea yhdessä päivässä, mutta ei ole väärin puhutella joitain alueen kyliä siellä ollessasi. Muista ottaa passi mukaanja pyytää leimaamaan se rajanylityspaikalla.

  • Bolognasta ajaa moottoritiellä Riminiin asti, ja sitten on maalaistie San Marinoon. Reitti on yhteensä noin 140 kilometriä ja vietät noin 1 tunnin ja 45 minuuttia, jos tiellä ei ole pysähdyksiä.
Ravenna oli Länsi-Rooman valtakunnan pääkaupunki noin 1 600 vuotta sitten.

Ravenna – Täältä löydät hyvän elämän

Ravenna on hieman syrjässä rannikon kauniista rannoista, mutta on edelleen suosittu kohde niille, jotka matkustavat rantalomalla. Kaupungin suurin vetokortti on kuitenkin kulttuuri. Tämä oli Länsi-Rooman valtakunnan pääkaupunki noin 1600 vuotta sitten. Kaupungissa on erittäin kaunis keskusta, useita arkkitehtonisia helmiä (8 rakennusta on Unescon maailmanperintökohde), ja se on kuuluisa monista musiikki- ja kulttuurifestivaaleistaan. Kuten muuallakin Italiassa, tällä alueella ei myöskään ole hyviä ruokakoh kokemuksia, etenkään merenelävien osalta.

  • Bolognan ja Ravennan välillä on 81 kilometriä, ja suurin osa matkasta menee samalle moottoritielle kuin riminiin vievä moottoritie. Ajomatka kestää noin tunnin.
Se ei ole erityisen saavutettavissa autolla kaupungin keskustassa, joten on suositeltavaa pysäköidä ulkopuolelle.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Bolognan historiallisessa keskustassa ei ole erityisen helppoa. Kadut ovat kapeita, ja täällä on nopea korkki ja jono. Jos tutkit nähtävyyksiä, sinun pitäisi siksi pysäköidä ulkopuolelle. Pysäköinti katujen varrella on merkitty joko valkoisella tai sinisellä. Valkoinen merkintä tarkoittaa, että asukkaat voivat pysäköidä sinne, kun taas sininen tarkoittaa, että kaikki voivat pysäköidä.

Huomaathan myös, että useimmissa Italian kaupungeissa on niin sanottuja ZTL-vyöhykkeitä. Jotkin alueet voidaan sulkea kaikelta liikenteeltä joko pysyvästi tai tiettyinä aikoina. Jos hotelli, jossa yövyt, on tällaisella alueella, sinun tulee antaa hotellille vuokra-auton rekisterinumero. Sitten he varmistavat, että sinulla on poikkeus ajaa hotelliin ja takaisin.

Liikenne on Italiassa aggressiivisempaa kuin monissa muissa Euroopan maissa. Valtateillä tämä ei yleensä ole tekijä, mutta kaupungeissa ja maalaisteillä kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Aja puolustuskannalla, mutta päättäväisesti.

Lentokenttä

Bolognan lentokenttää kutsutaan Bologna Guglielmo Marconin lentokentäksi. Vaikka Bologna ei ole Italian suosituimpia kohteita, monet ihmiset käyttävät kaupunkia lähtökohtana. Erityisesti ne, jotka tutkivat itse autonvuokraus. Siksi Guglielmo Marconin lentokentän kautta matkustaa vuosittain yli 8 miljoonaa matkustajaa.

Tällä hetkellä lentoasemalla Bologna on edustettuna 20 autovuokraamoa. Tunnettuja kansainvälisiä vuokranantajia Avis, Budget, Hertz, Sixt, National, Europcar, Thrifty ja Alamo kuuluvat näihin. Lisäksi löydät useita italialaisia ja vähemmän tunnettuja yrityksiä, kuten Sicily by Car, Maggiore ja Autovia. Kaikki tiskit ja vuokratoimistot sijaitsevat lentokentän tuloaulassa, ja vuokra-autot ovat pysäköitynä välittömään läheisyyteen.

  • Lentokenttä sijaitsee vain 6 kilometriä kaupungin keskustasta luoteeseen, ja ajoaika on alle 10 minuuttia.