Autonvuokraus Venetsia

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Venetsia

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Venetsia tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Venetsia kauttamme.

Venetsian opas

Bilutleie Venezia
Venetsia Autonvuokraus

Venetsia sijaitsee Koillis-Italiassa Adrianmerellä ja on Veneton alueen pääkaupunki. Kaupungissa on noin 270 000 asukasta (2011). Venetsia sijaitsee 118 saarella Laguna Venetassa (Venetsian laguuni), ja kaupunki on erittäin kuuluisa kanaleistaan,gondoleistaan, arkkitehtuuristaan ja historiastaan.

Venetsiassa on yli 40 km taajuuksia, ja tunnetuin on ”Grand Canal”. Kaupungissa on yli 400 siltaa, jotkasitovat kaupungin yhteen , ja suuri osa sekä henkilö- että tavaraliikenteestä tapahtuu kaadilla.

Venetsia on suosittu matkailukohde ja noin 15 miljoonaa vierailee kaupungissa vuosittain. Matkailu on myös kaupungin tärkein tulonlähde.

Nähtävyyksiä

Venetsian vanha kaupunki on ryöminyt kanavan läpi, ja siinä on monia hienoja palatseja, kirkkoja ja kapeita katuja. 1100-luvun Dogen palatsi – ”Palazzo Ducale” – on yksi niistä, ja tämä oli aiemmin hallituksen rakennus ja oikeussali.

Pyhän Markuksen aukio – ”Piazza San Marco” on suosittu kohtaamispaikka turisteille Venetsiassa. Aukio on 175 metriä pitkä ja 82 metriä leveä, ja sitä ympäröivät toimistorakennukset 1400-1700-luvulta. Siellä on myös Pyhän Markuksen basilika ”Basilica San Marco” 1063: lta, jossa on 99 metriä korkea kellotorni, Unescon maailmanperintökohde.

Venetsia on maailmankuulu kanava- ja veneretkistä gondolilla.

Muuten huokausten silta vuodesta 1597 ja Rialton silta 1500-luvun lopulta ovat suosittuja nähtävyyksiä.

Venetsiassa järjestetään useita vuosittaisia taide-, musiikki- ja teatteritoimintaa.

Tutustu Venetsiaan autonvuokraus

Vaikka Venetsiassa on enemmän kuin tarpeeksi nähtävää ja koettavaa, ei ole väärin tehdä retkiä alueen muihin paikkoihin. Tällä Italian alueella on hyvin monia jännittäviä kaupunkeja, joilla on pitkä ja mielenkiintoinen historia. Se on myös lyhyen matkan päässä Alpeilta, kauniilla vuoristokylillä kauniissa luonnossa. Tässä muutamia ehdotuksia suosituimmista päiväretkistä autonvuokrauksen mukaan.

Merenranta Jesolossa.

Lido di Jesolo – Merenrantakohde erinomaisella rannalla

Jos haluat ottaa aurinkoa ja uida Venetsiassa, Jesolon pieni kaupunki on erinomainen paikka ajaa. Sieltä löydät yhden Italian suurimmista ja parhaista rannoista, Lido di Jesolon. Hiekka on puhdasta ja mukavaa, siellä on tilaa tuhansille uimareille samanaikaisesti, ja löydät kaiken mitä tarvitset mukavaan oleskeluun auringossa. Aurinkotuolit jonotetaan useita kilometrejä pitkää rantaa pitkin, ja ne voi vuokrata kohtuulliseen hintaan. Täällä on myös puhtaat ja siistit wc: t ja suihkutilat. Rannan varrella on lähellä baareja, ravintoloita ja kahviloita. Iltaisin ja öisin rannalla on vilkasta kansanelämää, muttaLido di Jesolo on edelleen erittäin turvallinen ja perheystävällinen paikka. Monet ihmiset todella päättävät jäädä tänne, kun he aikovat ensisijaisesti kokea Venetsian. Etäisyys on lyhyt, ja on harvoin väärin valita kauniilla rannalla sijaitseva hotelli.

  • Venetsiasta Lido di Jesoloon on noin 45 kilometriä. Ajomatka kulkee lahden ympärillä mantereella ja kestää noin 45 minuuttia.
San Vitalen basilika on koristeltu kauniilla mosaiikeilla 5. ja 10. 600-luvulta.

Ravenna – Mosaiikkikaupunki Adrianmerellä

Ravenna on keskikokoinen kaupunki, joka sijaitsee jonkin matkan päässä Venetsiasta etelään Adrianmeren rannikolla ja Riminin lähellä. Se oli Länsi-Rooman valtakunnan pääkaupunki 400-luvulla, ja sen jälkeen Ravenna vakiinnui taiteen, kulttuurin, uskonnon ja kaupankäynnin keskukseksi. Kaupungissa on vanha keskusta, jossa on 8 rakennusta, jotka ovat Unescon maailmanperintökohde,sekä monia muita nähtävyyksiä. Tunnetuimpia ovat mausoleum Galla Placidaja San Vitalen basilika, jotka molemmat on koristeltu kauniilla mosaiikeilla siitä 5. ja 10. 600-luvulta. Ravennassa on usein klassisia konsertteja kuuluisien taiteilijoiden kanssa, siellä on monia kulttuurifestivaaleja, ja kaupunki vetoaa erityisesti historiasta kiinnostuneihin. Ruokaperinteet ovat myös jotain, josta asukkaat voivat olla ylpeitä, ja löydät ravintoloita, jotka tarjoilevat herkullista ruokaa kaikissa hintaluokassa. Se ei myöskään ole kaukana kaupungin keskustasta, kunnes saavut kauniille rannoille Adrianmerellä.

  • Venetsiasta Ravennaan on 144 kilometriä, jos ajat nopeinta reittiä, joka kulkee rannikkoa pitkin. Ajoaika on sen jälkeen noin 2 tuntia ja 15 minuuttia.

Cortina d’Ampezzo

Useimmat ihmiset sanovat Cortina vain, kun he viittaavat Cortina d’Ampezzo, ja kaupunki on tunnettu yhtenä Italian suurimmista hiihtokohteista. Se sijaitsee Dolomiiteillä,vuoristoalueella, joka kuuluu Alpeille Etelä-Tirolissa. Jos vierailet Venetsiassa talvella ja sinulla on vuokra-auto, tämä on kaupunki mennä hiihtämään. Alueella on yli 100 hoidettua rinnettä, ja yhdessä ne muodostavat yli 1200 kilometriä polkuja. Cortina on myös loistava paikka pysähtyä kesällä. Dolomiimitit ovat silloin yhtä kauniita, ja huipulle pääsee joko hiihtohisseillä, gondolilla tai kävellen. Itse kaupungille on ominaista kaunis asutus, jota ympäröi yhtä kaunis luonto. Ostosmahdollisuudet ovat hyvät,ja Cortinasta löydät enemmän kuin tarpeeksi herkullisia ruokapaikkoja, kahviloita ja baareja.

  • Venetsiasta Cortina d’Ampezzoon on 158 kilometriä. Ajo pysähtymättä kestää yleensä noin 2 tuntia.
Dolomiiteissa sijaitsee Cortina d’Ampezzon kaupunki, joka tunnetaan yhtenä Italian suurimmista hiihtokohteista.
Keskustassa on monia kauniita rakennuksia keskiajalta lähtien hyvällä sekoitus arkkitehtonisia tyylejä.

Padova – Yksi Pohjois-Italian upeimmista suurkaupungeista

Padova on suhteellisen suuri kaupunki, jossa on noin 215 000 asukasta. Sen uskotaan olevan yksi Vanhimmista kaupungeista Pohjois-Italiassa, ja sen sanotaan olleen ensimmäisen kerran perustanut Troijan prinssi Aeneid noin 1200 vuotta f.Kr. Kaupungin keskustaa pidetään erittäin kauniina, ja täältä löydät muun muassa maailman vanhimman kasvitieteellisen puutarhan. Puutarha on peräisin 1545 ja on Unescon maailmanperintökohde. Keskustassa on tietenkin myös monia kauniita rakennuksia keskiajalta lähtien, hyvä sekoitus arkkitehtonisia tyylejä. Kulttuuri ja taide ovat padovalle ominaisia käsitteitä. Monet tunnetut taiteilijat ovat lähtöisin täältä tai asettuneet kaupunkiin. Kaupungin museoissa voit nähdä joitain maailman tunnetuimmista maalauksista ja veistoksista. Täältä löydät myös monia kirkkorakennuksia, joita kuuluisat taiteilijat ovat ainutlaatuisesti koristaneet. Padova tunnetaan myös hiljaisesta ja mukavasta ilmapiiristä kuin Venetsia, koska tässä kaupungissa on vähemmän turisteja. Hyvät ostos- ja ruokailukokemukset ovat myös avainsanoja, joita voidaan käyttää Padovasta.

  • Venetsiasta padovaan on vain 50 km:n matka. Autonvuokrausmatka kestää enintään noin 40 minuuttia.
Ljublanassa on ehkä kaikkein miellyttävin ilmapiiri Euroopan pääkaupungeissa.

Ljubljana – Euroopan miellyttävin pääkaupunki

Slovenian pääkaupunki ei ole kaukana Venetsiasta, ja se on yksi parhaista kyydeistä, joita voit hemmotella itseäsi, kun olet Tällä puolella Italiaa. Ljubljanasta löydät ainutlaatuisen yöelämän, erittäin kauniin keskustan, monia nähtävyyksiä ja ehkä miellyttävimmän ilmapiirin Euroopan pääkaupungeissa. Ljubljana on myös erittäin turvallinen kaupunki matkustaa, ja sen asukkaita pidetään mukavina, avuliaina ja iloisina keskustelemaan niiden kanssa, jotka tulevat käymään. Monet ihmiset menevät Ljubljanaan syömään siellä ravintoloissa. Ruoanlaitosta on tullut tärkeä osa kaupungin kulttuuria, ja ravintolat ammentavat inspiraatiota sekä paikallisesti että naapurimaista. Kaikenlaisten raaka-aineiden saataja on erittäin hyvä. Ljubljanassa on edullista ruokailla jopa luksusravintoloissa. Kaupungissa tapahtuu myös aina jotain kulttuurisesti jännittävää. Tarkista etukäteen, saatko konsertin tai festivaalin, kun pysähdyt.

  • Venetsian keskustasta Slovenian Ljubljanaan on noin 240 kilometriä. Ajomatka sinne kestää noin 2 tuntia ja 40 minuuttia.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Jos olet päiväretkellä Venetsiaan, harkitse autosi jättämistä yhteen mantereen pysäköintitiloista,aivan Ponte della Libertàn vieressä. Sieltä voit mennä veneellä tai bussilla kaupunkiin. Kaupungin keskustaan pääsee eniten kävellen tai gondolissa, eivätkä moottoroidut ajoneuvot ole sallittuja siellä. Suurin osa kaupungin historiallisesta keskustasta sijaitsee niin kutsutulla ZTL-vyöhykkeellä (Zona Traffico Limitato). Itse saaren sillan päässä ja lähellä rautatieasemaa on myös joitain pysäköintipaikkoja, mutta täällä pysäköinnin hinnat ovat jonkin verran korkeammat.

Lentokentästä on tullut italian neljänneksi suurin matkustajamäärältään mitattuna.

Lentokenttä

Venetsiaa palveleva lentokenttä on nimeltään Venetsian Marco Polon lentokenttä. Se sijaitsee mantereella kaupungin pohjoispuolella, vain lyhyen ajomatkan päässä Ponte della Libertà -sillan kautta kaupungin keskustaan. Venetsian suosion vuoksi lentokentästä on tullut matkustajamäärältään Italian neljänneksi suurin. Noin 11 miljoonaa ihmistä vuodessa on saapunut ja lähtenyt täältä. Voit lentää suoraan Venetsiaan useimmista Euroopan suurimmista kaupungeista ympäri vuoden. On myös suoria lentoja useista kaupungeista Yhdysvalloissa, Emiraateissa ja joitakinpeitsiä Pohjois-Afrikassa.

Marco Polo Airport autovuokraamot kokoontuvat erilliseen keskukseen lähellä P1-pysäköintilaitosta. Siellä on myös vuokra-auto, jonka aiot noutaa, ja toimitat myös samassa paikassa. Keskus sijaitsee terminaalirakennuksen kolmannessa kerroksessa. Tästä päivästä lähtien tällä lentokentällä on 10 autovuokraamoa, mukaan lukien kansainväliset toimijat, kuten Sixt, Hertz, Europcar, Avis ja Enterprise, sekä jotkut italialaiset yritykset, kuten Maggiore ja Autovia.

  • Venetsian Marco Polon lentokentältä Venetsian keskustaan on noin 13 kilometriä. Ajomatka kestää noin 15 minuuttia.