Autonvuokraus Firenze Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Firenze Lentokenttä

Firenze Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Firenze Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Firenze Lentokenttä

Autovuokraamo Firenze Lentokenttä
Autovuokraamo Firenze Lentokenttä

Kansainvälinen lentoasema ”Aeroporto di Firenze – Peretola” (FLR) on 10 km luoteeseen kaupungin keskustasta Firenze, ja on suurin Toscanan alueella.

Lentoasema palvelee 1900000 matkustajaa vuodessa (2011), ja sitä käytetään useiden lentoyhtiöiden – kuten Air Berliini, Air France, Brussels Airlines ja Lufthansa. Suositut kohteet päässä Firenzen lentokenttä on Pariisi, Düsseldorf, Lontoo, Amsterdam, Kööpenhamina ja Wien.

Lentoasema avattiin vuonna 1931 ja sitä remontoitiin ja uudistettiin vuonna 2006. On olemassa useita tiloja matkailijoille terminaalirakennuksen – myös kaupat (mukaan lukien tullitta store), baareja, ravintola, neuvonta, internetyhteys, pankki, valuutan vaihtoa vastaanotto, pankkiautomaatteja, posti ja terveyskeskus.

Jos haluat vuokrata auton Firenzessä, autovuokraamojen Avis, Europcar, Hertz, Sixt ja muut toimistot lentoasemalla. Muut kuljetus vaihtoehtoja Firenzen lentokentältä ja keskustasta bussilla tai taksilla.

Ei ole hotelleja lentoasemalla, mutta moderni Novotel Firenze Nord Aeroporto sijaitsee vain 2 km päässä lentokentän terminaalista.