Autonvuokraus Saksa

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Saksa

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Saksa tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Saksassa kauttamme.

Saksan opas

Bilutleie Tyskland
Autonvuokraus Saksa

Saksa sijaitsee Keski-Euroopassa ja sillä on 81,7 miljoonaa asukasta (2011). Se on Tanskakolmas osa vuoden 2016 Ranska Luxemburg Belgia samannimisestä Polen elokuvasta ja vuoden 2017 parlamenttivaaleista. Itävalta Saksalla on pohjoiseen rantaviivaa pohjanmerta ja Itämerta kohti.

Saksa muodostaa yhdessä Yhdysvaltojen ja Japanin kanssa maailman kolme suurinta teollisuusmaita.

Berliini on Saksan pääkaupunki ja maan suurin 3,4 miljoonan asukkaan kaupunki. Berliini sijaitsee Saksan itäosassa ja on maan tärkein eurooppalaisen politiikan, kulttuurin ja tieteen keskus. Kaupunki on myös tärkeä liikenteen solmukohta. Berliini on suosittu matkailukohde, jossa on historiallisia nähtävyyksiä, oopperaa, teattereita, museoita, nykyarkkitehtuuria ja taidegallerioita. Lisäksi pääkaupunki on kuuluisa festivaaleistaan. Berliinissä vieraili vuosittain 9 miljoonaa kävijää.

Muita saksan suurkaupunkeja ovat Hampuri, München, Köln, Frankfurt ja Stuttgart.

Frankfurtin kansainvälinen lentokenttä on Saksan suurin lentokenttä. Uusi Berliinin Brandenburgin kansainvälinen lentokenttä on myös yksi maan vilkkaimmista. Lentokenttä on Berliinin Schönefeldin lentokentän jatke.

Köln on yksi Saksan suurimmista kaupungeista, joka on tutustumisen arvoinen.

Ajaminen Saksassa

Saksa on yksi Euroopan helpoimmista ja turvallisimmista maista. Hyviä moottoriteitä on kaikkialla– jopa maalaistie on korkeatasoinen. Moottoriteilläkin voi ajoittain olla jonoja, mutta yleensä siksi, että tietöitä tehdään. Sinne on myös melko helppo päästä autolla Saksan kaupungeissa. Opaste on hyvä, useimmat kuljettajat pitävät kiinni liikennesäännöistä, eikä liikenne ole erityisen voimakasta tai aggressiivista.

Saksassa ei saa ohittaa pysäkillä lähestyvää tai seisovaa koulubussia.

Liikennesäännöt Saksassa

 • Saksassa aja tien oikealla puolella.
 • Ajovalot ovat pakollisia autossa 24 tuntia vuorokaudessa.
 • Matkapuhelimen käyttö on kielletty moottorin käydessä, paitsi handsfree-näppiä.
 • Se on pakollinen turvavyöllä kuljettajalle ja matkustajille.
 • Alle 12- tai 150 cm:n lasten tulee aina käyttää hyväksyttyjä lasten turvalaitteita, jotka sopivat lapsen pituuteen ja painoon.
 • Lasten pitäisi istua auton takapenkillä.
 • Alle 3-vuotiaat lapset voidaan sijoittaa etupenkille edellyttäen, että he istuvat hyväksytyssä ja mukautetussa ylätuolissa ja niin kauan kuin he ovat vastakkaisella tavalla kuin ajosuunta (kasvot taaksepäin autossa ja jos istuin ei ole aktivoinut turvatyynyä).
 • Saksassa ei saa ohittaa pysäkillä lähestyvää tai seisovaa koulubussia.
Moottoriteiden 130 kilometrin tuntinopeusrajoitus on Saksassa niin sanottu suositus.

Nopeusrajoitukset kohteessa Saksa

Muista, että asuinalueiden nopeusrajoitukset voidaan asettaa 30 kilometriin tunnissa. Jos toisin ei määritetä, sovelletaan seuraavia rajoituksia:

 • Kaupungit: 50 kilometriä tunnissa
 • Maalaistiet: 100 km/h
 • Moottoritiet: 130 kilometriä/h*

* Moottoriteiden 130 kilometrin tuntinopeusrajoitus on Saksassa niin sanottu suositus. Ellei muuta nopeusrajoitusta määritetä (ja näytetä merkein), sinua ei sakoteta rajan yli ajamisesta. Saatat kuitenkin olla taloudellisesti vastuussa kaikista onnettomuuksista, joita aiheutat, jos ajat suositeltua rajaa nopeammin. Huomioithan myös, että alueviranomaiset voivat asettaa alempia rajoituksia, joita sovelletaan noin 30 prosenttiin Saksan moottoriteistä.

Alkoholiraja Saksassa

Saksassa ajaminen ei ole sallittua, jos veren alkoholipitoisuus ylittää 0,5 lt. (0,5 g/l).

Alle 21-vuotiaille kuljettajille ja alle 2 vuotta ajokortin saannissa kuljettajilla on nollatoleranssi alkoholin kanssa ajamiseen veressään eli 0,00,00.

Suositellut Autonvuokraus Palvelut

Hyvät moottoritiet ja maalaistiet tekevät Saksasta yhden mukavimmista maista tutkia autonvuokrausta. Eri alueilla on myös suuria eroja siinä, mitä voi kokea. Tässä muutamia ehdotuksia suosituista ja tunnetuista ajoreiteistä Saksassa.

Saksan Alpit

Jos olet Münchenin alueella ja sinulla on vuokra-auto käytössäsi, harkitse ajomatkaa Alpeille, joka sijaitsee Saksassa. Tätä Alppien osaa pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista alueista. Täällä on rikas villieläimet, jäätiköiden peittämätvuorenhuiput, hedelmälliset laaksot, joissa on jokia ja järviä, ja monet ihanat pienet kaupungit ja kylät. Ehkä tunnetuin kaupunki on Berchtesgaden, osittain siksi, että se sijaitsee aivan vuoren alapuolella, jossa Kehlsteinhaus (Ørneredet) sijaitsee. Muita vierailun harkitsevia kaupunkeja ovat kuuluisat hiihtokohteet garmisch-partenkirchen ja Reit Im Winkel, Rottach-Egern, joka sijaitsee Tegernsee-järven rannalla,sekä kylät, kuten Kochel ja Walchensee. Saksan Alpeilla on myös useita kauniita linnoja ja palatseja, kuten Schloss Neuschwanstein, Schloss Hohenschwangau ja Schloss Linderhof.

Saksan Alpeilla on rikas villieläimet, jäätiköiden peittämät vuorenhuiput, hedelmälliset laaksot, joissa on jokia ja järviä.
Potsdamissa Preussin entisillä kuninkailla oli päämajansa.

Berliinistä Leipzigiin ja Dresdeniin

Berliini on erinomainen lähtökohta matkoille hyvin erilaisiin paikkoihin. Yksi suosituimmista reiteistä kulkee Leipzigiin Potsdamin kautta. Vaikka et olisi ajanut kovin pitkälle Potsdamiin mennessäsi, sinunpitäisi pysähtyä tähän. Täältä löydät monia upeita palatseja ja linnoja kaupungissa. Tunnetuin on Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva Sanssouci. Matkalla sieltä Leipzigiin ohitat useita kauniita metsiä, linnoja ja pieniä kaupunkeja. Leipzig itse on pidemmän oleskelun arvoinen, osittain kaupungin keskustassa olevan ainutlaatuisen arkkitehtuurin yhdistelmän vuoksi. Jos palaat berliiniin jälkeenpäin, harkitse matkaa Dresdeniin tiellä. Kaupungin kaunis historiallinen keskusta ,jota pommitettiin toisen maailmansodan aikana, on käytännöllisesti katsoen täysin kunnostettu.

Deutsche Weinstraße

Saksan viinireitti on yksi maan vanhimmista rei’istä, joka perustettiin matkailukohteeksi jo vuonna 1935. Noin 90 kilometrin pituisen reitin alku on pienessä Schweigen-Rechtenbach-nimisen kylän kylässä,joka on lähellä Ranskan rajaa (aivan Strasbourgin pohjoispuolella). Sieltä viinireitti kulkee pohjoiseen laaksossa, jossa Rein-joki virtaa, useiden kauniiden kaupunkien ja pikkukaupunkien ohi, ennen kuin se päätyi Bockenheim an der Weinstraßeen. Jos haluat pysyä tiukasti viinireitillä, seuraa vain keltaisia merkkejä, joissa on viinirypäleitä. Monet viinitarhoista ovat avoinna vierailijoille, jotka haluavat osallistua viininmaistajaisiin ja kursseille,ja joillakin on omat majoitushuoneet. Saksan viinireitti on paras ajaa maaliskuun ja lokakuun välisinä kuukausina. Sitten siellä on usein erilaisia festivaaleja, ja viini on teema useimmille ihmisille.

Saksan viinireitti on yksi maan vanhimmista rei’istä, joka perustettiin matkailukohteeksi jo vuonna 1935.
Yksi kierroksen kohokohdista on Bremen, jonka keskustassa on idyllinen vanhakaupunki.

Saksan pohjoisrannikko

Jos olet Pohjois-Saksassa lomalla ja sinulla on vuokra-auto, harkitse ajomatkaa pohjoisimpien kaupunkien välillä ja rannikkoa pitkin kohti Puolaa. Yksi kohokohdista täällä on Bremen, jossa idyllinen vanha kaupunki kaupungin keskustassa on suuri vetokortti. Bremenistä voit pysähtyä Bremerhavenissa ja nähdä kontrastin modernin satamakompleksin ja vanhan kalastajakylän välillä, joka on edelleen ehjä. Sitten sinulla on lyhyt matka Hampuriin,joka on yksi Saksan jännittävimmistä suurkaupungeista ja joka on kasvanut jyrkästi viime vuosina. Vierailun jälkeen näihin kahteen suureen kaupunkiin on hienoa suunnata Lyypekkiin ja sitten rannikolle. Vieraile esimerkiksi kauniissa Hansan kaupungissa Stralsundissaja sitten Rügenin saarella, joka on aivan ulkopuolella. Rügenistä löydät Euroopan kauneimpia hiekkarantoja ja useita maalauksellisia merenrantakeskuksia,joissa on huippukylpylähotelleja, merenrantapromenadeja ja rentouttava ilmapiiri. Yhden rannan varrella voit nähdä oudon lomakompleksi Proran, jonka natsit rakensivat vuonna 1939.

Rothenburg ob der Tauberin romanttinen kaupunki Romantische Straßella.

Romantische Straße

Niin sanottu romanttinen reitti Saksassa alkaa Würzburgista aivan Nürnbergin luoteispuolella. Aja sieltä noin 350 kilometriä etelään kauniiseen Füssen-nimiseen pikkukaupunkiin, aivan Baijerin Alppien juurelle. Reitin nimi tulee siitä, että se pysähtyy useissa kauniissa ja romanttisissa pikkukaupungeissa. Parhaat esimerkit ovat Rothenburg ob der Tauber ja Dinkelsbühl. Molemmat ovat kuuluisia hyvin säilyneistä keskiaikaisista arkkitehtuuristaan,mukulakivikaduistaan, kauniista kirkoistaan ja kaupungintaloistaan sekä intiimistä ilmapiiristään. Jos ajat Romantische Straßea, löydät myös alueen kauneimpia linnoja,kuten Schloss Weikersheimin ja kuuluisan Schloss Neuschwansteinin, vain muutaman kilometrin päässä Füssenistä.

Yritykset, joilta voit vuokrata auton kohteessa Saksa

Se on tunnettuja ja suuria kansainvälisiä yrityksiä, jotka hallitsevat vuokra-automarkkinoita Saksassa. Yrityksiä, kuten Avis, Sixt, Europcar, Budget, Hertz, National, Enterprise ja Thrifty, löytyy kaikkialta suurimmista kaupungeista, lentokentiltä ja muista paikoista, joissa monet turistit vierailevat. Joissakin suurimmista kaupungeista on paikallisia toimijoita, jotka tekevät autonvuokrausta, mutta nämä ovat vähemmän tunnettuja. Niistä kansallisista yrityksistä, jotka ovat monin paikoin hyvin edustettuina, Buchbinder on suurin.

7 usein kysyttyjä kysymyksiä autonvuokrauksesta Saksassa

Kuinka vanha minun pitää olla saadakseni vuokra-auton Kohteessa Saksa?

Saksassa useimmat autovuokraamot vaativat kuljettajan olevan vähintään 21-vuotias. Kuljettajalla on myös täytynyt olla ajokortti vähintään vuoden ajan. Säännöt koskevat myös ylimääräisiä kuljettajia. Alle 25-vuotiaiden maksu peritään. Nuoret kuljettajat eivät yleensä saa autonvuokrausta kaikissa kategorioissa. Esimerkiksi sinun on yleensä oltava yli 25-vuotias ja sinulla on ollut ajokortti 2 vuotta vuokrata auton yhdessä ylellisistä luokista.

Voinko maksaa vuokra-autoni pankkikortilla?

Saksassa on joitakin yrityksiä, joiden avulla voit maksaa todellisen vuokran pankkikortilla, mutta useimmat vaativat luottokortin. Joka tapauksessa sinulla on oltava luottokortti, koska takuumaksu voidaan ottaa vain sieltä. Luottokortin on oltava samanniminen kuin auton vuokraajan, ja sen on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta etukäteen.

Kuinka suuren talletuksen autovuokraamo ottaa?

Käsirahan ei tarvitse olla niin iso. Se on tarkoitettu kattamaan summa, joka sinun on maksettava liikaa autolle aiheutuneista vahingoista, polttoaineen puutteesta, kun palautat sen, ja sakoista, joita et ole maksanut vaan rekisteröitynyt autoon. Jos sinulla on omavastuuvakuutus, tämä osa vähennetään talletuksesta. Huomaathan, että talletuksia voi ottaa vain voimassa olevalta luottokortilta, joka on samalla nimellä kuin vuokralainen.

Minkä tyyppinen auto minun pitäisi vuokrata Saksa?

Jos suunnittelet pitkiä vaiheita Saksan moottoriteillä, kannattaa harkita mukavan auton vuokraamista, jossa on riittävästi moottoritehoa. Jos vuokraat auton pienimmällä luokalla, kyydit voivat olla väsyttiä. Jos olet menossa Alppien saksalaiseen osaan Münchenin eteläpuolelle, nelivetoinen auto voi olla kunnossa talvella. Joka tapauksessa turvallisuuden, mukavuuden ja riittävän tilan tulisi olla ensisijaisia auton valinnassa.

Tarvitsenko GPS-navigointia autossani, kun ajan Saksassa?

Vaikka Saksan tiet ovat erittäin hyviä, selkeitä ja hyvin viitoitettuja, autossa on aina navigoinnin etu. Ajokokemus paranee ja paranee. On myös suuri etu, että navigoit suurissa kaupungeissa, joissa sinua ei tunneta paikallisesti, mikä pätee kaikkialla maailmassa.

Onko se yleistä tietullikopeissa Saksassa?

Saksassa ei tarvitse maksaa tietulleja moottoriteillä ajamista niin kauan kuin ajoneuvo painaa alle 7,5 tonnin. Henkilöautoista voi veloittaa vain Warnow’n ja Rostockin välillä kulkee tunneli sekä Lyypekin ja Travemünden välinen tunneli.

Keneen otan yhteyttä, jos olen osallisena autovuokraamo-onnettomuudessa Saksassa?

Ambulanssin, palokunnan ja poliisin hätänumero Saksassa on 112. Soita tähän vain, jos olet ollut osallisena onnettomuudessa, jossa on henkilövahinkoja, tulipalon sattuessa tai muissa vakavissa tapauksissa ja hätätilanteissa. Soita sitten käyttämästäsi autovuokraamoon ja/tai vakuutusyhtiöön.

Toinen numero:

 • Tienvarsituki – (+49) (18 02) 22 22 22 22

Kohteet