Autonvuokraus Firenze

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Firenze

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Firenze tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Firenze kauttamme.

Firenzen opas

Bilutleie Firenze
Firenze Autonvuokraus

Firenze sijaitsee Pohjois-Italiassaja on sekä alueen että Toscanan maakunnan pääkaupunki. Kaupungissa on noin 400 000 asukasta (2009), ja se sijaitsee Arno-joen molemmin puolin Appennien vuoriston juurella.

Firenze on yksi maailman johtavista kulttuurikaupungeista ja matkailukohteista, ja se on myös tärkeä kauppa- ja rahoituskeskus alueelle. Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva kaupunki on kuuluisa upeista taidekokoelmista, historiallisista muistotilaisuuksistaan ja kauniista myöhäisestä keskiaikaisesta arkkitehtuuristaan.

Useat Arno-joen yli tulevat sillat sitovat piirit yhteen, ja tunnetuin on ”Ponte Vecchio” vuodesta 1345 – josta löydät monet kultasepänkojut.

Nähtävyyksiä

Yksi Firenzen tärkeimmistä nähtävyyksistä on kuuluisa katedraali ”Santa Maria del Fiore” 1200-luvun lopulta. Katedraalin kupoli (noin 100 metriä korkea) on vuodesta 1461. Katedraalin ulkopuolella seisoo kopio Michelangelon patsaasta ”David”,joka kannattaa myös ottaa kiinni.

Muita suosittuja nähtävyyksiä kaupungissa ovat: 1180-luvun marmorikellotorni, kaunis kahdeksankulmainen Baptisterium (baptistikirkko) 3 kuuluisalla pronssiovella, Forte di Belvederen linnoitus, kaupungin muuri 1200-luvun lopulta ja Uffizi-galleria – yksi maailman tunnetuimmista taidemuseoista. Täällä kävijät voivat nähdä näyttelyn muun muassa Giotto, Rafael, Leonardo da Vinci ja Michelangelo.

Firenzeä lähellä oleva alue tunnetaan myös kauniista maisemistaan, ja monet turistit löytävät tiensä kukkuloille, joista on upeat näkymät kaupunkiin.

Ponte Vecchion silta Arno-joen yli.

Tutustu Firenze autonvuokraus

Vaikka Firenze on sinänsä pitkän vierailun arvoinen, sinun pitäisi käyttää tilaisuutta hyväsi nähdäksesi myös muita alueen osia. Alta löydät pienen määrän ehdotuksia. Muista, että monet Italian kaupungit ovat kokonaan tai osittain suljettu yksityisajoneuvoilta. Sinun on esimerkiksi pysäköitävissä vuokra-autosi Sienan vanhankaupungin ulkopuolelle, jos haluat vierailla. Tämä ei yleensä ole ongelma, ja pysäköintihalleja ja pysäköintipaikkoja löytyy kaikkialta.

Sienan koko keskusta on Unescon maailmanperintökohde.

Siena – Italian kaunein vanhakaupunki?

Italiassa on monia kauniita kaupunkeja,mutta Siena on silti jotain erityistä. Koko kaupungin keskusta on Unescon maailmanperintökohde,jota ei ole vaikea ymmärtää, kun näet kaupungin ensimmäistä kertaa. Täällä on upea arkkitehtuuri kaikkialla, upeat piazzat,mukulakivikadut ja muistomerkkien ja muiden nähtävyyksien meri. Kaupunki tunnetaan myös erinomaisista ruokaperinteistään, monista museoista, taidegallerioista ja miellyttävästä ilmapiiristä. Siena on kaupunki, joka kannattaa varata jonkin aikaa, mieluiten yli päiväksi. Sekä siksi, että kaupungissa on paljon koettavaa, että siksi, että siellä on paljon kävijöitä, mikä mahdollistaa jonojen nähtävyyksillä.

  • Nopein reitti Sienaan Firenzestä on enimmäkseen moottoritiellä, ja se on 73 kilometriä. Matka kestää 1 tunnin ja 10 minuuttia, jos et pysähdy matkan varrella.
Pisan kalteva torni.

Pisa – Enemmän kuin vino torni

Useimmat ihmiset tuntevat Pisan kaltevan tornin, mutta kaupungissa on paljon enemmän kuin torni tarjota. Keskustan jakaa Arnojoki, joka virtaa mereen noin 9 kilometriä länteen. Sijainti teki Pisasta voimakkaan ja tärkeän kaupungin jo Rooman aikoina. Vanhaa kaupunkia hallitsee keskiaikainen arkkitehtuuri. Verrattuna esimerkiksi Sienaan useimmat ihmiset pitävät Pisaa monumentaalisempina, ja nähtävyyksissä on vaikutelma, että kaupunki oli rikas ja voimakas. Kaltevan tornin lisäksi Piazza dei Miracoli,monet kirkot ja katedraalit sekä useat palatsit ovat tärkeimpiä nähtävyyksiä.

  • Firenzen ja Pisan välinen nopein reitti on noin 92 kilometriä pitkä, josta kaksi kolmasosaa kulkee moottoritiellä. Ajoaika on normaalisti 1 tunti ja 10 minuuttia.

Castiglione del Lago – Leijonalinnoitus

Castiglione del Lago sijaitsee noin keskellä Trasimeno-järveä Firenzestäkaakkoon. Alun perin kaupunki sijaitsi pienellä saarella, mutta ajan myötä, ja kaupunki on kasvanut, se on kasvanut mantereeksi. Nyt keskusta näyttää enemmän niemekkeeltä. Vanhankaupungin asutusta ympäröi keskiaikainen linnoitusmuuri,jonka päässä on kauniita pientaloja ja aivan merenrannalla oleva linnoitus. Pieni kaupunki tunnetaan paitsi muinaisesta historiastaan ja upeista rakennuksistaan myös paikallisista erikoisuuksistaan ruokatiellä. Voit kokea ne yhdessä kaupungin monista hyvistä ravintoloista.

  • Firenzestä on noin 120 kilometriä Castiglione del Lagoon, josta 100 menee moottoritielle. Yleensä suoritat tämän 1 tunnissa ja 20 minuutissa.
Castiglione del Lago
Chantin Greve on keskiaikainen kaupunki Chantin viinialueella.

Greve In Chianti – Kaunis keskiaikainen kaupunki viinialueella

Chianti on yksi Italian parhaista viinialueista, ja myös alue, jota voidaan kuvata erittäin kauniiksi. Täällä ihmiset matkustavat maistamaan viiniä viinitarhoilla, syömään herkullista ruokaa ja nauttimaan maaseudusta. Monet kuuluisat taiteilijat viettivät vuosien varrella pitkiä aikoja Chiantissa, ja inspiraatio oli peräisin luonnon lisäksi alueen monista ja kauniista pikkukaupungeista. Alue on melko suuri, ja siihen kuuluvat muun muassa Pisan, Firenzen, Sienan ja Livornon kaupungit. Alueen olemus antaa kuitenkin parhaan vaikutelman keskiaikaisissa kylissä,kuten Grevessä Chiantissa. Tätä pidetään alueen viininvalmistuksen kannalta tärkeimpinä kaupunkina, ja sitä ympäröivät monet tunnetuimmista viinitarhoista.

  • Firenzen keskustasta on 28 km Greveen Chiantiin. Maalaistiellä ajaa, ja matka kestää normaalisti 45 minuuttia.

Montalcino – Ihana vuoristokylä, joka tunnetaan viineistään

Montalcino on muinainen kylä, jossa on keskiaikaisia siirtokuntia. Se sijaitsee 564 metriä merenpinnan yläpuolella kukkulalla Val d’Orcian laaksossa, jonkin matkan päässä Sienan eteläpuolella. Yläosassa on linnoitus, joka rakennettiin vuonna 1361, ja kylän toinen asutus sijaitsee aivan alapuolella. Täällä voit kokea aidon italialaisen vuoristokylän, jolla on jännittävä historia ja upeat näkymät kauniiseen laaksoon. Tätä aluetta pidetään myös yhtenä Italian parhaista viinialueista. Yksi maan tunnetuimmista viineistä, Brunello di Montalcino, tulee täältä.

  • Firenzestä on 107 kilometriä Montalcinoon, josta noin 70 kilometriä kulkee moottoritiellä. Ajoreitti vie Sienan ohi. Pysähtymättä vietät noin tunnin ja 50 minuuttia.
Montalcinon vuoristokylä, täällä voit nähdä linnoituksen kukkulan huipulla ja alla olevassa kylässä.
Aivan Firenzen keskustassa sinun pitäisi jättää auto ja käyttää sen sijaan jalkojasi tai julkista liikennettä.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Suurin osa Firenzen keskustasta sijaitsee niin kutsutulla ZTL-vyöhykkeellä (zona a traffico limitato). Tämä tarkoittaa, että useimmat ihmiset saavat ajaa täällä, lukuun ottamatta niitä, jotka menevät hotelliinsa tai hotellistaan. Jos tämä koskee sinua, ota yhteyttä hotelliin etukäteen ja pyydä heitä auttamaan sinua luvalla. Huomaathan, että lupa koskee yleensä vain matkatavaroiden kanssa vietävien matkatavaroiden kanssa vietävien matkatavaroiden kanssa vietävien matkatavaroiden kanssa, ja auto on yleensä pysäköitättävä vyöhykkeen ulkopuolelle joka tapauksessa, jos hotellissa ei ole omaa pysäköintitilaa.

Jotkut vyöhykkeet ovat sellaisia, että voit ajaa siellä tietyissä aikoina. Kannattaa silti harkita välttelemistä ja ajamista, sillä kaupunki on täynnä ja ahdas. Saatat myös eksyä alueelle, jossa et saa kuitenkaan ajaa. Parasta on käyttää jalkoja ja julkista liikennettä. Voit laittaa yhden monista pysäköintihalleja, jotka sijaitsevat ZTL-vyöhykkeen ulkopuolella.

Lentokenttä

Firenzen lentokenttää kutsutaan Aeroporto di Firenze-Peretolaksitai Amerigo Vespuccin lentokentäksi. Se palvelee Firenzeä ja koko Toscanan aluetta yhdessä Pisan lentokentän(Aeroporto Internazionale di Pisa) kanssa. Matkustajia on vuosittain noin 5,3 miljoonaa. Jos laskeudut Firenzeen, olet saattanut lentää eurooppalaisen kaupungin kautta, koska täällä ei ole niin paljon suoria lentoja kuin esimerkiksi Milanoon. Suuri osa Firenzen liikenteestä kulkee Kööpenhaminan, Frankfurtin, Brysselin, Rooman, Münchenin ja Zürichin München lentokenttien kautta.

Autovuokraamot kokoontuvat erilliseen pysäköintialueelle terminaalirakennuksen (Palagio degli Spini) vieressä. Siellä pääset bussikuljetuksella, joka kulkee 20 minuutin välein. Tästä päivästä lähtien löydät sieltä Avis, Budget, Europcar, National, Hertz, Thrifty ja Sixt sekä useita italialaisia autovuokraamoja. Huomaa, että useat yritykset jakavat laskurit.

  • Etäisyys Amerigo Vespuccin lentokentältä Firenzen keskustaan on noin 8 kilometriä. Ajomatka kestää noin 15-20 minuuttia.