Autonvuokraus Firenze

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Firenze

Firenze matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Firenze. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Firenze

Autovuokraamo Firenze

Autovuokraamo Firenze

Florence sijaitsee Pohjois-Italiassa, ja on pääkaupunki sekä alueen ja maakunnan Toscanan.Kaupungissa on noin 400000 asukasta (2009), joka sijaitsee molemmin puolin jokea Arno, juurella Apenniinien.

Firenze on yksi johtavista kulttuuripääkaupunkien ja matkailukeskuksissa, ja on myös merkittävä kaupallinen ja taloudellinen keskus alueella. Kaupunki – joka on Unescon maailmanperintökohde – on kuuluisa upeista taidekokoelmat, sen historiallisia nähtävyyksiä ja kaunista arkkitehtuuria myöhäiskeskiajan.

Useita siltoja joen yli Arno sitoo lähiöissä yhteen, ja tunnetuin on “Ponte Vecchio” alkaen 1345 – jossa voit löytää monia koruja kojuista.

Yksi suurimpia nähtävyyksiä Firenzen kuuluisa katedraali “Santa Maria del Fiore” lopusta 1200-luvulla. Cathedral Dome (joka on noin. 100 metriä korkea) on peräisin 1461. Ulkopuolella katedraali on kopio Michelangelon patsas “David”, joka on myös tutustumisen arvoinen.

Muita suosittuja nähtävyyksiä kaupungissa ovat Campanile (kellotorni) marmoria 1358, kaunis kahdeksankulmainen kastekappeli (dåpskirken) alkaen 1180 ja sen 3 kuuluisan pronssi ovet, linnoitus Forte di Belvedere, kaupungin muurit myöhään 1200 ja Uffizi Gallery – joka on yksi maailman kuuluisimmista taidemuseoista. Täällä vierailijat voivat nähdä näyttelyn teosten luonut tällaisten Giotto, Raphael, Leonardo da Vinci ja Michelangelo.

Ympäröivä alue Florence on kuuluisa kauniista maisemista ja monet matkailijat löytävät tiensä ylös kukkuloille, jossa on upeat näkymät yli kaupungin.

Kaupungin kansainvälinen lentokenttä – Aeroporto di Firenze – “Peretola” – sijaitsee 10 kilometriä luoteeseen keskustassa.

Valikko