Autonvuokraus Baia

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Baia

Baia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Baia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Baia

Autovuokraamo Baia
Autovuokraamo Baia

Baia (Baiae) on pieni, idyllinen kaupunki Etelä-Italian Campanian maaseudulle. Se sijaitsee rannikolla noin. 15 km pohjoiseen Napoli ja on vain 2500 asukasta (2010).Se on antiikin ajoista lähtien ollut tunnettu rikki jouset, roomalaiset olivat suosituimpia seaside resort. Tämä suosio säilyi pitkälle vuoteen keskiajalla.

Baia pidetään usein esikaupunkialueella suurempi kaupunki Bacoli (27000 asukasta), joka on sen keskellä 3,5 km etelään Baia.

Linnoitus Castello Aragonese aloitettiin vuonna 1490 annetun rauniot antiikin Rooman Villa – ja on merkittävä nähtävyys Baia. Sieltä on upeat näkymät merelle. Vuodesta 1993 arkeologinen museo Campi Flegrei asui Castello Aragonese, ja siellä voi olla sellainen kokea kipsi versioita useita antiikin Rooman patsaita.

Toinen nähtävyys on Lago del Fusaro – pieni suolaisen järvi 1 km länteen Baia, tunnettu ainutlaatuinen ekosysteemi. Kapea kaistale maata erottaa järven merestä ulkopuolelta. Järvi tunnetaan runsaasti ostereita ja simpukoita, ja ranta on suuri puisto, ja erilaisia ​​ravintoloita ja paviljongit.

Lähin lentokenttä on Napolin kansainvälinen lentokenttä, joka on noin. 27 km koilliseen Baia