Autonvuokraus Perugia Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Perugia Lentokenttä

Perugia Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Perugia Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Perugia Lentokenttä

Autovuokraamo Perugia Lentokenttä
Autovuokraamo Perugia Lentokenttä

Perugia San Francesco d’Assisi – Umbria International Airport (PEG) sijaitsee 10 km itään kaupungin keskustasta Perugia on Keski-Italiassa.Tämä on ainoa kaupallinen lentokenttä alueella Umbrian.

Lentokenttä, aiemmin Perugia Sant ’Egidio Airport, mutta on muuttunut. Italian lentoasema nimeltään ”Aeroporto di Perugia – San Francesco d’Assisi”.

Perugia Lentokenttä huoltaa 113000 matkustajaa vuonna 2010, mutta kapasiteetti on 500000 matkustajaa – jälkeen lentoasema uusittiin ja modernisoitiin vuonna 2011.

Lentoasema on pieni ja tehokas, ja niitä käytetään pääasiassa Halpalentoyhtiöt kuten Ryanair, Bellair, kävelysilta Airops jne. On myös useita tilauslentoja kesällä. Jotkut suosittuja kohteita Perugian lentokenttä on Milan, Lontoossa, Tiranan ja Brysselissä.

Palvelut matkailijoille lentoasemalla on suhteellisen vähäinen, mutta kauppa, sanomalehti seistä ja baari terminaalirakennuksen. Lentokenttä on liikuntarajoitteisille.

Päästä Perugian keskustaan, voi bussilla tai taksilla. Bussimatka kestää noin 20 min. – Liikenteestä riippuen. Jos haluat vuokrata auton Perugia, autovuokraamojen Avis, Hertz ja Europcar toimistot terminaalirakennuksen lentoasemalla.