Autonvuokraus Bari

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bari

Bari matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bari. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bari

Autovuokraamo Bari
Autovuokraamo Bari

Bari on pääkaupunki Puglian ja suurin Italian kaupunkien sijaitsee Adrianmeren rannikolla. Se asuu 325000 (2010) – ja pelata satama ja teollisuuden kaupunki on tärkeä rooli taloudessa Etelä-Italiassa. Portti oli raskaasti vaurioitunut 2 Maailmansota, mutta rakennettiin nopeasti uudelleen. Nykyään moderni ja toimiva, mistä autolautta tällaiseen Dubrovnik.

Bari perustivat roomalaiset, jotka kutsuivat Barium – ja ajan varhaiskeskiajalla, kaupunki oli pääkaupunki Rooman maakunnassa Italiassa (Joka myöhemmin antoi nimen koko maassa).

Kaupunki sai oman yliopiston vuonna 1924, ja siellä on myös useita muita korkeakoulujen ja ympäri kaupunkia. Bari on myös oma arkkihiippakunnan.

Suosittu matkailukohde on vanha kaupunki Città Vecchia kapeine, sokkeloinen katuja ja hyvin säilynyt keskiaikaisia ​​rakennuksia.Täältä löydämme tällaista romaaninen katedraali San Sabio peräisin 1100, Basilica San Nicola peräisin 1000-ja mielenkiintoinen Norman linna. Muuten vierailu arkeologisessa museossa on erittäin suositeltavaa.

Moderni kaupunki, Città Nuova, on ominaista suora, säännöllinen kaduilla useita tyypillisiä liikealueella – ja joillakin teollisuuden aloilla.

Lähin lentokenttä on Barin lentokentälle, joka sijaitsee 11 km luoteeseen kaupungin.