Autonvuokraus Torino

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Torino

Torino matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Torino. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Torino

Autovuokraamo Torino
Autovuokraamo Torino

Turin sijaitsee luoteeseen Italiassa Po-joen, ja on tärkein kaupunki Piemonten alueella. Torino on Italian 4 suurin kaupunki on 963000 asukasta (2011). Kaupunki sijaitsee 120 kilometriä lounaaseen Milan.

Torino on tärkeä kaupallinen, teollinen ja kulttuurinen keskus alueella. Kaupunkia ympäröivät Alppien länteen ja pohjoiseen, ja Monferraton kukkuloita etelään. Torino isännöi talviolympialaisia ​​2006.

Keskeisellä paikalla historiallisessa keskustassa square ”Piazza Castello” – jalankulkualueella ravintoloita / kahviloita ja baareja. Myös keskiaikainen linnoitus ”Palazzo Madama” alkaen 1200. Sisällä linna voit vierailla taidemuseossa.

Muita suosittuja nähtävyyksiä ovat Torinossa rakennus ”Mole Antonelliana” vuodesta 1863 – missä tänään voit vierailla elokuvan museossa tai hissillä rakennuksen näköalatasanne, katedraali ”Duomo di Sa Giovanni” mistä 1498 – joka taloa kuuluisa ”Torinon käärinliina” ja museo ”Museo Egizio” – kanssa näyttelyitä muinaisen Egyptin art.Museossa on maailman toiseksi suurin kokoelma muumioita (by museo Cairo ).

Vaikuttava kuninkaallinen palatsi ”Palazzo Reale di Torino” alkaen 1660: n on myös suosittu matkailukohde kaupungin. Palatsi on nykyisin museona ja vierailijat lukien katso omakuva Leonardo da Vinci. Royal Palace on Unescon maailmanperintökohde.

Kaupungin lentokenttä – Torino International Airport – sijaitsee 18 kilometriä keskustasta pohjoiseen.