Autonvuokraus Pisa

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Pisa

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Pisa tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Pisa kauttamme.

Pisa-opas

Bilutleie Pisa
Pisa Autonvuokraus

Pisa sijaitsee Toscanan alueella Pohjois-Italiassa ja silläon noin 90 000 asukasta (2010). Kaupunki sijaitsee tarkemmin Arno-joella – 10 km: n päässä Ligurianmeren myyntipisteestä.

Pisa on tärkeä liikenteen solmukohta Pohjois-Italialle, ja se on myös tärkeä kauppa- ja merikaupunki. Pisassa vierailee paljon turisteja, ja kaupungin yliopistossa (perustettu vuonna 1343) on noin 60 000 opiskelijaa.

Pisa on maailmankuulu kaltevasta tornistaan – ”Torre pendente di Pisa” – joka rakennettiin vuosina 1175-1350. Torni on toisella puolella 55 metriä korkea ja toisella 56 metriä korkea. Se on yleisölle tilaisuus tulla torniin.

Nähtävyyksiä

Pisan kalteva torni sijaitsee ”Piazza del Duomo” (katedraaliaukio) tai ”Piazza del Miracoli” – kaupungin tärkein kulttuurinen, uskonnollinen ja turistinen keskus. Kohde on Unescon maailmanperintökohde. Täällä voit myös nähdä pisa-katedraalin ”Duomo di Pisa” 1100-luvulta– pyöreä baptistry valkoisella marmorilla 1150-luvulta sekä hautausmaan – joka rakennettiin vuonna 1278.

Baptistry symboloi yhtä ihmiselämän kolmesta vaiheesta – syntymää.

Kaupungissa on myös useita mielenkiintoisia museoita – mukaan lukien ”Museo del Opera del Duomo” – katedraalimuseo, jossa on veistoksia ja maalauksia.

Taiteen harrastajien tulisi myös suunnata ”Museo di San Matteo” – taide- ja historiamuseoon, joka sijaitsee luostarissa ”San Matteo”.

Tutustu Pisaan autonvuokrauspalvelulla

Pisassa on paljon koettavaa, ja vielä enemmän, jos tekee retkiä samalla alueella. Vuokra-autolla pääset helposti kauniisiin ja suhteellisen tuntemattomiin kyliin meren rannalla ja vuorilla sekä kuuluisammissa kaupungeissa, kuten Sienassa ja Firenzessä. Alue on myös mekka niille, jotka pitävät hyvästä ruoasta ja juomasta. Tässä muutamia ehdotuksia pisan kanssa ajamiseksi lähtökohdaksi.

Lucca – Kaunis keskiaikainen kaupunki

Lucca on kaunis kaupunki, jossa on vieraanvarainen ja ystävällinen ilmapiiri. Se ei ole liian kaukana Pisasta, ja se on helposti saavutettavissa, jos sinulla on vuokra-auto. Luccan keskustaa ympäröi keskiaikainen kaupunginmuuri, joka on täysin ehjä. Seinien sisällä on ihania vanhoja taloja, mukulakivikatuja, upeita kirkkorakennuksiaja paljon mukavia ravintoloita ja kahviloita. Tämä alue tunnetaan erinomaisten viinien ja vihannesten, erityisesti oliivien, tuottamisesta. Jos etsit oliiviöljyä, jonka haluat viedä kotiin, Lucca on ehdottomasti paikka keskittyä. Luccan keskusta on myös koristeltu oliivipuilla, ikään kuin korostamaan asiaa.

  • Nopein tie Pisan keskustasta Luccaan on San Guiliano Termen kautta, vain 20 kilometrin matkalla. Normaalissa liikenteessä ajomatka kestää 25–30 minuuttia.
Piazza Luccassa mukavilla ravintoloilla ja kahviloilla.
Santa Maria del Fioren katedraali Firenzen vanhassakaupungissa.

Firenze Toscanan helmessä

Et voi käydä Pisassa ja Toscanassa ajamatta Firenzen ohi. Kaupunkia pidetään renessanssin kehtona, ja se on yksi Kauneimmista Italiassa. Kaikkien nähtävyyksien saaminen on lähes mahdotonta matkalla, ja monet päättävät ottaa vähintään yhden yöpymisen vieraillessaan Firenzessä. Kohokohtia ovat Duomo, kaupungin suurin katedraali,Uffizi-galleria, jossa on esillä kuuluisien taiteilijoiden, kuten Leonardo da Vincin ja Michelangelon, luomuksia, Boboli-puutarha, vanha ponte vecchio -silta,piazza della Signoria -aukio ja Villa Medici, medicien perheen koti ja myös myöhemmät italialaiset kuninkaat.

  • Se on noin 85 kilometriä Pisa firenzeen, jos päätät ajaa Empolin kautta. Matka kestää sitten noin 1 tunti ja 15 minuuttia.
  • Luccan ja Pistoian kautta ajellaan matkaa on noin 114 kilometriä, ajoaika 1 tunti ja 30 minuuttia.
Katedraali La cattedrale di Santa Maria Assunta e di San Genesio.

San Miniato al Tedesco

San Miniato on pieni ja historiallinen kaupunki, joka sijaitsee noin Pisan ja Firenzen puolivälissä. Täällä on hienoa saada pieni pysäkki, jos ajat Pisasta siihen suuntaan. San Miniaton keskusta sijaitsee säilyneen linnoitusmuurin sisällä, joka rakennettiin ensimmäisen kerran 1100-luvullaja jota myöhemmin laajennettiin ja parannettiin. Kaupunki sijaitsi tuolloin keskellä Liikenneväylää, joka kulki Rooman valtakunnan pääkaupungin ja Pohjois-Euroopan välillä. Sijainti merkitsi siis sitä, että alueella vieraili usein viholliskomentajien luona, matkalla sotaan tai ryöstelyyn. Nykyään San Miniatossa vallitsee rauha ja petos. Vanhassakaupungissa voit nähdä useita upeita aukioita,Katedraali La cattedrale di Santa Maria Assunta e di San Genesio ja useita muita kirkkorakennuksia, kaupungin 1300-luvun kaupungintalo japaljon muuta.

  • Pisan ja San Miniaton välinen etäisyys on noin 48 kilometriä. Ajoaika normaalissa liikenteessä on noin 40–50 minuuttia.

Monte Cimone – Hiihtokohde, joka on yhtä hieno kesällä

Monte Cimone on Alppien Apenniinien alueen korkein vuori, jonka korkeus on 2165 metriä merenpinnan yläpuolella. Vuoren ympärillä on useita kauniita kyliä, ja täällä monet matkustavat nauttimaan luonnosta. Talvella Monte Cimone on suosittu hiihtokohde, jossa on hyvätladut ja hyvät hiihtohissit. Kesäisin ihmiset menevät patikoimaan huipulle nauttimaan näkymistä kauniille maaseudulle. Erikoisinta vuoressa on se, että Italian asevoimilla oli sotilaslaitoksia kallion sisällä vuorenhuipulla, ja alue suljettiin siviileiltä kylmän sodan aikana. Jos haluat kokea kauniit maisemat, Sestolan kylä on hyvä lähtökohta. Sieltä löydät hyvät ruokailumahdollisuudet ja miellyttävän ilmapiirin, ja kaupunki on keskus tuolihisseille ja köysiradalle, jotka menevät Monte Cimonen huipulle.

  • Pisasta Sestolaan Monte Cimonen pohjoispuolella on noin 140 kilometriä. Ajoaika ilman pysähdystä on noin 2 tuntia ja 20 minuuttia.
Monte Cimone on Alppien alueen korkein vuori nimeltä Apenniinit.
Porto Veneren kalastajakylän satama.

Porto Venere – Cinque Terren pikkuveli

Porto Venereä verrataan usein kuuluisaan Cinque Terren alueeseen, ja se on myös lähellä. Molemmat alueet ovat Unescon maailmanperintökohde,ja molemmissa on useita kyliä. Porto Veneren osalta tämä koskee Fezzanoa, La Grazieta ja kalastajakylää, jota kutsutaan samaksi alueekseen. Täältä löydät maalauksellisen asutuksen kauniissa maisemassa, aivan meren rannalla,ja rennomman ilmapiirin kuin Cinque Terressä. Porto Venere tarjoaa yksinkertaisesti paljon samaa, mutta vähemmän turisteja. Kirjailijat, runoilijat, taiteilijat ja erilaiset taiteilijat ovat olleet tämä alue suosikkina jo vuosikymmeniä, ja näet miksi, jos pysähdyt.

  • Se on noin 90 kilometriä Pisasta Porto Venereen. Autonvuokraus kestää noin 1 tunti ja 20 minuuttia.
  • Jos haluat jatkaa maakunnassa cinque terre se on vain 44 kilometriä. Tie on kuitenkin melko mutkainen, ja ajomatka Porto Venerestä voi kestää lähes tunnin ja 20 minuuttia.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Pisan keskustaa ympäröivän keskiaikaisen muurin sisällä on niin sanottu ZTL-vyöhyke (Zona Traffico Limitato). Toisin kuin et voi ajaa tänne, ellet ole saanut lupaa etukäteen. Pysäköinti kaduilla on siis tehtävä kaupungin muurien ulkopuolella. Useimmissa nähtävyyksissä, kuten kuuluisassa kaltevassa tornissa, on omat pysäköintipaikat, joita voi käyttää maksua vastaan. Kaupungin muurien ulkopuolella on myös useita ilmaisia pysäköintipaikkojasekä pysäköintipaikkoja.

Ajaminen ZTL-vyöhykkeen ulkopuolella Pisassa on helppoa ja mutkatonta. Ruuhka-aikana voi olla jonkin verran liikenneruuhkia, mutta verrattuna moniin muihin Italian kaupunkeihin, tämän kaupungin liikenteessä ei ole juurikaan viivästymistä. Pisa ei myöskään ole erityisen suuri kaupunki, ja keskustaan on helppo päästä ja pois, kun olet menossa muihin jännittäviin paikkoihin Toscanassa.

Pisan keskustaa ympäröivän keskiaikaisen muurin sisällä on niin sanottu ZTL-vyöhyke, mikä tarkoittaa, että et voi ajaa tänne. Pysäköinti kaduilla on siis tehtävä kaupungin muurien ulkopuolella.
Pisan lentokenttä on Toscanan alueen tärkein lentokenttä.

Lentokenttä

Pisan lentokenttää kutsutaan italialaisella Aeroporto Internazionale di Pisa– Pisan kansainvälisellä lentokentällä englanniksi, mutta sitä kutsutaan myös Galileo Galilein lentokentäksi paikallisesti. Tämä on tärkein lentokenttä Toscanan alueella. Yhteensä vuosittain palvelee noin 5,5 miljoonaamatkustajaa. Vaikka tällä Italian osalla on monia suosittuja kohteita, monilla suurilla yrityksillä ei ole suoria lentoja Pisaan. Monet halpalentoyhtiöt lentävät kuitenkin tänne, ja erityisesti Ryanair.

Autovuokraamot kokoontuvat erilliseen keskukseen P5-pysäköintialueelle, joka sijaitsee vain 500 metrin päässä terminaalirakennuksesta. Pääset sinne bussilla, joka pysähtyy aivan tuloaulaan pääsisäänkäynnin ulkopuolella, tai voit kävellä. Tästä päivästä lähtien löydät täältä kansainvälisiä toimijoita, kuten Hertz, Sixt, Avis, Budget, Goldcar ja Europcar, sekä noin 10 italialaista ja pienempää autovuokraamoa.

  • Aeroporto Internazionale di Pisasta Pisan keskustaan on vain 4 kilometriä. Ajoaika normaalissa liikenteessä on yleensä 5–10 minuuttia.