Autonvuokraus Napoli Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Napoli Lentokenttä

Napoli Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Napoli Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Napoli Lentokenttä

Autovuokraamo Napoli Lentokenttä
Autovuokraamo Napoli Lentokenttä

Naples Airport (NAP) on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Etelä-Italiassa, 7 km pohjoiseen kaupungin Napoli.Lentokenttä kutsutaan italiaksi ”Aeroporto di Napoli – Capodichino” ja on tärkein lentokenttä alueella.

Napolin lentokenttä on reittilennot kotimaisia ​​ja ulkomaisia, sekä lentoyhtiöt kuten Air Lingus, Air Berliini, Air France, Alitalia, British Airways, Timberlid Sterling ja easyJet on sekä pysyviä ja kausittaisia ​​reittejä eri kohteisiin – kuten Dublin, Berliini, Pariisi, Lontoo ja Kööpenhamina.

Lentoasema palvelee 4100000 matkustajaa vuodessa (2011), ja on kaksi terminaalirakennuksissa. Terminaali 2 on käytettävä ensisijaisesti charter.

On olemassa useita lentoaseman tilojen vierailijoille, kuten Useita kauppoja, baareja, kahvila, itsepalveluravintola, infopiste, business center, VIP Lounge, terveyskeskus, pankit, pankkiautomaatit, valuutanvaihto toimistoja ja posteissa.

Ei ole hotelleja lentoasemalla, mutta lähellä on ”Charming International Hotel”.

Saadaksesi lentokentältä osaksi Napolin keskustassa, voit ottaa bussilla tai taksilla. Työ on käynnissä myös rakentaa metrolinja. Tämä on todennäköisesti valmis vuoteen 2013 mennessä.

Jos haluat vuokrata auton Napoli, autovuokraamojen Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Thrifty sen tytäryhtiöiden tuloaulassa lentokentältä.