Autonvuokraus Genova Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Genova Lentokenttä

Genova Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Genova Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Genova Lentokenttä

Autovuokraamo Genova Lentokenttä
Autovuokraamo Genova Lentokenttä

Genoa Airport (GOA) on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Pohjois-Italiassa – noin. 6 km länteen kaupungin Genova.Lentokenttä kutsutaan italiaksi ”Aeroporto di Genova -” Christoforo Colombo ”.

Genovan lentoasema palvelee 1,2 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2010), ja useat lentoyhtiöt ovat suoria lentoja täältä – mukaan lukien Air France, Air Italy, Alitalia, British Airways, Lufthansa, Ryanair ja Turkish Airlines. Jotkut suosittuja kohteita Genova lentokentälle on Lontoo, Istanbul, Rooma, Pariisi, Monaco ja Barcelona.Lisäksi on suoria lentoja tänne useita turisti paikkoja Pohjois-Afrikassa.

Lentoasema avattiin vuonna 1912 ja on yksi terminaalirakennuksen. Palvelut lentoasemalla kuuluu muutamia kauppoja, verovapaita myymälöitä, baareja / baareja, itsepalveluravintola, turisti infopiste, VIP Lounge, pankin, pankkiautomaatteja ja postitoimisto.

Jos tarvitset majoitusta lähellä Genovan lentokentän Sheraton Genova Hotel sijaitsee vain 200 metrin päässä lentokentän terminaalista.

Päästä Genovan keskustaan, voi kestää bussilla tai taksilla. On monia, jotka haluavat vuokrata auton Genovassa, ja lentoaseman toimistoja useissa kansainvälisissä autovuokraamojen – kuten Avis, Europcar, Hertz, Sixt ja muut