Autonvuokraus Venetsia Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Venetsia Lentokenttä

Venetsia Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Venetsia Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Venetsia Lentokenttä

Autovuokraamo Venetsia Lentokenttä
Autovuokraamo Venetsia Lentokenttä

Venice Marco Polo Airport (VCE) sijaitsee mantereella, noin 15 kilometriä keskustasta pohjoiseen Venetsiasta ja on yksi tärkeimmistä lentokentistä Pohjois-Italiassa.Lentoasema palvelee 8000000 matkustajaa vuodessa (2011), ja on siten yksi viidestä vilkkaimmista lentokentistä maassa.

Italian lentokentän nimi on ”Aeroporto di Venetsia Marco Polo”.

41 lentoyhtiötä – kuten SAS, Norja, Swiss Air ja KLM – on suoria lentoja Venetsian Marco Polon lentokentältä lähes 50 kohteeseen Norjassa ja ulkomailla.

Lentoasema avattiin vuonna 1960 ja on yksi terminaalirakennuksen. On olemassa paljon mukavuuksia matkailijoille – myös hyvä valikoima kauppoja, kahviloita / ravintoloita / kahviloita sekä infopiste, pankin, pankkiautomaatteja, posti, rukoushuone, ensiapuasema, sauna / hierontahuone ja postitoimisto. On myös langaton internetyhteys lentokentälle ja terminaalirakennuksen soveltuu hyvin liikuntarajoitteisille.

Kuljetus lentokentältä keskelle Venetsian koostuu pääasiassa bussilla tai taksilla. Lisäksi yksi voi matkustaa meritse veneen bussit lähellä terminaalin ja lippuja voi ostaa tuloaulassa. Veneet ”Alilaguna” kulkee joka 15 min. keskustaan.

Jos haluat vuokrata auton Venetsiassa, yhteensä 10 autovuokraamojen sen tytäryhtiöiden tuloaulassa lentokentältä. On myös maineikkain ja kansainväliset toimijat, kuten Avis, Hertz, Europcar ja Thrifty.