Autonvuokraus Bologna Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bologna Lentokenttä

Bologna Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bologna Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bologna Lentokenttä

Autovuokraamo Bologna Lentokenttä
Autovuokraamo Bologna Lentokenttä

Bologna Airport (BLQ) – joka on virallisesti nimeltään ”Aeroporto Guglielmo Marconi” – sijaitsee noin 6 km luoteeseen Bologna keskusta.Lentoasema palvelee noin 6 miljoonaa matkustajaa vuosittain.

Bologna Airport on säännöllisiä lentoja eri kohteisiin Euroopassa – ja myös merkittävä charter. Lentokentällä on kaksi terminaalirakennusten, ja se on kävelymatkan päässä toisistaan.

Ei junalla lentokentältä keskustaan ​​Bolognan, mutta linja-autoliikenne on hyvin kehittynyt. Vaihtoehtoisesti voit käyttää taksia. Rautatieasemalle Bologna on myös merkittävä keskus hyvien reitti yhteydet useita muita kaupunkeja Italiassa.

Jos haluat vuokrata auton Bolognan lentokentältä, tarjous on hyvä. Autot kaikenkokoiset tarjoamat kansainväliset autovuokraamossa kuten Avis, Hertz, Europcar, Sixt, rukoile, Thrifty ja Autovia.

Ei ole hotelleja lentokentälle, mutta hotelli Sheraton on lähellä ja siellä on bussikuljetus lentokentältä terminaalista hotelliin.

Bologna Airport on matkailijoille useita ravintoloita, baareja ja kauppoja, joista valita. Jotkut kaupat ovat erikoistuneet paikallisiin tuotteisiin alueelta. Muita palveluja lentoaseman business lounge, terveyskeskus, infopiste, posti, valuutanvaihto laskuri, pankit ja pankkiautomaatit.