Autonvuokraus Sisilia

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sisilia

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Sisilia tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Sisilia kauttamme.

Sisilia Autonvuokraus

Sisilian opas

Sisilia on Välimeren suurin saari jayksi Italian viidestä itsehallintoalueista. Italia Täällä asuu hieman alle 5 miljoonaa asukasta. Sisilian historia on pitkä ja jännittävä. Ensimmäiset ihmiset saarella ovat saattaneet saapua yli 14 000 vuotta sitten, ennen kuin muun muassa farot, kreikkalaiset, roomalaiset ja maurit valloittivat alueen.

Nykyaikana Sisilia tunnetaan muun muassa siitä, että sillä on ollut ratkaiseva rooli Italian yhdistyksessä ja että se on paikka, josta rikollisjärjestö Cosa Nostra on peräisin.

Saaren suurimmat kaupungit ovat Palermo (668 000 asukasta), Catania (312 000 asukasta) ja Messina (234 000 asukasta). Rannikolla ja vuorilla on monia kauniita kalastajakyliä ja vuoristokyliä.

Matkailusta on tullut yksi saaren tärkeimmistä teollisuudenaloista yhdessä, mutta muun muassa maatalous, kemianteollisuus, teknologia ja suolan louhinta.

Nähtävyyksiä

Yöelämä, ostosmahdollisuudet, ravintolat ja niin edelleen ovat suurin ten samat Sisilian metropoleja, kuten mitä löydät muualta Italiasta. Taiteen ja kulttuurin alalla Sisiliaa pidetään tärkeänä Eurooppalaisessa kontekstissa. Monet runoilijat, kirjailijat, maalarit ja muut luovat sielut syntyvät ja ovat syntyneet ja kasvatettu Sisiliassa, tai heillä on ollut pitkä oleskelu täällä.

Sisilian monet arkeologiset kaivaukset ovat tärkeimpiä nähtävyyksiä. Täältä löydät useita paikkoja raunioineen ja jäännöksineen farjoista, roomalaisista, maureista ja muinaisista kreikkalaisista, kuten temppeleistä,areenoilla, amfiteatterissa ja huviloissa.

Saari tunnetaan myös useista sadoista linnoituksiaan ja linnoistaan,puhumattakaan monista rannikon torneista. Luonto on vaihteleva ja kaunis. Sisiliassa on Etna-vuori, jonkakorkeus on 3326 metriä merenpinnan yläpuolella.

Sisilian miellyttävä ilmasto, hyvät ruokaperinteet, monipuoliset kylät, kauniit rannat ja jännittävä kulttuuri ovat tehneet saaresta erittäin suositun lomakohteen.

Sisiliassa on useita kalastajakyliä, joissa on hienoja rantoja ja ravintoloita, jotka tarjoavat perinteisiä ruokia.

Tutustu Sisiliaan autonvuokrauspalvelulla

Ei ole ongelma viettää useita viikkoja tutkimalla Sisilia autonvuokrausta. Saari on suuri, ja vierailun arvoinen paikkamäärä on ylivoimainen. Täältä löydät kaiken hiljaisista ja hiljaisista kalastajakylistä Palermon kaltaisiin suuriin kaupunkeihin, joissa pulssi on täysin erilainen. Sisilia on täynnä kauniita rantoja rannikolla, ja sisämaassa on vuoria, joissa on kyliä, viinitarhoja, oliivipuutarhoja ja kauniita maisemia. Sisiliassa on myös monia arkeologisia kaivauksia, jotka kertovat saaren jännittävästä historiasta. Tässä on pieni valikoima suositeltuja ajoreittejä.

Etäisyydet ja ajoaika Sisiliassa

Tässä oppaassa ei ole tarkoituksenmukaista tarjota etäisyyksiä ja ajoaikaa suositeltuihin ajoihin. Sen sijaan päätämme näyttää etäisyydet ja ajoajan joidenkin suurimpien kaupunkien välillä. Tämä antaa sinulle kuvan siitä, mitä tarvitset aika ajoin päästäksesi paikkojen väliin, jotka haluat nähdä. Huomaa, että nämä etäisyydet kulkevat moottoritiellä.

  • Trapani Palermoon – matkaa on 107 kilometriä, ajoaikaa 1 tunti ja 25 minuuttia.
  • Palermosta Messinaan rannikkoa pitkin – matkaa on 225 kilometriä, ajoaikaa 2 tuntia ja 30 minuuttia.
  • Palermosta Cataniaan kotimaan A19-kautta – matkaa on 210 kilometriä, ajoaikaa 2 tuntia ja 25 minuuttia.
  • Messinasta Cataniaan rannikkoa pitkin – matkaa on 96 kilometriä, ajoaikaa 1 tunti ja 10 minuuttia.
  • Cataniasta Siracusaan rannikkoa pitkin – etäisyys on 67 kilometriä, ajoaika 55 minuuttia.
Palermo tarjoaa paljon jännittävää arkkitehtuuria eri aikakausilta, täältä kaupungin katedraalista.

Palermo – Kulttuurinen sulatusuuni

Jos olet Sisiliassa ja sinulla on tarpeeksi aikaa, sinun on melkein tehtävä vierailu Palermoon. Kaupunki on saaren suurin, ja se oli myös sisilialaisen kuningaskunnan pääkaupunki ja myöhemmin Pyhän saksalais-roomalaisen valtakunnan pääkaupunki. Palermo on mekka niille, jotka pitävät kulttuurista, vanhemmasta historiasta, kauniista rakennuksista ja, eikä vähiten erittäin hyvästä ruoasta. Palermossa pitäisi ottaa aikaa tarkastella eri aikakausien suurta arkkitehtuuria,käydä kauniilla piazzailla, mennäruokamarkkinoille, istua kahviloihin ja ehkä käydä ostoskierroksella. matmarkedene Kaupungissa on kaikenlaisia kulttuuritapahtumia, täällä on monia jännittäviä museoita, ja löydät enimmäkseen keskeiseltä. Jos sinun täytyy rentoutua auringonoton ja uinnin jälkeen, sinulla on kauniita rantoja aivan kaupungin keskustan laitamilla.

Taormina – Jännittävä merenrantakaupunki Etnan juurella

Jos olet lähellä Messinaa tai Cataniaa vieraillessasi Sisiliassa, harkitse matkaa pieneen Taorminan kaupunkiin. Se sijaitsee kalliolla Joonianmeren rannalla jaEtnan juurella. Kaupunkia pidetään erittäin kauniina. Saksalainen runoilija Goethe kuvaili Taorminaa yhdessä kirjoistaan ja uskoi kaupungin olevan Euroopan kauneimpia. Sijaintinsa lisäksi Taorminan tärkein nähtävyys on amfiteatteri, joka on jätetty muinaisten kreikkalaisten jälkeen. Kaupungin pohjoispuolella on 400-luvun ja 1300-luvun kauniita tiilitaloja ja kirkkoja, jotka rakennettiin arabien hallitessa saarta. Kun olet katselenut kaupunkia kalliolla, voit kävellä alas merelle ja rannoille. Pysähdy myös pienellä lahkolla isola Bella (voit mennä kuivaksi) ja katso harvinaisia kukkia ja kasveja, joita viljellään siellä.

Taorminan tärkein nähtävyys on amfiteatteri, joka on jätetty muinaisten kreikkalaisten jälkeen.
Barokkiarkkitehtuuri luonnehtii Ragusan kaupunkia.

Ragusa – yksi Sisilian kauneimmista pikkukaupungeista

Vuonna 1693 Sisilian eteläosaan iski voimakas maanjäristys. Järistys aiheutti suuria vahinkoja kaupungeissa, ja monia ihmishenkiä menetettiin. Barokkirakennustyyli vallitsi Italiassa, kun kaupungit oli rakennettava uudelleen, minkä näet hyvin selvästi muun muassa Ragusassa. Kaupunki sijaitsee melko lähellä Comison lentokenttää, ja se on yksi kuudesta samanlaisesta kaupungista samalla alueella, joka on nyt Unescon maailmanperintökohde. Rakennukset ulottuvat kukkulalle, kuten monet muutkin Sisiliassa. Se on jaettu kahtia, Ragusa Ibla pohjaan ja Ragusa Superiore yläosaan, ja sitä yhdistää neljä kaunista siltaa. Löydät monia ihania kirkkoja kaupungissa, useita pieniä palatseja, ihania pieniä katuja, portaita ja hiljainen ilmapiiri. Paikallisessa ravintolassa tarjoiltu ruoka on taivaallista, ja alueella on erilaisia perinteisiä ruokia, joita ei löydy muualta Sisiliasta.

Cefalù – Yksi parhaista merenrantakohteista

Cefalú on yksi sisilian parhaista pikkukaupungeista, jos haluat yhdistää kauniin arkkitehtuurin, mukavanilmapiirin ja hyvän ruoan upeisiin rannoille ja uimaelämään. Kaupunki sijaitsee kallioisen kallion ympärillä, josta löydät arabilinnakkeen rauniot japyhän saksalais-roomalaisen valtakunnan uuden linnoituksen. festning fra Det tysk-romerske riket Cefalún historiallisessa osassa on monia vaikuttavia rakennuksia. Tunnetuin on Duomo di Cefalú,ainutlaatuinen katedraali, joka rakennettiin jo vuonna 1130. Kaupungin ympärillä sijaitseva rannikko on täynnä ihania rantoja. Cefalún keskustassa sijaitsee suosituin, il Lungomare -ranta. Se on yli viisi kilometriä pitkä ja siinä on kultaista ja puhdasta hiekkaa. Täällä se on matala, mikätekee kylvyn lämpötilasta yleensä erinomaisen. Turistikauden aikana Il Lungomaressa on paljon toimintaa, mutta jos haluat nauttia hiljaisesta rannasta, löydät monia vaihtoehtoja läheltä.

Il Lungomaren ranta on yli viisi kilometriä pitkä ja siinä on kultaista puhdasta hiekkaa. Täällä se on matala, mikä tekee kylvyn lämpötilasta yleensä erinomaisen.
Concordian temppelissä on kaikki Doricin pylväät ehjinä.

Agrigento – Kreikkalaisten temppelien kaupunki

Agrigenton kaupunki sijaitsee kukkulalla, muutaman kilometrin päässä merestä Sisilian etelärannikolla. Palermosta se on noin 127 kilometriä ja ajoaika noin 2 tuntia. Itse kaupunki on matkan arvoinen sekä siksi, että maisema ja näkymä ovat siellä upeita, että siksi, että siinä on vanha ja kaunis keskusta. Suuri muuttopaikka on kuitenkin Valle dei Templi (Tempeldalen), joka sijaitsee lähellä Agrigentoa. Sieltä löydät hyvin säilyneitä raunioita useista temppeleistä, hautausmaista, kryptasta ja muista, jotka ovat peräisin noin 500 f.Kr. Concordian temppeli on vaikuttavin. Kaikki pylväät ovat ehjiä, jotka löydät vain muutamasta paikasta muinaisessa Kreikassa.

Suuremmissa kaupungeissa on useita pysäköintihalleja, joihin voit jättää vuokra-autosi.

Pysäköinti Sisiliassa

Sisilian kaupungeissa linjat on merkitty sinne, missä voit pysäköidä kaduille. Sininen viiva tarkoittaa, että kaikki voivat pysäköidä, ja yleensä sinun on maksettava maksu. Paikoin automaatteja on runsaasti veronmaksuun ,mutta muualla automaatteja voi olla vaikea löytää. Huomaathan, että pysäköintimaksu voidaan maksaa myös tupakkakioskeissa. Maksetun veron kuitti on jätkittava vuokra-auton etuikkunaan. Valkoiset viivat tarkoittavat, että vain alueen asukkaat saavat pysäköidä, kun taas keltaiset viivat ovat vain pakettiautoille, jotka noukkivat ja toimittavat.

Paikoin löytyy myös niin sanottu Zona Disco. Tämä tarkoittaa, että pysäköinti sinisellä viivalla merkityissä paikoissa on ilmainen, mutta sinun on laitettava oblat (sininen) auton ikkunaan. Oblats löytyvät postitoimistoista, pankeista, tupakkakioskeista ja matkailuneuvonnasta. Huomaathan, että Zona Discossa on rajoitetusti pysäköintipaikkoja.

Suuremmissa kaupungeissa on joitain pysäköintihalleja, jamonissa hotelleissa on omat autotallit, joihin pääsee usein myös niille, jotka eivät yövy hotellissa.

Liikenne on jonkin verran hiljaisempaa ja mukavampaa kaupunkien ulkopuolella, mutta täälläkin pitäisi kiinnittää hieman erityistä huomiota.

Liikenne Sisiliassa

Ajaminen suurempien kaupunkien, kuten Palermon, Catanian, Siracusan ja Messinan, keskustassa ei ole vaikeaa, kun on kyse navigoinnista eteenpäin. Liikenne on kuitenkin aggressiivisempaa kuin useimmissa muissa paikoissa Euroopassa. On suositeltavaa, että ajat hieman puolustavasti jakiinnität erityistä huomiota. Seuraa liikenteen kulkua ja muista, että kaikki kuljettajat eivät noudata liikennesääntöjä ja -merkkejä.

Pienemmissä kaupungeissa ja alueilla, joilla on historiallinen keskusta, voi olla pahempaa navigoida tiensä eteenpäin kuin suuremmissa kaupungeissa. Täällä osa keskustasta voidaan sulkea liikenteeltä. Näitä vyöhykkeitä kutsutaan Zona Traffico Limitatoksi (ZTL), ja ne merkitään merkeillä.

Sisiliassa voit ajaa hyvillä moottoriteillä pitkin koko pohjois- ja itärannikkoa. Maahan on myös pitkä moottoritieosuutta (A19), joka ulottuu pohjoisrannikkoa pitkin Cataniaan. Sen avulla on helppo päästä Palermon, Messinan, Siracusan ja Catanian sekä niihin liittyvien alueiden välillä.

Liikenne on jonkin verran hiljaisempaa ja mukavampaa kaupunkien ulkopuolella, mutta täälläkin pitäisi kiinnittää hieman erityistä huomiota. Monet maalaistiet menevät mäkiseen maastoon, ja ne voivat olla melko mutkaisia.

Lentokenttä

Sisiliassa on neljä kansainvälistä lentokenttää sekä pari, jotka palvelevat vain Italian kotimaan lentoja. Suurimmalla osalla saarella vierailevia turisteja on saapumassa ja lähdössä joko Falcone Borsellinon lentokentältä Palermon ulkopuolella tai Catania–Fontanarossan lentokentältä. Nämä ovat ylivoimaisesti suurimmat palveltavien matkustajien määrässä. Jotkut tilauslennot ja halpalentoyhtiöt käyttävät myös Trapani-Birgin lentokenttää Sisilian luoteispäässä ja Comison lentokenttää, joka on lähellä saaren eteläistä kärkeä.

Falcone Borsellino Lentokenttä

Palermon ulkopuolella sijaitseva lentokenttä on matkustajamäärältään mitattuna Toiseksi suurin Sisiliassa. Täällä monet eurooppalaiset yritykset lentävät käytännöllisesti katsoen kaikista mantereen suurimmista kaupungista sekä Alitaliasta sekä Roomasta että Milanosta. Tällä hetkellä on myös suoria lentoja New Yorkin hitistä (United Airlines). Monilla halpalentoyhtiöillä on lentoja Palermoon, kuten myös tilauslentoyhtiöillä.

Lentokenttävuokraus Palermossa

Falcone Borsellino Lentokenttä löydät kaikki autovuokraamot kerätään saapumishalliin. Heidän autonsa on pysäköity omalle alueelle aivan ulkopuolella, etkö tarvitse kuljetusta. Tästä päivästä lähtien löydät vuokra-autoja Avis, Hertz, Europcar, Goldcar ja Sixt lentokentältä sekä useita italialaisia yrityksiä.

Palermon ulkopuolella sijaitseva lentokenttä on matkustajilla mitattuna Toiseksi suurin Sisiliassa.

Catania–Fontanarossa Lentokenttä

Catanian ulkopuolella sijaitseva lentokenttä on saaren suurin, ja sen matkustajamäärä on noin 10 miljoonaa vuodessa. Täällä voit lentää useimmista Euroopan kaupungeista sekä useista muista paikoista, kuten Israelista ja Dubaista. Ryanairin kaltaiset halpalentoyhtiöt lentävät tänne kahdestakymmenestä paikasta Euroopassa, ja sisilialaiseen osaan on paljon tilauslentoja.

Autonvuokraus kohteessa Catania airport

Autonvuokrauksen yritysten löytyy Catania lentokenttä ovat Sixt, Dollar Car Rental, Thrifty, Holiday Car Rental, Alamo, Enterprise, National ja Hertz sekä viisi italialaista yritystä. Nämä kootaan tuloaulaan, jonka parkkipaikka on lähellä.

Trapani-Birgin lentoasema

Trapanin lentokenttä on virallisesti nimeltään Vincenzo Florion lentokenttä Trapani–Birgi, mutta useimmiten käytetään vain Trapanin lentokenttää. Se sijaitsee Sisilian luoteisosassa ja on myös Italian ilmavoimien tukikohta. Tästä päivästä lähtien voit lentää tänne Ryanairin kanssa valituista kaupungeista Italiassa ja Alankomaissa sekä joistakin muista pienistä lentoyhtiöistä ja tilauslentoyhtiöistä.

Autonvuokraus kohteessa Trapani Airport

Trapanin lentokentällä on 9 yritystä, jotka tekevät autonvuokrausta. Näitä ovat Hertz, Avis, Europcar ja Enterprise sekä italialaiset pelaajat, kuten Locauto, Essepirent ja SicilyByCar.

Comiso Lentokenttä

Tällä hetkellä voit lentää Comison lentokentälle halpalentoyhtiöillä, kuten Ryanairilla ja easyJetillä, sekä Alitalialla ja Brussels Airlinesilla. Lentokenttä sopii niille, jotka lomailevat saaren eteläpuolella, tai alkaa tutkia Sisilia autonvuokrausta saaren tältä reunalta.

Autonvuokraus kohteessa comiso airport

Tältä lentokentältä löydät vain pienen määrän autovuokraamoja. Tästä päivästä lähtien Avisilla, Budgetilla ja Maggiorella on yhteinen laskuri lentokentän sisällä. Lisäksi paikallisilla yrityksillä SiciliyByCar ja Sicily Rent Car on toimistoja täällä.