Autonvuokraus Olbia Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Olbia Lentokenttä

Olbia Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Olbia Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Olbia Lentokenttä

Autovuokraamo Olbia Lentokenttä
Autovuokraamo Olbia Lentokenttä

Olbia Airport (OLB) on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee itään Italian Sardinian saaren – noin 3 km kaakkoon keskustasta satamakaupunki Olbia.

Lentokenttä kutsutaan italiaksi ”Aeroporto Olbia Costa Smeralda”, ja on yksi kolme kansainvälistä lentokenttää sijaitsee saarella. Rannikkoseudun Costa Smeralda on suosittu matkailukohde, ja on olemassa suuri charter klo Olbia Airport kesäkaudella.

Lentoasema palvelee 1, 6 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2010), ja se menee sekä pysyviä ja kausittaisia ​​suoria lentoja tänne kotimaassa ja ulkomailla. Useat lentoyhtiöt lentää tänne – kuten Air Berliini, easyJet, Lufthansa ja Norja. Jotkut suosittuja kohteita ovat Berliini, Wien, Lontoo, Pariisi, Praha, Oslo, Kööpenhamina ja Tukholmassa.

Lentokentällä on yksi terminaali rakennus, joka on kokonaan uusittu ja päivitetty vuonna 2004. On olemassa paljon tilat täällä matkustajille – myös kauppoja, baareja, ravintoloita, infopiste, konferenssikeskus, terveyskeskus, pankit, pankkiautomaatit, apteekit ja valinnainen internetyhteys.

Olbia Airport soveltuu hyvin liikuntarajoitteisille. Ei ole hotelleja lentoasemalla – lähin hotelsl ”Borgo di Campagna” sijaitsee 6 km päässä terminaalin.

Jos haluat vuokrata auton Sardinia, on useita hyvämaineinen autonvuokraus toimistoja Olbia Airport. – Sisältää Easycar, Europcar ja Hertz.

Yksi voi muuten taksilla tai bussilla keskustaan ​​Olbia lentokentältä.