Autonvuokraus Bergamo

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bergamo

Bergamo matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bergamo. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bergamo

Autovuokraamo Bergamo

Autovuokraamo Bergamo

Bergamo on pääkaupunki maakunnassa Bergamon, joka sijaitsee Italian maaseudulla Lombardia – 40 km koilliseen Milanon.Se on lyhyt matka Alpeille ja kauniit laaksot Valle Brembana ja Valle Seriana sijaitsee Bergamon Neighborhood. Väkiluku on noin 115000 asukasta vuonna Bergamo (2010), joka on noin valmistus (erityisesti tekstiilit, elintarvikkeet ja elektroniikka). Kaupungissa on myös oma yliopisto, joka avattiin vuonna 1968.

Bergamo oli, kuten niin monet muut Italian kaupungit, perustettiin vuonna antiikin aikoina roomalaiset – ja baaria nimi Bergomum. Viime historiassa kaupunki oli eri valvonnan. Muiden kuului Venetsia from 1428-1797 – ja myöhemmin Itävalta kunnes siitä tuli Italian vuonna 1859.

Vanha kaupunki, Città Alta, on itsessään merkittävä matkailukohde – ja on myös kotiin useita kaupungin arkkitehtuurin helmiä – kuten Piazza Vecchia. Vuonna neliö löydämme Palazzo della Ragione alkaen 1190: n – joka on vanhin kaupungintalo – ja Palazzo della Biblioteca alussa 1600. Muita merkittäviä rakennuksia ovat Palazzo Broletto ja kirkon Santa Maria Maggiore, niin keskiajalla.

Uusi piiri, Città Bassa, on ominaista hektinen liike-elämän – ja asuu useita ostoskeskuksia. Kadut ovat muuten hallitsee monipuolisesti liiketoiminnan ja rahoituslaitokset.

Lähin lentokenttä on Bergamon lentokentälle, joka sijaitsee 45 km koilliseen kaupungin.

Valikko