Autonvuokraus Bergamo

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bergamo

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Bergamo tunnettujen ja paikallisten autovuokraamoiden yrityksiltä. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Bergamo kauttamme.

Bergamo-opas

Bilutleie Bergamo
Bergamo Autonvuokraus

Bergamo on Bergamon maakunnan pääkaupunki, joka sijaitsee Italian maaseudulla Lombardiassa – 40 km Milanosta koilliseen. Se on lyhyen matkan päässä Alpeilta,ja Valle Brembanan ja Valle Serianan kauniit laaksot sijaitsevat Bergamon läheisyydessä. Noin 115 000 asukasta asuu Bergamossa (2010), jolla on jonkin verran teollisuutta (erityisesti tekstiileissä, elintarvikkeissa ja elektroniikassa). Kaupungilla on myös oma yliopisto, joka avattiin vuonna 1968.

Roomalaiset perustivat Bergamon, kuten niin monet muutkin italialaiset kaupungit, antiikin – ja sitten se kantoi nimeä Bergomum. Lähihistoriassa kaupunkia hallitsi erilainen sääntö. Tämä ei ole muun muassa ensimmäinen kerta, kun The New York Se kuului Venezia Venetsialle 1428–1797 – ja myöhemmin Itävallalle– kunnes siitä tuli italialainen vuonna 1859.

Nähtävyyksiä

Kuuluisa Piazza Vecchia -aukio Bergamossa

Vanhakaupunki Città altaon itsessään tärkeä turistinähtävyys – ja tässä on myös useita kaupungin arkkitehtonisia helmiä – mm. Piazza Vecchia -aukio. Aukion vieressä on 1190-luvun Palazzo della Ragione – joka on Italian vanhin kaupungintalo – ja Palazzo della Biblioteca 1600-luvun alusta. Muita tärkeitä rakennuksia ovat Palazzo Broletto ja Santa Maria Maggioren kirkko, molemmat korkealta keskiajalta.

Uudelle kaupunginosalle, Città bassalle,on ominaista hektinen liike-elämä – ja siellä on myös useita kauppakeskuksia. Katuja hallitsevat muuten erilaiset liike- ja rahoituslaitokset.

Tutustu Bergamoon autonvuokrausta

Bergamon kaupunki on tarpeeksi mielenkiintoinen, mutta useimmat ihmiset, jotka lentävät tänne, menevät joko Milanoon tai tutkivat aluetta. Tämä on erittäin hyvä lähtökohta menneisyydessä. Etäisyys Bergamosta ja kauniisiin laaksoihin, joissa on ihania kyliä, on vain muutama kilometri. Italian kauneimmat järvet ovat myös lähellä. Tässä muutamia ehdotuksia ajoreiteistä.

San Pellegrino Terme sijaitsee kauniissa laaksossa.

San Pellegrino Terme – Lähdevesi voi kylpeä

Tämä on pieni kaupunki, josta kuuluisa lähdevesi, jota usein tarjoillaan ravintoloissa, on peräisin. San Pellegrino Terme on vain lyhyen ajomatkan päässä Bergamosta, kauniissa laaksossa, joka sijaitsee vuorten välissä. Lähdevesi, jossa voit kylpeä, samalla ihmettelet sitä, että kestää lähes 30 vuotta päästä Alpeilta kaupunkiin, jossa se on tyhjennys pulloihin. Koska vesi on oletettavasti tervettä, löydät useita hyviä kylpyllyjä San Pellegrinossa, myös joissakin kaupungin hotelleissa. Vanhin lämpökylpylä on vuodesta 1840. San Pellegrino Termessä kävelet hiljaisilla kaduilla, joita ympäröivät upeat jugendtyyliset rakennukset.

  • Se on vain 26 kilometriä maalaistiellä Bergamosta San Pellegrino Termeen, jota ajaa noin 40 minuutissa. Tämä on alku mukavalle ajoreitille, joka vie sinut vuorten läpi ja esimerkiksi Como-järven pohjoispuolelle.
Como-järven ympärillä on monia ihania kyliä.

Comojärvi – Ehkä Italian kaunein järvi

Como on Italian kolmanneksi suurin järvi, jasitä pidetään usein kauneimmana. Näyttää siltä, että kirjain Y kääntyi päälleen. Koko järven varrella on ihania pieniäkyliä, comon ja Leccon suurempien kaupunkien lisäksi, jotka ovat järven käsivarsien kussakin päässä. Como-järvellä lähdet veneretkelle,katseet arkkitehtuuria,istut mukavissa kahviloissa, baareissa ja ravintoloissa, uit, nautit lapsista riippumatta siitä, ovatko he italian kauneimpien alueiden hiljaisessa elämässä. Monet pitivät Bellagion pikkukaupunkia Como-järven helmenä. Se löytyy kärjestä, jossa meren kaksi vartta ovat haarautunut Comoon ja Leccoon.

  • Bergamosta on 57 kilometriä Bellagioon, ja koko matka kulkee maalaistielle. Yleensä vietät 1 tunnin ja 20 minuuttia autonvuokraus. Sitten ohitat Lercon tiellä. Comolle se on noin sama matka ja yhtä pitkä käyttöaika.
Instrumenttien valmistaja Cremonassa.

Cremona – Po-laakson musiikkikaupunki

Cremonan kaupunki Po Valleyssa tunnetaan pääasiassa musiikkihistoriastaan jaerityisesti vuosisatoja vanhoista soittimien valmistusperinteistään. Se on muun muassa täältä Stradivari-perheen eksklusiiviset viulut, jotka tunnetaan paremmin nimellä Stradivarius. Yhteensä Cremonassa on yli 150 erilaista soitinvalmistajaa. Tietenkin täällä on konsertteja lähes jatkuvasti, on säännöllisiä festivaaleja, ja kansanelämää kuvataan miellyttäväksi ja vieraanvaraiseksi. Kaupunki on myös alueen kauneimpia.

  • Nopein reitti Bergamon ja Cremonan välillä kulkee Brescian kautta moottoritiellä. Reitti on sitten 98 kilometriä, jota normaalisti ajaisi 1 tunti.
  • Jos sinulla on aikaa ja haluat nähdä enemmän maisemaa, voit ajaa maalaistiellä, joka on lähimpänä näiden kahden kaupungin välistä suoraa linjaa. Tämä kestää yleensä puoli tuntia enemmän siitä huolimatta, että matka on lähes 20 kilometriä lyhyempi.
Luonnon ystäville Serianan laakso on paikka mennä sekä kesällä että talvella.

Val Seriana – Erinomaisia luontoelämyksiä

Serianan laakso on mekka kaikille luonnosta kiinnostuneille vuodenajasta riippumatta. Laakson varrella on vuorilla 5 hiihtokeskusta, joilla on hyvät olosuhteet talvella ja jotka ovat upeita vaellusalueita, kun lumi ei ole maassa. Hajallaan laaksossa on kauniita kyliä, joissa on keskiaikaisia rakennuksia, ja näiden viinitarhojen ja tilojen välillä on lähellä. Missä tahansa pysähdytkin, löydät miellyttäviä ruokailumahdollisuuksia paikallisilla herkuilla, hienolla viinillä ja ystävällisillä ihmisillä, jotka rakastavat vierailua. Jos seuraat laaksoa koko matkan, sinun on lopulta käännyttävä ympäri, koska täällä tie päättyy vuorille. Mukava reitti on ensin kokea joitakin Val Serianan kyliä ja suunnata sitten itään kohti lake d’Iseo -järveä.

  • Bergamosta Villa d’Ognaan, kylään, josta voit lähteä kohti Lago d’Iseoa, on 37 kilometriä. Ajoaika on yleensä noin 45 minuuttia.

Gardajärvi – Täällä elämä on mukavaa

Lago di Garda on Italian suurin järvi, jamonet norjalaiset turistit ovat sen hyvin tunteneet. Laakson leuto ilmasto on ainutlaatuinen tällä leveysasteella, ja jopa oliivit kasvavat täällä. Se puolestaan tekee järvestä suositun kohteen ympäri vuoden. Kuten Como-järvellä, useimpien meren rannalla on kauniita kyliä ja kaupunkeja. Valittavana on meriä, ja suurin osa on erittäin mukavia ja miellyttäviä yöpyä. Tärkeimpien vierailtujen paikkojen joukossa on pieni Castello Scaglierin linnoitus Sirmionessa, Desenzano del Gardan kaupungit, Riva del Garda (aivan pohjoispäässä), Malcesine ja Bardolino.

Idyllinen Gardajärvi – Italian suurin järvi.
  • Gardajärvi on pitkä, ja matka ja ajoaika riippuvat täysin siitä, missä paikoissa haluat käydä. Aja esimerkiksi ensin Bergamosta Sirmioneen, joka sijaitsee ulkonessa meren eteläpäässä. Etäisyys täällä on 87 kilometriä, matka kulkee moottoritiellä ja tehdään 1 tunnissa.
  • Sitten voit ajaa meren ympäri, jos sinulla on aikaa ja halua. Sirmionesta Riva del Gardaan on 89 kilometriä, kun ajat järven itäpuolella, mikä kestää 1 tunnin ja 20 minuuttia, jos ajat pysähtymättä.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Kuten monissa muissakin Italian kaupungeissa, Bergamossa on autottomia vyöhykkeitä. Näitä vyöhykkeitä kutsutaan ZTL: ksi, ja ne on yleensä merkitty hyvin merkeillä. Jos hotellisi sijaitsee ZTL-alueella,tämä ratkaistaan yleensä ottamalla yhteyttä hotelleihin ennen kuin saavut vuokra-autolla. Hotelli tarjoaa sitten poikkeuksen, mutta yleensä tämä pätee vain saapuessasi ja lähtiessään, eikä jotta voit ajaa vyöhykkeen ympäri.

Pysäköinti ZTL-vyöhykkeiden ulkopuolella menee yleensä hyvin Bergamossa. Siellä on monia pysäköintihalleja ja myös tiloja katujen varrella. Saat kunnollisen yleiskuvan käytettävissä olevista tiloista erilaisilla sovelluksilla, jotka voidaan ladata puhelimeesi tai käyttää verkkoselaimen, kuten Parkopedian, kautta.

Bergamon liikenne on suhteellisen mukavaa ajaa sisään, mutta muista, että italialaisilla on hieman stressaavampi ajotyyli kuin norjalaisilla.

Bergamon sisällä ajaminen ei ole vaikeaa, mutta kadut voivat olla kapeita, ja useimpien italialaisten ajotyyli on hieman stressaavampi kuin olemme tottuneet. Alueen kaupunkien välillä kulkevat maalaistiet voivat olla paljon liikennettä, mukaan lukien linja-autot ja kuorma-autot. Ole kärsivällinen, aja turvallisesti ja mieluiten hieman puolustuskannalla. Huomioithan, että maanteillä voi olla paljon pyöräilijöitä.

Lentokenttä

Bergamon lentokentällä on kaksi virallista nimeä , vastaavastiOrio al Serion kansainvälinen lentokenttä ja Il Caravaggion kansainvälinen lentokenttä. Jotkut lentoyhtiöt kutsuvat lentokenttää myös nimellä Milan-Bergamo. Tämä on kolme lentokenttää, jotka palvelevat Milanoa, jossa muut ovat Linaten lentokenttä ja Malpensan lentokenttä.

Autovuokraamoilla on toimistoja ja laskureita lentokentän tuloaulassa. Tästä päivästä lähtien tämä sisältää kansainväliset yritykset, kuten Hertz, Budget, Avis, Europcar ja Sixt, sekä paikalliset yritykset, kuten Autoeuropa, Autovia ja Maggiore Rent.

  • Etäisyys Il Caravaggiosta Bergamoon on tuskin 4 kilometriä, ja ajoaika on noin 10 minuuttia. Lentokentältä Milanon keskustaan on noin 45 kilometriä, ja ajoaika on noin 1 tunti ja 5 minuuttia.