Autonvuokraus Milano Malpensa Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Milano Malpensa Lentokenttä

Milano Malpensa Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Milano Malpensa Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Milano Malpensa Lentokenttä

Autovuokraamo Milano Malpensa Lentokenttä
Autovuokraamo Milano Malpensa Lentokenttä

Kansainvälinen Milan Malpensa Airport (MXP) on Pohjois-Italian tärkein lentokenttä ja sijaitsee 48 km luoteeseen kaupungin Milano.

Lentoasema palvelee 19 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2011), ja on laaja valikoima kansainvälisiä ja mannertenvälisiä lentoja. Milanon Malpensan lentokenttä on tärkein solmukohta lentoyhtiöt Air Italy, Air One ja EasyJet.

Lentokentällä on kaksi terminaalia, T1-T2 Malpensan Länsi-ja Pohjois-Malpensan. Terminaalit sijaitsevat kaukana toisistaan, ja busseja välillä 20 minuutin välein. Terminaali 2 käytetään tilauslentoja ja halpa (lähinnä halpalentoyhtiöt Ryanair ja easyJet).

Lentokentältä Milanon keskustaan, junat ja bussit. Lisäksi voit käyttää taksiliikenne. Jos olet menossa Milanon toiseksi suurin lentokenttä – Milanon Linate – on myös bussilla hitti.

Jos haluat vuokrata auton Milanon on useita autovuokraamojen niiden oksat lentoasemalla – kuten Avis, Easycar, Europcar, Hertz ja Sixt.

On olemassa monia palveluita Milanon Malpensan lentokentältä matkailijoille – myös hyvä valikoima kauppoja (kuten verovapaan myymälän), ravintoloita ja baareja.Tämä koskee sekä liittimiin. Hotellissa on myös business center lentoasemalla sekä infopiste, pankkeja, valuutanvaihtopisteitä, pankkiautomaatteja ja terveyskeskus.

Lähin hotelli on ”Hotel Malpensa Cilla”, joka on 500 metrin päässä lentokentältä.