Autonvuokraus Parma Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Parma Lentokenttä

Parma Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Parma Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Parma Lentokenttä

Autovuokraamo Parma Lentokenttä
Autovuokraamo Parma Lentokenttä

Kansainvälinen lentokenttä on Parma Airport (PMF) sijaitsee Pohjois-Italiassa, erityisesti Emilia-Romagnan.Lentokenttä kutsutaan italiaksi ”Aeroporto di Parma”, ja on myös usein kutsutaan ”Parma – Giuseppe Verdi Airport”.

Parma Airport sijaitsee 3 km luoteeseen kaupungin keskustasta Parman palvelevat noin 270000 matkustajaa vuodessa (2011).

Lentoyhtiöt Ryanair, Air Vallée, Belle Ari ja Windjet on pysyvä ja sesongin reitit Parman lentokentältä sekä kotimaassa että ulkomailla – mukaan lukien kohteisiin kuten Brysselissä, Pariisissa, Tirana, Lontoossa ja Roomassa.

Lentoasema avattiin vuonna 1991 ja on terminaalirakennuksen. On suhteellisen vähän lentoaseman tilojen matkailijoille, mutta on 2 kahvilaa / kahvila ja ATM.

Jos tarvitset majoitusta lähellä lentokenttää, lähin hotelli – ”Ora City Parma” 1,4 km päässä lentokentän terminaalista.

Tulevat sisään Parma lentokentältä keskustaan ​​voit ottaa taksin tai linja.

On kuitenkin suosittu vuokrata auton Parma, ja lentokentälle on useita autovuokraamojen niiden tytäryhtiöiden – kuten Hertz, Sixt ja Europcar.

Auton on vapaus tutustua alueeseen omaan tahtiinsa ja ottaa miellyttävä matkoja. Jos varaat autonvuokrauksen ennen lähtöä, auto on valmis, kun saavut Parma Airport.