Autonvuokraus Pisa Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Pisa Lentokenttä

Pisa Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Pisa Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Pisa Lentokenttä

Autovuokraamo Pisa Lentokenttä
Autovuokraamo Pisa Lentokenttä

Pisa International Airport – ”Galileo Galilei” (PSA) sijaitsee Toscanan alueella Pohjois-Italiassa, noin 2 km etelään Pisa keskusta.Lentokenttä kutsutaan italiaksi ”Aeroporto Internazionale Galileo Galilei”.

Pisan lentokenttä perustettiin sotilaallinen lentokenttä 1930, ja sai kansainvälistä liikennettä 1990. Lentokentällä on yksi terminaali rakennus, ja palvelee 4500000 matkustajaa vuodessa (2011).

Pisan lentokentältä menee suoria lentoja 33 kohteisiin kotimaassa ja ulkomailla, sekä lentoyhtiöt kuten Air France, Ryanair, Air One, British Airways, Norja ja Lufthansa lentää tänne.

Terminaalin on useita laitoksia kävijöille – myös ravintoloita / baareja, infopiste, apteekki, lehtikioski, odotushuone terassilla, kauppoja (mukaan lukien tullitta), kampaamo, nettikahviloissa, valuutanvaihto toimistoja ja automaateista.

Jos haluat vuokrata auton Pisassa, on 10 autovuokraamojen sen oksat Pisa Airport – kuten Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Sixt.

Myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet lentokentältä osaksi Pisan keskustassa, ja voit valita junalla, bussilla tai taksilla. Myös juna-ja bussiyhteydet Pisan lentokentältä Florence.