Autonvuokraus Bari Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bari Lentokenttä

Bari Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bari Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bari Lentokenttä

Autovuokraamo Bari Lentokenttä
Autovuokraamo Bari Lentokenttä

Bari Airport (BRI) on osa ”Aeroporti di Puglia”, joka sisältää lentoasemat Brindisi, Foggia ja Taranto. Barin lentokenttä sijaitsee 11 km luoteeseen Bari keskus – ja usein myös kutsutaan ”Karol Wojtyla Airoport” – nimetty paavi Johannes Paavali II: n puolalainen kasteessa nimen.

On säännöllisiä lentoja välillä Bari lentokentältä ja eri kohteisiin Euroopassa, sekä lentoaseman on laajalti käytetty charter. Lentoasema palvelee noin 1,6 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Saadaksesi Bari lentokentältä Bari keskustaan, voit joko käyttää shuttle tai taksilla. Lentokentältä on myös pikajunat tällaiseen Rooman ja Napolin.

Jos haluat vuokrata auton Bari, se voidaan helposti järjestää tuloaulassa lentokentän. Missä on valvontarajoja useita kansainvälisiä autovuokraamossa – mukaan lukien Auto Europe, Avis, Europcar, Hertz, Thrifty ja quic.

Ei ole hotelleja lentoasemalla aluetta, mutta ”Palumbo Albergo Hotel” ja ”Hotel Residence Riviera” sijaitsee järven oikealla lähellä lentokenttää.

Tarjolla on yli 20 myymälää, joista valita Bari Airport – jos Hankintaan, sanomalehdet, kirjat, perinteinen päivittäistavarat, elektroniikka, leluja, koruja, matkapuhelimia, kosmetiikkaa ja erilaisia ​​paikallisia erikoisuuksia. On olemassa myös useita kahviloita, ravintoloita ja baareja lentokentällä.