Autonvuokraus Sardinia

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sardinia

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Sardinia tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Sardinia kauttamme.

Sardinian opas

Bilutleie Sardinia
Sardinia Autonvuokraus

Sardinia on Välimerellä sijaitseva italialainen saari, jossa on noin 1,6 miljoonaa asukasta (2010). Saari sijaitsee Korsikan eteläpuolella, Italian mantereen länsipuolella ja Tunisian pohjoispuolella. Sardinia on Välimeren toiseksi suurin saari Sisilian jälkeen.

Saari on kuuluisa lämpimästä Välimeren ilmastostaan, kauniista rannoistaan ja erinomaisista sukellusmahdollisuuksistaan – sekä värikkäillä kaloilla että muinaisilla roomalaisilla haaksirikoilla. Sardiniassa on upea matkailu, ja kauniit maisemat trooppisella kasvillisuudella,puhdas turkoosi sininen meri ja monet valkoiset uimarannat ovat luultavasti suurin vetokortti.

Saaren maisema koostuu tasangoilla, kukkuloilla ja vuorilla – ja korkein huippu ”Punta la Marmora” on 1834 metriä merenpinnan yläpuolella.

Nähtävyyksiä

Sardinian pääkaupunki on nimeltään Cagliari, ja se sijaitsee saaren kaakkoisrannikolla. Kaupungissa on 165 000 asukasta (2010), ja satamasta on lauttayhteydet muun muassa Tunisiaan ja Sisiliaan. Cagliarin suosittuja nähtävyyksiä ovat linnoitus,kansallinen arkeologinen museo, roomalainen amfiteatteri ja kaunis kasvitieteellinen puutarha.

Muita saaren suuria kaupunkeja ovat Sassari, Quartu Sant’ Elena, Olbia ja Alghero. Sardinian kuuluisia turistikohteita ovat pohjoisrannikolla costa esmeralda, luoteisrannikolla Alghero ja länsirannikolla Bosa.

Kauniit maisemat trooppisella kasvillisuudella, puhdas turkoosi sininen meri ja valkoiset rannat vetävät saarelle monia turisteja.

Tutustu Sardiniaan autonvuokrausta

Sardiniassa on monia kauniita pieniä kaupunkeja, ihania rantoja ja useita ainutlaatuisia nähtävyyksiä. Päästäksesi paikasta paikkaan olet melkein riippuvainen omasta ajoneuvosta, koska saari on melko suuri. Olemme valinneet joitakin suosituimmista ajamista. Ennen matkan suunnittelua suosittelemme, että katsot myös karttaa. Matkan varrella ohitat lähes varmasti useita vierailun arvoisia paikkoja ja ehkä yhden monista arkeologisista kaivauksista, joita löydät Sardiniasta.

Tietoja etäisyyksistä ja ajoajasta

Oppaan alaosasta löydät tietoa kolmen sardinian lentokentillä lentokentän kaupungin välisistä etäisyyksistä ja ajoajasta. Lisäksi ei ole tarkoituksenmukaista määritellä etäisyyksiä ja ajoaikaa suhteessa suositeltuihin retkiin. Etäisyydet ovat hyvin erilaisia, koska sinulla on paikka Sardiniassa lähtökohtanasi.

Algheroa ympäröi vaikuttava 400-senttinen 400-senttinen staeraatio.

Alghero – Sardinian espanjalainen linnoituskaupunki

Algherossa monet asukkaat puhuvat katalaania, kuten he tekivät Espanjan katalaaniosassa useita satoja vuosia sitten. Syynä on se, että Espanjan kuningas Aragon hallitsi tällä Sardinian alueella 1400-luvulla ja Alghero oli eräänlainen Espanjan siirtomaa. Kieli on osittain säilynyt, ja sama pätee joihinkin muihin Espanjasta peräisin oleviin perinteisiin. Kaupunki on erittäin kaunis, jota ympäröi vaikuttava 40-fiksaaminen aikaisemmista ajoista ja viehättävät talot kaupungin keskustassa. Algherossa on myös monia muita nähtävyyksiä, kuten 1300-luvun katedraali,pieniä ja kauniita kirkkoja, arkeologinen museo japaljon muuta. Myös monissa hyvissä ravintoloissa tarjoiltu ruoka on mainitsemisen arvoista. Täällä saat herkullisia ruokia erityisesti mereneläviä, jotka on valmistettu perinteisellä tavalla ja joissa on ripaus Espanjaa.

Rikkaat ankkuroivat valtavat jahtinsa Porto Cervoon.

Porto Cervo – Fisherman’s Village elokuvatähdille ja oligarkeille

Jos olet saaren pohjoispuolella, pysähdy Porto Cervossa. Tämä on alun perin vanha kalastajakylä, jonka julkkikset ja rikkaat ihmiset nyt valtaavat. Italian entisellä pääministerillä on muun muassa loma-asunnon palatsi, jossa hänellä on paljon puhuttuja ja kiistanalaisia yrityksiä, joista sanomalehdet kirjoittavat mielellään. Rikkaat ankkuroivat valtavat jahtinsa lahteen, tekevät eksklusive forretninger ostoksia Porto Cervon eksklusiivisessa liiketoiminnassa ja illallistavat kaupungin monissa hyvissä ravintoloissa. Alueella on tietenkin golfkenttiä ja useita erittäin kauniita rantoja. Vaikka tässä lomakylässä on ajoittain edullista majoitusta, Porto Cervo on tunnettu siitä, että sillä on joitain maailman kalleimmista hotelleista. Yksi niistä, Hotel Cala di Volpe, on nähnyt monia James Bond -elokuvassa ”Vakooja, joka rakasti minua”.

Sassari tunnetaan upeasta pastelliväriasutuksestaan, jossa talot ulottuvat merelle päin olevalle kalliolle.

Castelsardo – Viehättävä linnoituskaupunki

Jos valitset yhden Sardinian pienistä kalastajakylistä, Castelsardo olisi sisällytettävä arviointiin. Se sijaitsee saaren pohjoisrannikolla, lähellä Sassarin kaupunkia. Castelsardo tunnetaan parhaiten ihanista rakennuksistaan pastelliväreissä, joissa talot ulottuvat merelle päin olevalle kalliolle. Huipulla on linnoitus, jonka uskotaan olevan rakennettu 1100-luvun alussa. Hiljaisen ja mukavan ilmapiirin ja monien pienten kaupungin hyvien ruokapaikkojen lisäksi löydät sieltä useita muita nähtävyyksiä. Voit muun muassa nähdä raunioita rakennuksista, jotka jäivät jälkeen nuragher-kulttuurista, ihmisistä, jotka asuivat Sardiniassa yli 3000 vuotta sitten. Kaupungista löydät myös pari pientä palatsia, useita kauniitakirkkoja ja jännittäviä museoita.

La Maddalena – Sardinian kauneimmat saaret

La Maddalena on saaren suurimman samannimisen kaupungin nimi. Saari kuuluu jälleen øygruppen Arcipelago di La Maddalenan saaristoon, jokasijaitsee Bonifacion salmessa Koillis-Sardiniassa. Täältä löydät ihanan luonnonalueen, miellyttäviäkyliä, monia upeita rantoja ja rennon ilmapiirin. Seitsemällä saarella on ollut ihmisiä tuhansien vuosien ajan, ja sen asukkaissa on ollut kuuluisia nimiä, kuten Napoleon Bonaparte ja Giuseppe Garibaldi. Garibaldin talo sijaitsee viereisellä La Maddalenan saarella, ja siellä on mahdollista sekä kävellä että ajaa. Talo on nykyään museo ja yksi La Maddalenan tärkeimmistä nähtävyyksistä. Se voi myös nähdä saarella paljon 1700-luvulta jäljellä jäljellä jäljellä jäljellä jäljellä. Päästäksesi La Maddalenaan, aja Palauhun ja ota sieltä autolautta. Autonvuokraus, voit vierailla sekä pääsaarella että viereisellä Capreran saarella. Jos haluat nähdä myös yhden seitsemästä muusta saaresta,sinun on jätettävä auto ja hypättävä yhteen kaupungista lähtevästä pienestä veneestä.

La Maddalena kuuluu Arcipelago di La Maddalenan saaristoon, joka sijaitsee Bonifacion salmessa Koillis-Sardiniassa.
Bastione di Saint-Remy Umberto-terassilla, josta saat lyömättömät näkymät kaupunkiin ja merelle ulkopuolella.

Castellon alue Cagliarissa

Sardinian suurimmassa kaupungissa Cagliarissa on paljon koettavaa. Monet kohokohdista löytyvät Castellon alueelta, vanhastakaupungista ja linnoituksesta. Täältä löydät muun muassa linnoituksen linnakkeessa sijaitsevan museokokonaisuuden eli linnoituksen sisimmän osan. Useat museot ovat saamassa kansainvälistä tunnustusta, erityisesti arkeologian museo,etnografinen museo ja Kansallisgalleria. Vanhassakaupungissa on myös useita pieniä kirkkoja,katedraali, vanha kaupungintalo, useita pieniä palatseja, teatteria,kaivoja, kunniaisia portteja ja paljon muuta. Itse kostautuminen on kuitenkin se, mikä ehkä tekee vaikutuksen eniten. Kohokohtia ovat vuonna 1307 rakennettuelefanttitorni – 1305 St Pancras Tower ja bastione di Saint-Remy Umberto-terassilla– josta saat lyömättömät näkymät kaupunkiin ja merelle ulkopuolella.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Sardinian kaupungeissa kadunvarsipysäköinti on yleensä pakollista joka päivä sunnuntaita ja pyhäpäiviä lukuun ottamatta. Maksat parkkiautomaateilla tai ostamalla pysäköintiluvan tupakkakioskeista ja muista muista. Kaupungeissa on merkitty verotut pysäköintipaikat sinisellä viivalla. Keltainen viiva on varattu liikuntarajoitteisille (on oltava oma lupa). Jos pysäköinti on ilmaista, se merkitään yleensä valkoisilla viivoilla. Monilla rannoilla ja nähtävyyksillä on omat pysäköintialueensa. Joissakin näistä on ilmainen pysäköidä,kun taas muualla sinun on maksettava pysäköintimaksu, yleensä käteisellä.

Huomaathan, että Algherossa, Cagliarissa, Sassarissa ja joissakin pienemmissä kaupungeissa on niin sanottuja ZTL-vyöhykkeitä osassa kaupungin keskustaa. Eli alue on autoton ja saatsakot, jos ajat sinne ilman lupaa.

Yleisesti ottaen vuokra-auton ajaminen sardiniassa on helppoa ja mukavaa. Liikenne on vähemmän aggressiivista kuin muuten maassa, mutta silti kannattaa ajaa varovasti ja tarkkaavaisesti. Monet tiet ovat mutkaisia– erityisesti rannikon pienet tiet. Etelän Cagliarista Porto Torresiin Sassarin pohjoispuolella on kaksikaistainen moottoritie koko pätkän ajan. Olbian ja Algheron välillä on kaksikaistaisen moottoritien ojia sekä sisäänkäynnit muun muassa näihin kahteen kaupunkiin ja Cagliariin. Vähemmän ruuhkaisilla alueilla teiden laatu voi vaihdella.

Liikenne on Sisiliassa vähemmän aggressiivista kuin muuten maassa, mutta sinun pitäisi silti ajaa varovasti ja tarkkaavaisesti.

Lentokenttä

Sardiniassa on kolme lentokenttää, ja kaikki kolme hoitavat sekä kansainvälistä että kotimaista liikennettä muusta Italiasta. Saari on suuri, ja millä lentokentällä käytät, on siksi paljon sanottavaa siitä, missä yöpyä.

  • Olbian ja Algheron välinen etäisyys on noin 138 kilometriä. Ajomatka kestää yleensä noin 1 tunti ja 30 minuuttia.
  • Olbian ja Cagliarin välinen etäisyys on 274 kilometriä, jos ajaa nopeimman reitin. Ajoaika ilman pysähdystä kestää sitten noin 2 tuntia ja 45 minuuttia.
  • Algheron ja Cagliarin välinen etäisyys on 247 kilometriä, jos ajat nopeinta reittiä. Ajoaika on silloin noin 2 tuntia ja 30 minuuttia.
Olbia Costa Smeraldan lentokenttä on paras valinta, jos olet menossa lomalle Sardinian luoteisosaan.

Olbia Costa Smeralda Lentokenttä

Lentokenttä aivan Olbian ulkopuolella on paras valinta, jos olet menossa lomalle Sardinian luoteisosaan. Sieltä on suhteellisen lyhyt matka Maddalenan saaristoon ja lomakaupunkeihin, kuten Porto Rotondo, Porto Cervo, Palau, Santa Teresa Gallura ja Golfo Aranci.

Autonvuokraus kohteessa Olbia Airport

Olbian lentokenttä on noin 50 metrin päässä terminaalirakennuksesta. Kaikkien autovuokraamojen pöydät on koottu sinne. Vuokra-autot ovat pysäköitynä lähistöllä, eikä kuljetusta tarvita. Tästä päivästä lähtien löydät lähes 20 yritystä, jotka tarjoavat autonvuokrausta lentokentällä Olbia. Tähän kuuluvat kansainväliset toimijat, kuten Hertz, Europcar, Goldcar, Avis ja Sixt, sekä italialaiset yritykset, kuten SicilyByCar, Maggiore ja Ruvoli Rent a Car.

Algheron lentokentän autovuokraamot ovat kokoontuneet terminaalirakennuksen tuloaulaan.

Alghero Riviera del Corallo Lentokenttä

Jos olet menossa lomalle saaren luoteispuolella, Algheron ulkopuolella sijaitseva lentokenttä on paras valinta. Kauniin Algheron kaupungin lisäksi sinut ovat helpon matkan päässä paikoista, kuten Sassari, Castelsardo, Stintino, Porto Torres ja Bosa.

Autonvuokraus kohteessa Alghero Airport

Kaikki autovuokraamot Alghero lentokenttä ovat kokoontuneet ulkopuolella saapumishallin terminaalirakennus. Tästä päivästä lähtien tämä koskee noin 20 yritystä, mukaan lukien tunnetuimmat kansainväliset toimijat, kuten Avis, Budget, Hertz, Europacar, National, Alamo ja Sixt. Näiden lisäksi valittavana on myös monia italialaisia yrityksiä. Vuokra-autot ovat pysäköitynä erillisen varatun alueen välittömään läheisyyteen.

Cagliarissa on yhteensä 20 näyttelijää, jotka tarjoavat autonvuokrausta lentokentällä.

Cagliari Elmas Lentokenttä

Cagliarin ulkopuolella sijaitseva lentokenttä on paras valinta, jos olet menossa lomalle Sardinian eteläosaan. Se sijaitsee noin 7 kilometriä kaupungin keskustan ulkopuolella. Lyhyin etäisyys on paikkoihin, kuten Pula, Porto Pinetto, Costa Rei, Porto Corallo, Oristano, Sant’ Antioco ja Carloforte.

Autonvuokraus kohteessa Cagliari Airport

Kaikki autovuokraamot ovat kokoontuneet alueelle terminaalirakennuksen etuosaan. Cagliarissa on yhteensä 20 näyttelijää, jotka tarjoavat autonvuokrausta lentokentällä. Näihin kuuluvat tunnetut yritykset, kuten Sixt, Avis, Hertz, Europcar ja Goldcar, sekä useat italialaiset yritykset, kuten Maggiore, Sardinya Rent a Car, Ruvioli ja Dinamica Rent.