Autonvuokraus Stuttgart Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Stuttgart Lentokenttä

Stuttgart Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Stuttgart Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Stuttgart Lentokenttä

Autovuokraamo Stuttgart Lentokenttä
Autovuokraamo Stuttgart Lentokenttä

Stuttgart Airport (STR) on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 13 km kaakkoon Stuttgartin keskusta.Lentokenttä kutsutaan saksaksi ”Flughafen Stuttgart”.

Stuttgartin lentoasema avattiin vuonna 1936 ja on tällä hetkellä neljä terminaalirakennuksissa. Lentoasema palvelee 9500000 matkustajaa vuodessa (2011), ja näin ollen Saksan 7 vilkkain.

Noin 50 lentoyhtiötä on suoria lentoja Stuttgart Airport muihin kohteisiin Norjassa ja ulkomailla. 6 vilkkain reitit sieltä Berliini, Hampuri, Palma de Mallorca, Istanbul, Lontoossa ja Wienissä.

On olemassa useita julkisia lentoaseman tilojen – myös kauppoja, ravintoloita, kahviloita, baareja, apteekki, terveyskeskus, kampaamo, rentoutumisalue hieronta tuolit, kokoushuone, lasten leikkihuone, infopiste, kokoustilat ja langaton internetyhteys.

Hotellin Mövenpick Hotel Stuttgart Airport & Messe ”ja” Best Western Hotel Stuttgart Airport ”sijaitsee suoraan lentoasemalla.

Saadaksesi päässä Stuttgartin lentokentältä keskustaan, voidaan käyttää bussi, juna (S-Bahn) tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton Stuttgartissa, on useita hyvämaineinen autovuokraamo toimistot tuloaulaa lentokentällä – kuten Avis, Enterprise, Europcar, Hertz ja Sixt. Jos varaat auton vuokraus ennen matkaa Stuttgartiin, auto on valmis, kun saavut lentokentälle.