Autonvuokraus Friedrichshafen

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Friedrichshafen

Friedrichshafen matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Friedrichshafen. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Friedrichshafen

Autovuokraamo Friedrichshafen
Autovuokraamo Friedrichshafen

Friedrichshafen sijaitsee pohjoisen puolella Bodenjärven osavaltiossa Baden-Württembergin Etelä Saksassa lähellä rajaa Sveitsin ja Itävallan.Friedrichshafen on väkiluku on 59 286 (2011) asukasta.

Noin kaksi kolmasosaa kaupungin tuhoutui 2. maailmansodassa. Vakavin pommi pidettiin 28 huhtikuu 1944, ja tuhosi suurimman osan vanhan kaupungin keskustasta.

Friedrichshafen aiemmin parhaiten tunnettu kotikaupungissa Zeppelin ilmalaivan yritys ja Dornier Flugzeugwerke. Vuonna 1899 alkoi kreivi Ferdinand von Zeppelin aloitti rakentamisen ensimmäisen dirigible ilmapallo ja vuosi lennettyään kuumailmapallo kolme kertaa Bodensee. Sen jälkeen perustettiin yhtiö kehittää teknologiaa, ja vuonna 1908 sotilaallisen voisi ostaa valmiin ilmalaiva Z3

On museo Bodenjärvellä jossa voi oppia historiasta Zeppelin haltijoille. Viime vuosina useita pieniä Zeppelin ilmalaivojen (Zeppelin NT), on rakennettu käyttäen nykyaikaista teknologiaa, ja nämä voi varata kiertoajeluja. Dornier museo lentoasemalla on toinen museo omistettu ilmailua ja sen historiasta.

Vuosittain kaupungin ilmailualan kilpailu, jossa viimeisin Euroopan lentokoneen mukana.

Voit lähteä patikoimaan tai pyöräilemään pitkin promenade Bodenjärvelle on suosittua toimintaa Friedrichshafen. Graf-Zeppelin-Haus kulttuurikeskus on tullut suosittu paikka, konferensseja ja muita tapahtumia.

Friedrichshafen Airport on 3 km pohjoiseen kaupungin.