Autonvuokraus Bremen

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bremen

Bremen matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bremen. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bremen

Autovuokraamo Bremen
Autovuokraamo Bremen

Bremenissä sijaitsee Luoteis Saksassa, ja sillä on noin 547000 asukasta (2010).Kaupunki sijaitsee joen Weser – noin. 70 km suusta Pohjanmeren. Bremen, yhdessä Bremerhavenin sataman omia state – ”Hänen Freie Stadt Bremen”.

Bremen on kansakunnan kymmenes suurin kaupunki ja tärkeä kaupan ja teollisuuden keskus. Alle 2 World War II, kaupunki oli raskaasti vaurioitunut pommituksissa, mutta monet rakennukset uusittiin.

Jotkut kuuluisimmista nähtävyyksistä on katedraali St. Petri – alunperin 1042 gotiikan tornia 1200, kaunis raatihuone renessanssityyliin alkaen 1410 ja ”Marktplatz” ja 10 metriä korkea patsas Roland peräisin 1404. Patsas on vartegn Bremen, ja on Unescon maailmanperintökohde.

Toinen nähtävyys kaupungissa on ”Kunsthalle Bremen”, joka on laaja kokoelma taidetta vuosilta 1500 – 1900-luvulla. Miksi ei yritä katso teoksia Van Gogh, Monet, Manet ja Degas. Myös nykytaiteen museo ”Neues Museum Weserberg Bremen” käynti.

Bremen on myös teatteri, taidehistoria, museo, satama museo, etnologian ja suosittu tieteen museo ”Universum Science Centre” – interaktiivisia näyttelyitä.

Kaupunki on myös runsaasti puistoja ja viheralueita, ja monet turistit löytävät tiensä kasvitieteelliseen puutarhaan tai suosittu Rhododendron Park.

Airport Bremen Airport sijaitsee 3,5 kilometriä etelään keskustasta.