Autonvuokraus Saarbrücken

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Saarbrücken

Saarbrücken matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Saarbrücken. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Saarbrücken

Autovuokraamo Saarbrücken
Autovuokraamo Saarbrücken

Saarbrücken on kaupunki ja Saarlandin osavaltiota Lounais Saksa ei ole kaukana Ranska.Kaupunki sijaitsee tiheästi asutulla alueella, ja väkiluku on 176135 asukasta (2011).

Saarbrücken käytetään olla teollinen keskus, varsinkin koska hiilikaivosten alueella. Kaupunki ja oli tunnettu raudan ja teräksen, sokeri, olut, keramiikka, optiset laitteet, koneet ja rakennusmateriaalit. Mutta kaupunki on menettänyt merkitys teollisuuden keskus viime vuosikymmeninä yhteydessä hiilikaivoksissa menetti kannattavuutta.

Historiallinen maamerkkejä ovat Saarbrücken kivisilta yli Saar (1546), goottilainen kirkko Pyhän Arnual, Saarbrücker Schloss (linna 1700) ja vanha kaupunki nimeltään St. Johanner Markt.

Vanhakaupunki on tunnetusti useita hyviä ravintoloita, kahviloita ja putiikkeja. Raskas tarvitsee saada kaunis barokki Ludwigskirche. Europa Galerie on kauppakeskus, joka poikkeaa eniten, koska se sijaitsee kauniissa, arvokas historiallinen rakennus.

Kahdessa aikoja 1900 (1919-1935 ja 1945-1957) olivat Saarbrücken osa Saarin alueen Ranskan hallinnon. Tämän vuoksi ja lähes Ranska on säilyttänyt joitakin ranskalaisia ​​vaikutteita.

Saarbrücken lentokenttä on 11 km päässä Saarbrückenin.