Autonvuokraus Hampuri

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Hampuri

Hampuri matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Hampuri. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Hampuri

Autovuokraamo Hampuri
Autovuokraamo Hampuri

Hampuri (virallinen nimi: Freie ja hansakaupunki Hampuri), on ”city-state” Pohjois Saksassa.Se sijaitsee Elbe, ja etäisyys North Sea on noin. 110 km. Hampuri pidetään yhtenä maailman suurin ja tärkein satama kaupungeissa. Kaupungin väestöstä on noin 1,8 miljoonaa euroa (2010).

Noin 800, linna rakennettiin Hammaburg Elben, ja noin linnoitus kasvoi kaupunkiin vasta myöhemmin. Keskiajalla, Hampuri – seuraavaksi Lyypekki – pääkaupunki hansaliiton.

Vuoden toisen maailmansodan, paljon kaupunki tuhoutui liittoutuneiden pommikoneet, mutta se oli aikana 1950 – ja 1960-vuoden palauttaminen. Tänään Hampurin erittäin moderni ja vilkas eurooppalainen kaupunki.

On olemassa useita kiinnostavia erilaisia ​​Hampuri. Ehkä tunnetuin on Tierpark Hagenbeck – Saksan kauneimmista ja perinteisimmistä eläintarha. Se rakennettiin jo 1907, ja kuuluu tällä hetkellä yli 2500 eläintä (360 lajia). Puisto on jatkuvasti laajentunut ja ajankohtaista puiston on kaikki eläimet tilaa, ja saada hurvitella kuten luonnonalueiden kuin mahdollista. At 100-vuotisjuhlaa vuonna 2007, se avasi uuden trooppinen akvaario haiden kanssa ja krokotiilejä.

Hampuri on myös oma kauhu kaappi – Dungeons – mallia vastaavan (ja enemmän kuuluisa) vuonna Lontoossa.Täällä voit kokea dramatisoitu, jäähdytys jaksot historiansa. Muiden juurikaan erityistä etua Hampuri eroottisen taiteen museon Reeperbahnin viihdealueelta mainittu. Täältä löydät laajin historiallinen kokoelma eroottista taidetta.

Perinteistä taidetta laitos, Hampurin taidehalli, jossa on suurin ja tärkein taidegalleria. Tässä on esillä taideteoksia sekä vanhojen mestareiden kuten Rembrandtin ja Rubensin – ja kuuluisa modernistien kuten Jeff Koons ja Andy Warhol. Myös National Museum ja Museum für Kunst und GEWERBE ovat suosittuja kohteita.

Jotkut Hampurin kuuluisimpia rakennuksia ovat Pyhän Michaeli kirkko 1786 ja sen 82 metriä korkea torni ja monumentaalinen rakennus Speicherstadt lopussa 1885.

On myös monia viheralueita Hampurissa. Tärkeintä, Alster-järven rannalla keskellä kaupunkia – ja puutarhat ympärille. On olemassa useita ulkoilumahdollisuuksia, kuten purjehdus, soutu ja melonta – lisäksi puhdasta rentoutumista ja virkistys. Myös kaunis Planten un Blumen (Low saksan Pflanzen und Blumen) on suosittu matkailukohde. Tämä on perustettu jo vuonna 1886.

Lähin lentokenttä on Hampurin lentokentälle, joka sijaitsee Fuhlsbüttel – 8,5 kilometriä pohjoiseen Hampurin keskustasta.