Autonvuokraus Bonn

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bonn

Bonn matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bonn. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bonn

Autovuokraamo Bonn
Autovuokraamo Bonn

Bonn sijaitsee läntisessä osassa Saksan, erityisesti Nordrhein-Westfalenissa.Kaupunki oli aiemmin pääkaupunki Saksan liittotasavallan. Jotkut osat Saksan keskushallinnon perustuu edelleen Bonnissa. Rein virtaa läpi keskustan ja lähiöiden kummallakin puolella jokea on yhdistetty kolme siltaa. Väestö Bonnin on noin 315000 asukasta (2010).

Monet työpaikat hävisivät, kun hallitus, liittopäivät, ja suurlähetystöjen muutti Berliiniin jälkeen Saksa oli yhdistynyt.Useat näistä kuitenkin sittemmin korvattu useita kansainvälisiä järjestöjä (kuten jotkut YK toimistot) ovat vakiinnuttaneet täällä.

Kaupungin historia juontaa juurensa noin. vuosi 40 jKr Kr., Kun roomalaiset rakensivat linnoituksen Castra Bonnensia lähistöllä. Ensin keskiajalla, mutta Bonn on kaupungin merkitys.

Vanha kaupunki Bonn – Altstadt – on hyvin kaunis, ja tässä on joitakin kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä. Se tulee kuin lapsuudenkoti säveltäjä Ludwig van Beethoven, joka on nyt museona. On myös huomattava, että Bonnin on ilmeisesti sen Beethoven Halle – suuri kongressi-ja konserttisali, jossa jokaisella 3 vuotta järjestetään festivaaleja. Myös Kunst-und Ausstellungshalle ja historiallinen museo ”Haus der Geschichte” ovat tärkeitä kulttuurilaitosten entinen pääkaupunki.

Muita historiallisia nähtävyyksiä Bonnissa, vanha raatihuone 1700, joka sijaitsee keskeisellä Markplatz. On myös kaupungin katedraali, joka aloitettiin 1000-luvulla. Äänestäjä vanha linna on suuri 1700 rakennus, ja se on nyt päärakennus Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität. Vaikuttava Palais Schaumburg – rakennettiin vuosina 1858-1860 olisi mainittava. Rakennus on tällä hetkellä käytössä muun muassa virallista edustusta varten.

Lähin lentokenttä on Köln-Bonnin lentoasema, joka sijaitsee laitamilla Köln – noin. 24 km pohjoiseen Bonn.