Autonvuokraus Alankomaat

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Alankomaat

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Alankomaat tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Alankomaissa kauttamme.

Alankomaiden opas

Bilutleie Nederland
Hollanti Autonvuokraus

Alankomaat on Monarkia Luoteis-Euroopassa, joka reunustaa Saksaa ja etelästä Belgiaan. Pohjoisessa ja lännessä maalla on rantaviivaa Pohjanmeren suuntaan. Alankomaat, jonka pinta-ala on 41 526 km², on hieman pienempi kuin Tanska– mutta siellä on lähes neljä kertaa enemmän asukkaita – mikä tekee siitä yhden maailman tiheimmin asutuista maista. Väkiluku on nyt noin 16,8 miljoonaa (2010).

Alankomaiden virallinen pääkaupunki on Amsterdam (762 000 innb.), joka on myös maan suurin kaupunki – kun taas hallitus ja parlamentti sijaitsevat Haagissa (486 000 inb.). Haag on yhdessä Rotterdamin erittäin tärkeän satamakaupungin kanssa suurkaupunkialue, jossa on selvästi yli 3 miljoonaa asukasta. Muita suuria kaupunkeja ovat Utrecht ja Eindhoven.

Alankomaat on hyvin tasainen ja yksi maailman alhaisimmistamaista. Suuri osa maasta on itse asiassa merenpinnan alapuolella– mutta laaja patojen ja dyynien järjestelmä toimii suojana tulvilta. Alankomaiden luontoa hallitsevat muuten Waal-, Maas- ja IJssel-jokien muotoiset suuret suistoalueet, jotka kaikki ovat Reinin ”aseita”.

Alankomaat tunnetaan perinteisesti erityisesti monista tuulimyllyistä sekä tulppaanien, tukkien ja juuston tuotannosta (gouda ja edamer). Alankomaat on kuitenkin myös useiden Euroopan suurimpien taidemaalareiden ja filosofien kotimaa, ja siksi maalla on useita jännittäviä museoita esiteltävät. Muuten Amsterdamin arkkitehtuuri ja kaikki kanavat ovat erittäin suosittu matkailukohde.

Schipholin kansainvälinen lentokenttä Amsterdamissa on Alankomaiden suurin, ja Euroopan neljänneksi suurin lentokenttä on maailman suurin. suurin lentokenttä. Muita tärkeitä lentokenttiä Alankomaissa ovat Eindhovenin kansainvälinen lentokenttä ja Groningen airport Eelde.

Suuri kenttä täynnä pistoja, taustalla tyypillinen tuulimylly

Ajaminen Alankomaissa

Alankomaissa on enimmäkseen ilo ajaa. Tiet ovat yleensä erittäin hyvässä kunnossa, autoilijat ajavat turvallisesti ja ystävällisesti, ja opaste on selvä. Tämä tarkoittaa, että Alankomaat on yksi maailman turvallisimmista paikoista matkustaa autolla, kuten muun muassa Skandinavian maat. Huomioithan, että pyöräilijöitä ja jalankulkijoita on paljon kaikkialla maassa ja erityisesti kaupungeissa.

Ajovalot ovat pakollisia autojen ulkopuolella ja huonontamalla päiväaikaista näkyvyyttä.

Liikennesäännöt Alankomaissa

 • Alankomaissa aja tien oikealla puolella.
 • Ajovalot ovat pakollisia autojen ulkopuolella ja huonontamalla päiväaikaista näkyvyyttä.
 • Se on pakollinen päiväsaikaan ajovaloissa pimeän tultua ja tunneleissa.
 • Matkapuhelimen käyttö on kielletty moottorin käydessä, paitsi handsfree-näppiä.
 • Se on pakollinen turvavyöllä kuljettajalle ja matkustajille.
 • Alle 5-vuotiaiden lasten on istuttava hyväksytyllä turvaistuimella.
 • Alle 135 cm:n lasten tulee aina käyttää hyväksyttyjä lasten turvalaitteita, jotka sopivat lapsen pituutta ja painoa varten.
 • Jos turvaistuin sijaitsee matkustajan istuimella (edessä), turvatyyny on sammutettava.
 • Alle 13 kg:n lasten tulisi istua selkä ajosuuntaan päin.
Muista, että asuinalueiden nopeusrajoitukset voidaan asettaa 30 kilometriin tunnissa.

Nopeusrajoitukset Alankomaissa

Muista, että asuinalueiden nopeusrajoitukset voidaan asettaa 30 kilometriin tunnissa. Jos toisin ei määritetä, sovelletaan seuraavia rajoituksia:

 • Kaupungit: 50 kilometriä tunnissa
 • Maalaistiet: 80 kilometriä tunnissa (monet reitit on rajoitettu 80 kilometriin tunnissa)
 • Nelikaistaiset tiet kaupunkialueilla: 100 kilometriä tunnissa (monet pätkät on rajoitettu 80 kilometriin tunnissa)
 • Moottoritiet: 130 kilometriä tunnissa (monet reitit on rajoitettu 80 kilometriin tunnissa)

Huomaathan, että Alankomaissa tie on usein alentanut nopeusrajoitusta klo 6.00–19.00. Tämä on merkitty kylteillä.

Alkoholin raja Alankomaat

Alankomaissa ajaminen ei ole sallittua, jos veren alkoholipitoisuus ylittää 0,5° (0,5 g/l).

Alle 5 vuotta ajokortin saaneiden kuljettajien ajo ei ole sallittua, jos veren alkoholipitoisuus on yli 0,20.

Suositellut autonvuokrauspalvelut

Alankomaat on erittäin helppo alue tutkia autonvuokraus. Maa on maantieteellisesti niin pieni, että voit tehdä sen hyvin paljon lyhyessä ajassa. Siellä on myös paljon erilaisia nähtävää, kuten kauniit rannat ja lomakohteet, vanhat ja kunnioituskaupungit, linnat, tulppaanipuutarhat, tuulimyllyt ja Frieslandin saaristo. Tässä muutamia ajoehdotuksia.

Frieslandin maakunta sijaitsee maan pohjoisosassa ja on hyvin erilainen ja ainutlaatuinen osa Alankomaita.

Friesland pohjoisessa

Friesland on Alankomaiden pohjoisosassa sijaitseva maakunta, johon kuuluvat niin kutsutut Itä-Friisien ja Länsi-Friisien saaret. Pitkänomaiset saaret ovat maan parhaita lomakohteita, ja ne ovat yksi maan parhaista lomakohteista. Tämä on melko ainutlaatuinen ja erilainen osa Alankomaita,mikä näkyy, että Frieslandilla on oma kielensä. Useista murteista useimmat puhuvat länsi-friisiläistä kieltä, joka muistuttaa enemmän vanhaa englantia kuin modernia hollantilaista. Jos ajat tähän maakuntaan, sinun pitäisi myös saada kiinni joitain kymmeniä linnoja ja kartanoita, jotka sijaitsevat täällä.

Den Haag

Haag on hallinnollisesti Alankomaiden tärkein kaupunki, vaikka Amsterdam on virallinen pääkaupunki. Hallitus ja parlamentti sijaitsevat Haagissa, ja kuninkaallisella perheellä on virallinen asuinpaikka. Kaupungissa on myös kaksi kansainvälistä tuomioistuintasekä useiden kansainvälisten järjestöjen päämaja. Kaupungissa on kaunis keskusta, jossa on kauniita rakennuksia varhaiselta keskiajalta. Den Haagissa on myös monia mielenkiintoisia museoita, jotka ovat tutustumisen arvoisia.

Parlamentti ja hallitus sijaitsevat Den Haagissa. Kaupunki on hallinnollisesti Alankomaiden tärkein kaupunki.

Alkmaarin juustomarkkinoilla myyjät jonottavat perinteisissä puvuissa.

Alkmaarin juustomarkkinat

Alkmaarin kaupunki on itsessään tutustumisen arvoinen, mutta suurin ominaisuuspaikka täällä on todennäköisesti juustomarkkinat, jotka pidetään joka perjantai kesäkaudella. Markkinoiden sanotaan olleet olemassa vuodesta 1365,ja ne järjestetään yhden kaupungin kauneimmista rakennuksista, De Waagin (paino) ulkopuolella. Täällä juustonvalmistajat tulevat eri puolilla maata tekemään tarjouksia tuotteistaan. Varsinainen toteutus tapahtuu vanhaan tyyliin. Kaikki osallistuvat käyttävät perinteisiä pukuja , jakoko tapahtuma muistuttaa enemmän kuin festivaali, kuin markkinat.

Kasteel de Haar

Merenrantakohteet Amsterdamista länteen

Hollantilaiset ylpeilevät Euroopan hienoimpia rantoja. Suurin osa lännen rannikosta on peitetty hienolla ja kultaisella hiekalla,ja hyvin jodut merenrantakohteet satunnaisesti. Kolme tunnetuinta merenrantakohdetta ovat Noordwijk Aan Zee, Katwijk Aan Zee ja Zandvoort, jotka kaikki ovat vain lyhyen ajomatkan päässä Amsterdamista tai Den Haagista. Siellä kaikki on järjestetty niin, että kävijöillä voi olla mukava ja mukava päivä rannalla.

Maastrichtia pidetään maan vanhimpana kaupunkina, ja siinä on useita hyvin ainutlaatuisia kirkkoja.

Maastricht

Maastricht sijaitsee Alankomaiden eteläosassa, lähellä Belgian rajaa. Kaupunkia pidetään maan vanhimpana, ja se tunnetaan nykyään paikkana, jossa Euroopan unioni (EU) perustettiin (Maastrichtin sopimus). Maastrichtin keskusta koostuu keskiaikaisista rakennuksista,kauniista aukioista, useista ainutlaatuisista kirkoista, ja se on yksi Alankomaiden kauneimmista vanhoista kaupungista.

Tulppaanipuutarhat kohteessa Keukenhof

Keukenhof on yksi maailman suurimmista kukkapuutarhoista, jase sijaitsee aivan Lissen kaupungin ulkopuolella, aivan Amsterdamin lounaispuolella. Niin hyvin koko kasvi koostuu tulppaaneista, ja yhteensä tänne istutetaan yli 7 miljoonaa joka vuosi. Jos olet Alankomaissa maaliskuun puolivälin ja toukokuun puolivälin välillä, voitkäydä Keukenhofissa, kun tulppaanit kukkivat. Katso myös Keukenhofin linnaa, joka rakennettiin 1700-luvulla.

Keukenhof

Kasteel de Haar näyttää satulinnalta ja sitä ympäröi idyllisesti kaunis puutarha.

Kasteel de Haar

Tämä linna rakennettiin todennäköisesti ensimmäistä kertaa 1300-luvulla,mutta se on tuhottu ja rakennettu uudelleen useita kertoja sen jälkeen. Se, mitä näette tänään, on seurausta entisöinnistä, joka tapahtui vuosina 1892-1912. Linna oli tuolloin paroni Etienne van Zügelnin ja hänen vaimonsa Hélène de Rothschildin asuinpaikka. Kasteel de Harin pidetään yhtenä Alankomaiden suurimmista ja kauneimmista linnoista, ja sitä ympäröi yhtä kaunis ruusutarha.

Tuulimyllyt kohteessa Kinderdijk

Kinderdijkin kylä on paras paikka nähdä perinteiset hollantilaiset tuulimyllyt. Tältä alueelta löydät 19, ja kaikki on rakennettu joskus 1700-luvulla. Niitä käytettiin alun perin veden pumppaamiseen pois pelloilta ja pelloilta, mutta nykyään ne ovat ensisijaisesti nähtävyyksiä ja kulttuuriperintökohteita. Osa tuulimyllyistä on asuttuja, ja useat toimivat kahviloissa ja museoissa.

Kinderdijkin kylän tuulimyllyt rakennettiin joskus 1700-luvulla.

Yritykset, joilta voit vuokrata auton kohteessa Alankomaat

Alankomaissa ne ovat suurimmat kansainväliset autovuokraamot, jotka hallitsevat markkinoita. Lähes kaikkialla löydät yrityksiä, kuten Hertz, Enterprise, Sixt, Avis, Budget ja Europcar, ja usein Alamo, National ja Goldcar. Paikalliset yritykset ovat täällä vähemmän yleisiä kuin esimerkiksi Italiassa ja Espanjassa.

7 usein kysyttyjä kysymyksiä autonvuokrauksesta Alankomaissa

Mikä on autonvuokrauksen ikäraja?

Alankomaissa ei ole harvinaista, että autovuokraamoilla on 19 vuoden ikäraja, mutta löydät myös ne, jotka vaativat kuljettajaa olemaan 21-vuotias. Vuokralaisella ja kuljettajalla (mukaan lukien ylimääräiset kuljettajat) on kaikissa tapauksissa oltava ajokortti 1 tai 2 vuoden ajan riippuen siitä, kenen vuokraat auton. Vuokrattavan auton tyypille voi olla rajoituksia, jos olet alle 25-vuotias. Alle 25-vuotiaiden vuokralaisten on yleensä maksettava lisämaksu nuorten kuljettajien vakuutuskustannusten kattamiseksi.

Mitä asiakirjoja minun on sisällytettävä, kun haen autoni?

Vuokralaisen on esitettävä voimassa oleva luottokortti, ajokortti ja henkilöllisyystodistus (passi on paras), kun auto noudetaan. Kaikkien lisäkuljettajien on myös esitettävä henkilöllisyystodistus ja ajokortti. Ilmoita myös tilausvahvistus, kun haet autoa.

Tarvitsenko navigointia autossani ajaessani Alankomaissa?

Vaikka Ajaminen On helppoa ja suoraviivaista Alankomaissa, GPS-navigointi on etu autossa. Navigoinnin avulla on helpompi keskittyä itse ajamiseen. Jos et ole tunnettu kaupungeissa, navigointi on myös suuri etu.

Onko liikenne Alankomaissa turvallista?

Alankomaat on yksi niistä Euroopan maista, joissa auto-onnettomuudet ovat pienimpiä. Maan kuljettajat noudattavat enimmäkseen nopeusrajoituksia, ja niitä on myös viime vuosina alennettu ympäristövaatimusten vuoksi. Aja edelleen varovasti, ja erityisesti suuremmissa kaupungeissa, joissa on paljon liikennettä, paljon jalankulkijoita ja pyöräilijöitä sekä usein raitiovaunuja kaduilla.

Voinko tulla vuokra-autollani naapurimaahan Alankomaihin?

Kaikki Alankomaiden ympärillä sijaitsevat maat ovat EU- ja ETA-yhteistyön jäseniä, eikä rajojen ylittäminen autonvuokrauspalveluilla ole ongelma. Koska Alankomaat on maantieteellisesti melko pieni, on helppo käydä Belgiassa, Saksassa ja Pohjois-Ranskassa. Sinun pitäisi silti ilmoittaa matkasuunnitelmistasi autovuokraamollesi. Joissakin tapauksissa voi olla lisämaksu, riippuen siitä, mikä autoluokka olet varannut.

Onko alankomaissa yleistä tietullikopit?

Alankomaissa ei tarvitse huolehtia tietullikopeista, paitsi jos aikoo ajaa maan kahden tunnelin läpi. Yksi on Westerschelden tunneli, joka on 6,6 kilometriä pitkä ja jossa hinta on 5 euroa. Toinen on kil-tunneli 22,8 kilometrin nopeudessa ja jossa hinta on 2 euroa. Molemmat tunnelit sijaitsevat Alankomaiden eteläosassa Belgian (Westerschelde) ja Saksan (Kil) rajalla.

Keneen otan yhteyttä, jos olen osallisena auto-onnettomuudessa Alankomaissa?

Ambulanssin, palokunnan ja poliisin hätänumero Alankomaissa on 112. Soita tähän vain, jos olet ollut osallisena onnettomuudessa, jossa on henkilövahinkoja, tulipalon sattuessa tai muissa vakavissa tapauksissa ja hätätilanteissa. Ota myös yhteyttä autovuokraamoon ja/tai vakuutusyhtiöön, jota käytät.

Toinen numero:

 • Poliisi – 0900 8844 / (+31) 34 357 88 44
 • Sairaanhoito – (+31) 20 592 34 34

Kohteet