Autonvuokraus Alankomaat

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Alankomaat

Alankomaat matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Alankomaat. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Alankomaat

Autovuokraamo Alankomaat

Autovuokraamo Alankomaat

Alankomaat on monarkia Luoteis Euroopassa idässä raja Saksan ja Etelä- Belgian.Pohjoisessa ja lännessä, maan rannikkoa Pohjanmereen. Alankomaissa, ala 41526 neliökilometriä, hieman pienempi kuin Tanskassa, mutta on lähes neljä kertaa väestöstä – joten se on yksi maailman tiheimmin asutuista maista. Väkiluku on nyt noin 16, 8 miljoonaa euroa (2010).

Muodollinen pääkaupunki Alankomaiden Amsterdam (762000 asukasta), joka on myös maan suurin kaupunki – kun hallitus ja eduskunta sijaitsevat Haagissa (486000 asukasta).Yhdessä erittäin tärkeä satamakaupunki Rotterdam Haag on pääkaupunkiseudulla yli 3 miljoonaa asukasta.Muita suuria kaupunkeja ovat Utrecht ja Eindhoven.

Alankomaat on erittäin tasainen ja yksi alhaisimmista alavalla maailman maassa. Suuri osa maasta on todellisuudessa merenpinnan alapuolella, mutta laaja järjestelmä patoja, patojen ja dyynejä toimivat suojelu tulvilta. Maisemaa Alankomaissa on muuten hallitsevat suuret suistoalueilla muodostuu jokien Waal, Maas ja IJssel – jotka kaikki ovat “aseet” Reinin.

Alankomaat on perinteisesti tunnettu erityisesti maan monia tuulimyllyjä ja sen tulppaanit, puukenkiä ja juuston tuotanto (Gouda ja Edam). Alankomaat on myös kotiin useita Euroopan suurin maalarit ja filosofit, ja maa on siis useita mielenkiintoisia museoita keuliminen. Muutoin Amsterdamin arkkitehtuurin ja kaikki kanavat erittäin suosittu matkailukohde.

Schipholin lentokentälle Amsterdam on Alankomaiden suurin ja Euroopan 4 suurin lentokenttä.Muita tärkeitä lentoasemia Alankomaissa Eindhovenin lentokenttä ja Groningen Airport Eelde.

Vuokra-auto kohteissa

Valikko