Autonvuokraus Köln

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Köln

Köln matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Köln. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Köln

Autovuokraamo Köln
Autovuokraamo Köln

Köln sijaitsee itäisessä osassa Saksan, Nordrhein-Westfalenissa.Kaupungissa on noin 1 miljoonaa asukasta (2011), ja on 4. korkein (jälkeen Berliini, Hampuri ja München ).

Köln sijaitsee molemmin puolin jokea Rein kahdeksan sillat yhdistävät lähiöissä. Köln on tärkeä liikenteen solmukohta, ja on suuri sisämaan satama. Köln osa kaupunkien ja teollisuuden alue ”Rhein-Ruhr”.

Kaupunki on tärkeä taloudellinen, kulttuurinen ja historiallinen keskus alueella ja merkittävä kauppakeskus. Se on myös yksi Saksan tärkeimmistä taloudellinen keskus – useita pankkeja ja vakuutusyhtiöitä. Lisäksi University Cologne, jossa ca. 50000 asukkaista on opiskelijoita.

Vanhan kaupungin ”Altstadt” on kuuluisa Kölnin tuomiokirkko 1200. Tämä on roomalaiskatolinen katedraali, ja yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä. Tuomiokirkko on kaksi tornia (157 metriä korkea), ja on maailman toiseksi korkein goottilainen rakennus. Tuomiokirkko on vuodesta 1996 ollut Unescon maailmanperintöluetteloon.

Muita nähtävyyksiä ovat Köln romaaninen kirkko ”Gross St. Martin” 1200-luvulla, kaupungintalo peräisin 1569 renessanssityyliin, Schnütgen museo – näyttelyitä uskonnollista taidetta, Museum Ludwig – näyttelyitä nykytaiteen ja roomalais-germaaninen museo -, arkeologisia näyttelyitä.

Kaupungissa on myös useita puistoja ja virkistysalueita – kuten ”Rheinpark”. Tänne voit ottaa köysiradalla ”Rheinseilbahn” – joka on ollut olemassa vuodesta 1957. By Rheinpark on myös kaupungin eläintarhassa.

Köln on muuten hyvä ostos ja vilkas yöelämä.

Airport Köln / Bonnin lentoasema sijaitsee 15 kilometriä kaakkoon keskustasta.