Autonvuokraus Berliini

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Berliini

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Berliini tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Berliini kauttamme.

Berliinin opas

Bilutleie Berlin
Berliini Autonvuokraus

Berliini sijaitsee Koillis-SaksassaSpree-joen rannalla ja on maan pääkaupunki. Itse kaupungissa on 3,5 miljoonaa asukasta (2010), kun pääkaupunkiseudulla on 4,5 miljoonaa asukasta.

Berliini on maan tärkein euroopan politiikan, kulttuurin ja tieteen keskus – ja se on myös liikenteen solmukohta. Kaupungilla on rikas historia, ja se oli tunnetusti jaettu kahtia (Itä-Berliini ja Länsi-Berliini) kahdesta. Toinen maailmansota ja vuoteen 1989 – jolloin Berliinin muuri murtui. Tämä jako on edelleen tyypillinen kaupunkikuva.

Berliinissä on useita yliopistoja, palatseja, museoita, teattereita, oopperataloja ja gallerioita, ja kaupunki on suosittu matkailukohde. Berliini on tunnettu myös vilkkaasta ja monipuolisesta yöelämästään pubeineen, baareineen ja yökerhoineen.

Nähtävyyksiä

Kaupungin tunnetuin maamerkki on”Brandenburgin portti”vuodesta 1791, joka on ainoa jäljellä oleva ”vanhan Berliinin” kaupungin portti.

Muita suosittuja nähtävyyksiä ovat: Berliner Dom – katedraali 1905, oopperatalo ”Staatsoper Berlin” 1749, ”Rotes Rathhaus” – ”Punainen kaupungintalo” 1869, Marienkirche – goottilainen kirkko 1200-luvulta sekä Nikolain kirkko 1230.

Keinotekoisella saarella Spree-joella sijaitsee Berliinin vanhin ja kuuluisin museokompleksi. Alue on nimeltään ”Museosaari” (Museosaari), ja se on maailman suurin museokompleksi. Täältä löydät mm. Altes-museo – antiikkikokoelmallaan, Neues-museo – egyptiläisillä ja esihistoriallisilla kokoelmilla, Pergamon-museo – antiikkisen monumentaalisen arkkitehtuurin näyttelyillä sekä itämaisella ja muslimitaiteella, Alte Nationalgalerie – maalauksilla ja veistoksilla 1800-luvulta sekä Bode-museo – veistoksilla ja kaupunkitaiteella.

Museosaari on Unescon maailmanperintökohde. Berliinissä on myös eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha sekä akvaario.

Museosaari on Unescon maailmanperintökohde.

Tutustu Berliiniin autonvuokrausta

Vaikka Berliinillä on paljon tarjottavaa nähtävyyksien, yöelämän, elämysten ja kaiken sen suhteen, on varmasti suositeltavaa, että tutustut myös alueeseen, jos sinulla on aikaa. Vuokra-autolla pääset sinne nopeasti ja kohtuullisesti luottamatta juna- tai bussiaikoihin. Melko lyhyen matkan päässä on monia jännittäviä kaupunkeja ja kyliä sekä monia merenrantakeskuksia, jotka ovat hienoja pysähtyä, kun sää on lämmin. Tässä muutamia ehdotuksia.

Charlottenburgin palatsi on rakennettu rokokootyyliin 1600-luvun lopulla.

Schloss Charlottenburg – Berliinin tärkein nähtävyys

Charlottenburgin palatsi on suurin ja vanhin, joka on edelleen olemassa Berliinin alueella. Se rakennettiin rokokootyyliin 1600-luvun lopulla, mutta sitä on laajennettu useita kertoja sen jälkeen. Sekä palatsi että siihen liittyvä puutarha ovat Euroopan kauneimpia. Puutarhan suunnitteli sama arkkitehti, joka suunnitteli Versaillesin palatsin puutarhan. Voit vierailla Charlottenburgissa ympäri vuoden, ja suuri osa palatsista ja sen ympäristöstä on avoinna yleisölle.

  • Charlottenburg sijaitsee kaupungin keskustan laitamilla. Siellä, mistä tulet, on suuri merkitys aikaa, joka kestää päästä sinne (Berliini on erittäin suuri kaupunki, myös jossain määrin). Etäisyys Mittestä eli keskustasta on noin 8 kilometriä. Alexanderplatzilta on noin 20 minuutin ajomatka kauniiseen linnaan.
Wannseen merenrantakohde on suosittu kohde.

Wannsee – Merenrantakohde historiasta kiinnostuneelle

Wannsee on pieni kunta, joka sijaitsee melko lähellä Berliiniä ja joka on sekä kuuluisa että pahamaineinen. Paikalla on surullinen paikka nykymaailman historiassa, sillä juuri täällä natsit laativat suunnitelmansa juutalaisen tuhoamiseksi toisen maailmansodan aikana. Nimi Wannsee on kahdesta järvestä, jotka sijaitsevat täällä. Täällä berliiniläiset matkustavat uimaan,vaeltamaan mukavissa puistoissa ja metsissä sekä nauttimaan monista ravintoloista ja kahviloista. Täällä on useita mielenkiintoisia rakennuksia, muistomerkkejä ja muita nähtävyyksiä, ja erityisesti on suositeltavaa pysähtyä Wannsee Villassa,talossa, jossa Wannsee-konferenssi järjestettiin ja joka on nyt museo ja koulutuskeskus.

  • Berliinin Mittestä on noin 25 kilometriä Wannseen. Ensimmäinen maili kulkee sitten moottoritiellä, kun taas viimeiset noin 15 kilometriä menevät maalaistielle. Matka kestää noin 40 minuuttia, jos ajat suoraan keskustasta.
Potsdam – Saksan vastaus Versaillesiin.

Potsdam – Saksan Versailles

On melkein sääli käydä Berliinissä pysähtymättä Potsdamissa samassa läpsäisyssä. Pieni ja kaunis kaupunki ei ole kaukana ja tarjoaa elämyksiä, joita et löydä muualta alueelta. Potsdamia kutsutaan usein Saksan Versaillesiksi sekä sen arkkitehtuurin vuoksi– että koska se oli täällä, aateliset menivät houkuttelemaan. Suurin osa on kauniita ja vanhoja, ja niiden historia on rikas,myös viime aikoina. Täältä löydät muun muassa berømte spion-broen kuuluisan vakoilusillan, Glienicker Brücken, jossa itä ja länsi vaihtoivat agentteja kylmän sodan aikana (katso elokuva ”Vakoojien silta” Tom Hanksin kanssa). Kaupungin tärkein nähtävyys on kuitenkin Schloss Sanssouci,yksi monista Potsdamin rakennuksista, jotka ovat Unescon maailmanperintökohde.

  • Berliinin keskustasta on noin 33 kilometriä Potsdamiin, jossa ajaa moottoritiellä noin kolmanneksen tiestä. Lyhin reitti vie muun muassa Wannseen ohi. Sinun pitäisi laskea noin 50 minuuttia ajoaikaa autonvuokraus.

Sachsenhausen ja Oranienburg – Keskiaikainen kaupunki ja keskitysleiri

Oranienburg on pieni ja kaunis keskiaikainen kaupunki aivan Berliinin pohjoispuolella. Kaupungin historiallisessa keskustassa on monia nähtävyyksiä, kuten suuri linna ja paljon ihanaa arkkitehtuuria. Kaupungin yhteys Sachsenhausenin keskitysleiriin konsentrasjonsleiren nostaa oranienburgin kuitenkin tällä hetkellä kartalle. Sachsenhausen on yksi Oranienburgin laitamilla sijaitsevista kaupunginosista, jossa natsit ensisijaisesti vangitsivat ja tappoivat poliittisia vankeja. Nykyään täällä on 12 erilaista näyttelyä ja museota, jotka dokumentoivat historiaa ja jotka ovat avoinna ympäri vuoden maanantaita lukuun ottamatta.

  • Berliinin Mittestä on noin 35 kilometriä Oranienburgiin. Suurin osa pätkästä kulkee moottoritiellä, ja yleensä vietät noin 40 minuuttia ajomatkalla.
Oranienburg – pieni kaunis keskiaikainen kaupunki.
Lähde veneretkelle yhdelle Spreewaldin monista kanava- ja jokista.

Spreewald – Kun tarvitset päivän tai kaksi viheriöllä

Spreewald on Berliinin eteläpuolella sijaitsevan suojellun ja vesipitoisen luonnonalueen nimi. Täällä viimeinen suuri taistelu saksalaisten ja neuvostojoukkojen välillä käytiin toisen maailmansodan aikana. Nykyään tämä on täydellinen alue tutkia niille, jotka pitävät rauhasta, rauhasta ja kauniista luonnosta. Alueella on monia historiallisia rakennuksia, museoita, linnoja ja muita nähtävyyksiä, joissa on mahdollisuuksia pieneen veneretkeen yhdellä monista kanaloista ja joista, viihtyisiähotelleja, ravintoloita ja kahviloita sekä värikkäitä festivaaleja lähes ympäri vuoden. Useissa hotelleissa on huippuluokan kylpylät, joissa on kuumaalähdekylpyvettä.

  • Berliinistä Lübbenauhun, Spreewaldin pääkylään, on noin 90 kilometriä. Ajat yhtä hyvin kuin koko moottoritien pätkä, ja voit laskea noin 1 tunnin ja 10 minuutin ajan kussakin päin.
Nopeusrajoitus kaupungin keskustassa on yleensä 50 kilometriä tunnissa.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Saksassa on yleensä vaikea löytää ilmaisia pysäköintipaikkoja kaupungeista. Samaan aikaan suurin osa asioista on hoidossa, ja Berliinissä on enemmän kuin tarpeeksi julkisia pysäköintipaikkoja ja pysäköintihalleja, jotka on merkitty hyvin sekä kylteillä että navigointijärjestelmissä. On myös yleistä, että hotelleissa ja eniten vierailtuihin nähtävyyksiin tulee runsaasti pysäköintipaikkoja vierailijoille.

Berliinissä ajaminen menee yleensä hyvin, mutta huomaa, että monilla alueilla kadut ovat kapeita. On myös monia yksiosaisia katuja, erityisesti kaupungin keskustassa, joten navigointia vuokra-autossa suositellaan. Asukkaat ovat yleensä hyviä kuljettajia, he ajavat turvallisesti ja noudattavat liikennesääntöjä. Nopeusrajoitus kaupungeissa on yleensä 50 kilometriä tunnissa, ja nopeusvalvontaa on usein, samoin nopeusmittareita teiden varsilla. Muista, että Berliinissä on paljon pyöräilijöitä, ja teillä on usein oma pyörätie, joka kannattaa kiinnittää huomiota.

Lentokenttä

Tärkein lentokenttä, joka palvelee Berliiniä vuonna 2020, on Berliinin Tegelin lentokenttä. Lisäksi käytetään Berliinin Schönefeldinlentokenttää. Viimeinen on laajentuessa ja tulee pääterminaaliksi vuoden 2020 loppuun mennessä. Tämän jälkeen nimi muutetaan myös Nimellä Willy Brandt Airport, Berlin Brandenburg International (yleensä lyhyt versio Berliinin Brandenburgin lentokenttä) käytetään.

Berliini Brandenburg Lentokenttä

Berliinin Tegelin lentokentällä on kaikki autovuokraamojen työpöydät ja toimistot, jotka on koottu erilliseen keskukseen terminaalissa E. Vuokra-autot ovat pysäköitynä lähistöllä. Vuonna 2020 Tegelissä on 12 yritystä, mukaan lukien Hertz, Thrifty, Sixt, Avis, Budget, Europcar ja Alamo.

  • Berliinin Tegelin lentokenttä, joka todennäköisesti suljetaan, kun uusi lentokenttä on täysin toiminnassa, on kaupungin rajojen sisällä ja noin 12 kilometrin päässä Berliinin Mittestä. Ajoaika on noin 25 minuuttia.
  • Berlin Brandenburgin lentokenttä sijaitsee 20 km lähellä Berliinin keskustasta etelään. Ajoaika lentokentän ja Berliinin Mitten välillä on noin 40 minuuttia.