Autonvuokraus Hampuri Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Hampuri Lentokenttä

Hampuri Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Hampuri Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Hampuri Lentokenttä

Autovuokraamo Hampuri Lentokenttä
Autovuokraamo Hampuri Lentokenttä

Hampuri Airport (HAM) on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 8,5 km pohjoiseen Hampurin keskustasta.Lentokenttä kutsutaan saksaksi ”Flughafen Hampuri – Fuhlsbüttel”.

Hampurin lentokenttä avattiin vuonna 1911 ja on vanhin lentoasema Saksassa.Se palvelee 13.600.000 matkustajaa vuodessa (2011). Lentokentällä on kaksi terminaalirakennuksissa.

Noin 60 lentoyhtiötä on suoria lentoja Hampurin lentokentältä 125 kohdetta ympäri maailmaa – mukaan lukien että Zurich, Palma de Mallorca, Lontoo, München, New Yorkissa, Shanghaissa ja Reykjavik.

Lentokentällä on kaksi terminaalirakennusten, ja siellä on hyvä valikoima kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Lisäksi vierashuoneissa infopiste, kokoustiloja (istuma 90 henkilöä), pankit, pankkiautomaatit, valuutanvaihto, lasten leikkihuone, ensiapuasema, apteekki, kampaamo, alttari, Vip Lounge, Casino ja langaton internetyhteys.

On olemassa myös useita hotelleja tai lähellä lentokenttää. Lähin on ”Radisson Blu – Hampuri Airport Hotel” ja ”Court Yard – Hampuri Airport Hotel”.

Saadaksesi päässä Hampurin lentokentältä ja kaupungin keskustasta, voit ottaa bussi, juna (S-Bahn) tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton Hampurissa on useita autovuokraamossa toimistot tuloaulaa lentokentällä – kuten Avis, Hertz, Sixt ja Europcar.