Autonvuokraus Stuttgart

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Stuttgart

Stuttgart matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Stuttgart. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Stuttgart

Autovuokraamo Stuttgart
Autovuokraamo Stuttgart

Stuttgart sijaitsee Lounais Saksassa ja pääkaupunki sijaitsee Baden-Württembergin.Kaupunki sijaitsee kauniilla puolelle laaksoon Neckartal. Stuttgart on tärkeä tehtävä Etelä-Saksan teollinen ja kaupallinen keskus, sekä alueellisen viestinnän keskus.

Stuttgart on noin 600000 asukasta (2010), ja on merkittävä utdanningsby – mukaan lukien kaksi yliopistoa, taideakatemioihin ja college musiikin ja teatterin taiteen.

Stuttgart on perustettu noin. 1250 – ja oli useita vuosisatoja kaupungin asuinpaikka Laskee ja Dukes of Württembergin – ja 1806 asti Saksan yhdistymisestä 1860, kaupunki oli pääkaupunki kuningaskunnan Württembergin.

Myös Stuttgart oli – kuten useimmat muut suuret kaupungit Saksa – voimakkaasti hakattu aikana 2 Maailmansota. Jotkut historialliset rakennukset pakeni vahinko – mukaan lukien Stiftskirche 1321 ja Altes Schloss peräisin 1500-luvulta. Jälkimmäinen on nyt koti arkeologinen ja historiallinen museo.

Useat upea linna Stuttgartin lähellä säilyy. Tähän sisältyy Schloss Rosenstein, jossa nykyään on luonnontieteellinen museo ja Neues Schloss.

Keskustassa on useita moderneja rakennuksia, jotka erottuvat – ensisijaisesti Neues Rathaus peräisin 1950-luvulta ja Carl-Zeiss-Planetaario vuonna 1970.

Stuttgart muutoin on useita museoita ja kulttuurilaitoksia esitellä. Ensisijaista on valtava valtion teatteri ja konserttisali Liederhalle.

Toinen suosittu matkailukohde Stuttgartin kokemusten CENTER SL-keskus (joka sisältää hotelleja, teema ravintoloita, teatteri, elokuvateatteri, kasino, poreamme ja ostosmahdollisuuksia). Keskuksessa on kolme miljoonaa kävijää vuodessa.

Myös eläintarhat-kasvitieteellinen puutarha Wilhelmina, on merkittävä matkailukohde Stuttgartissa. Tämä on suurin laatuaan Euroopassa – myös 9000 erilaisia ​​eläimiä, akvaario krokotiili sali ja valtava kokoelma orkideoita.

Muuten, Bad Cannstatt – kaikkine kylpylät – tutustumisen arvoinen.

Lähin lentokenttä on Stuttgartin lentokenttä, joka sijaitsee 13 km lounaaseen keskustasta.