Autonvuokraus Bremen Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bremen Lentokenttä

Bremen Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bremen Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bremen Lentokenttä

Autovuokraamo Bremen Lentokenttä
Autovuokraamo Bremen Lentokenttä

Bremenin lentokenttä (BRE) on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Luoteis Saksa – vain 4 kilometriä etelään Bremen keskusta.Lentokenttä kutsutaan saksaksi ”Flughafen Bremen”.

Bremenin lentokenttä on perustettu vuonna 1921 ja tällä hetkellä on kolme terminaalia. Lentoasema palvelee 2,6 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2011).

Noin 20 lentoyhtiötä on suoria lentoja Bremenin lentokentältä 50 kohdetta kotimaassa ja ulkomailla – mukaan lukien ja Pariisiin, Gdansk, Stuttgart, Frankfurt ja Istanbulissa.On myös useita tilauslentoja lentokentältä.

Bremenin lentokenttä on valikoima palveluja – kuten kauppoja (mukaan lukien tullitta), ravintoloita, kahviloita, lehtikioskeja, pankki, pankkiautomaatti, apteekki, kampaamo, kokoustila (120 henkilöä) ja internet-yhteys.

Tämä ”Atlantic Hotel Airport” sijaitsee vastapäätä Terminaali 3, ja ”Holiday Inn Express Bremen Airport Hotel” sijaitsee 200 metrin päässä lentokentältä.

Saadaksesi Bremenin lentokentältä keskustaan ​​voit ottaa raitiovaunulla, bussilla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton Bremenissä on useita hyvämaineinen autonvuokraus toimistoja lentokentällä – kuten Enterprise, Avis, Europcar, Hertz ja Sixt.