Autonvuokraus München

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo München

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus München tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Münchenissä kauttamme.

Münchenin opas

Bilutleie München
München Autonvuokraus

München on Etelä-Saksan Baijerin osavaltion pääkaupunki ja yksi Saksan vaikutusvaltaisimmista kaupungeista. Se sijaitsee Isar-joella ja sillä on noin 1,3 miljoonaa asukasta (2010). München on tärkeä liikenteen solmukohta – ja sillä on myös monipuolinen teollisuus. Perinteisesti kaupunki on ollut tunnettu oluentuotannostaan ja rikkaasta kulttuurielämästään. rike kulturliv Matkailu on nykyään tärkeä liikereitti.

München perustettiin virallisesti vuonna 1158,mutta se oli jo muutaman sadan vuoden ajan ollut Tegernseen luostarin munkkien asuttama. Keskiajalla München vahvisti asemaansa kauppakeskuksena pääasiassa käsiteollisuus- ja taidetuotteiden liikevaihdon osalta.

Nähtävyyksiä

Useat Münchenin nähtävyydet keskittyvät Marienplatz-aukion ympärille. Täältä löydät mm. Neues Rathaus (uusi kaupungintalo) – rakennettu 1800-luvun lopulla uusgoottilaistyyliin sekä kolumni Mariensäule. Lähistöllä on myös altes rathaus (vanha raatihuone) keskiajalta, jossa on kaunis torni. Rakennuksessa on nyt lelumuseo.

Marienplatz Münchenissä, jonne monet kaupungin nähtävyydet ovat keskittyneet.

Muita historiallisia nähtävyyksiä ovat entinen Alt Hofin kuninkaallinen linna, jossa vanhimmat osat ovat 1200-luvulta. Mainittu myös suuressa Frauenkirchessä vuodesta 1271. Kirkko rakennettiin 1400-luvun lopulla kahdella 99 metriä korkealla tornilla. Muuten voidaan mainita seuraavat arvokkaat rakennukset – eniten 1600- ja 1700-luvuilta: Theatinerkirche ja St. Johannes-Nepomuk Kirche – sekä Residenzin ja Nymphenburgin linnat. Münchenissä on myös useita 1800-luvun upeita rakennuksia – mukaan lukien Glyptothek, Staatsgalerie ja Propylän, jotka kaikki sijaitsevat Königsplatzilla.

Münchenin kaupungissa on tietenkin tarjolla myös useita museoita, taidegallerioita, teattereita ja konserttisaleja – ja kaupungissa järjestetään myös useita suuria kulttuuritapahtumia, mukaan lukien kaupunki. Jokavuotinen, maailmankuulu ”Oktoberfest”.

Monet tietävät, että yhdellä Saksan kaikkien aikojen parhaista jalkapallojoukkueista, FC Bayern Münchenillä, on kotikenttänsä täällä. He pelaavat kotiottelunsa uudella ”Allianz Arenalla” – jättimäisellä stadionilla, jossa on istumapaikkoja 66 000 katsojalle.

Tutustu Müncheniin autonvuokrausta

Baijeri on loistava alue, jossa on monia kauniita kaupunkeja, järviä ja metsiä, joiden taustalla on Alpit. Autonvuokraus tekee helpoksi päästä kauniisiin kyliin, linnoja ja muihin nähtävyyksiin, jotka kannattaa käydä Münchenissä. Tällä alueella on myös monia historiallisesti tärkeitä paikkoja, erityisesti toisesta maailmansodasta. Tässä on ehdotuksia suosituimpiin autoreitteihin.

Herrenchiemsee – Baijerin vastaus Versaillesiin

Yksi Herrenchiemseen kauniista puutarhoista – Saksan vastaus Versaillesiin.

Herrenchiemsee on kompleksi, joka koostuu kahdesta palatsista Herreninselin saarella Chiemseessa, Baijerin suurimmalla järvellä (Bodensee on kieltämättä suurempi, mutta se sijaitsee vain osittain Baijerissa). Yhden palatsin rakensi Baijerin Ludwig II, sama kuningas, joka rakensi myös kuuluisan Schloss Neuschwansteinin. Se on saanut inspiraationsa Versailles ulkopuolellaPariisin , ja seisoo maassa, jossa oli aiemmin luostari. Nykyään Herrenchiemsee on erittäin suosittu turistinähtävyys. Palatsien opastetuille kierroksille voi tutustua ja kokea Baijerin kuninkaiden ylellisen ympäristön. Sekä palatsit, vanha luostari että saarella sijaitsevat kauniit puutarhat ovat ainutlaatuinen kokemus.

  • Münchenistä Prien am Chiemseen on 87 kilometriä, jos valitset lyhin tie A8-moottoritiellä. Ajomatka kestää noin tunnin.
  • Prien am Chiemsee on suuri parkkipaikka aivan vieressä, josta vene herrenchiemsee lähtee.
  • Vene kulkee jatkuvasti, ja matka saarelle kestää vain muutaman minuutin.
Saksan Neuschwanstein Schlossin linna.

Neuschwanstein Schloss – Saksan kaunein linna

Olet varmaan nähnyt tämän linnan filmillä. Esimerkiksi Tuhkimon Disney-version linna on saanut inspiraationsa Neuschwanstein Schloss -rakenteesta. Tämä on luultavasti kuuluisin linna koko Saksassa ,ja monet uskovat, että se on myös kaunein. Sen rakensi 1800-luvun lopulla Baijerin Ludwig II, ja siitä oli tarkoitus tulla hänen pysyvä kotinsa. Ludwig-parka kuitenkin julistettiin hulluksi, ja pian sen jälkeen hän hukkui salaperäisissä olosuhteissa, juuri ennen linnan valmistumista. Nykyään Neuschwanstein on yksi Baijerin suosituimmista nähtävyyksistä. Muista, että kierros on varattava etukäteen jasinun on käveltävä linnaan alla olevasta kylästä. Kierros käy läpi kauniita maisemia ja kestää noin 40 minuuttia.

  • Münchenin keskustasta Neuschwanstein Schlossiin on noin 108 kilometriä, jos päätät ajaa lyhintä tietä Starnbergin kautta Starnberger See -järvellä. Ajomatka kulkee enimmäkseen maalaistiellä Starnbergin ohittamisen jälkeen, ja se kestää noin 1 tunnin ja 30 minuuttia.
Nürnbergin vanhastakaupungista – kaupungista, jota aiemmin pidettiin yhtenä Saksan kauneimmista.

Nürnberg – Münchenin kaunis pikkuveli

Ennen toisen maailmansodan jälkeen Nürnbergiä pidettiin yhtenä Saksan ja Baijerin kauneimmista kaupungeista. Suurin osa kaupungin keskustasta tuhoutui kuitenkin pommituksessa, mutta onneksi rakennettiin uudelleen sodan jälkeen. Vanha kaupunki, palatsi, kaupungin muurit ja sillat näyttävät nykyään samalta, kuten ne tekivät keskiajalla rakennettaessa. Kaiserburg, joka nousee vanhaankaupunkiin, on tärkein nähtävyys, mutta tässä kaupungissa on enemmän kuin tarpeeksi muuta katsottavaa. Jos olet kiinnostunut sodan historiasta, sinulla on monia museoita vierailla Nürnbergissä, mukaan lukien oikeuspalatsi, jossa Nürnbergin oikeudenkäynnit pidettiin.

  • Ajat moottoritiellä Münchenin ja Nürnbergin välillä, lähes suoraan pohjoiseen. Matkaa on noin 168 kilometriä, ajoaika noin 2 tuntia.

Dachau – toisen maailmansodan ensimmäinen keskitysleiri

Dachau on kaupunki aivan Münchenin ulkopuolella, nykyään noin 47 000 asukasta. Paikka tunnetaan parhaiten epäinhimillisestä roolistaan toisen maailmansodan aikana. Aivan viehättävän keskustan ulkopuolella rakennettiin KZ Dachaun keskitysleiri vuonna 1933. Kymmeniätuhansia vankeja teloitettiin ja kidutettiin, kunnes Yhdysvaltain joukot valtasivat alueen 29. Viitattu 10.4.2010. Sen lisäksi, että vierailet leirillä, joka on nykyään museoja muistopaikka, sinun pitäisi saada kiinni kaupungin keskustaan. Sieltä löydät muun muassa Schloss Dachaun ja monia kauniita historiallisestikiinnostavia rakennuksia.

  • Nopein tapa Münchenin keskustasta Dachauhun on yleensä ajaa pohjoiseen Allianz-areenalle asti ja lähteä sitten länteen Dachauhun. Sen jälkeen matka on noin 30 kilometriä, ja yleensä käytät 25-30 minuuttia autonvuokrausta.
  • Huomioithan, että keskitysleirillä käyminen on vähintään 14-vuotias.
Dachaun viehättävän keskustan ulkopuolella sijaitsee toisen maailmansodan keskitysleiri.
Berchtesgaden – vierailu, jota et koskaan unohda.

Berchtesgaden ja Kehlsteinhaus – Vieraile Kotkanpesässä

Kuten monilla muillakin Etelä-Saksan paikoilla, Berchtesgadenilla on synkkä historia toisen maailmansodan jälkeen. Kaunis kylä sijaitsee Kehlstein-vuoren juurella, jonne natsit rakensivat Kehlsteinhausin vuonna 1938. Natsipuolueen huippujohtajien kohtaamispaikkana ollut rakennus sijaitsee yhdellä vuoren huipuista, ja se on tunnetuimmin nimellä ”Kotkanpesä”. Berchtesgadenin kylä on helmi, jossa on kauniita taloja ja viihtyisiä katuja, ja lähellä Königssee-järveä. Vierailu täällä tuskin on jotain, mitä kadut. Samalla voit suunnata kylän yläpuolella sijaitsevaan historialliseen rakennukseen sekä historiallisista syistä että utrolige utsikten saada kiinni Obersalzbergin uskomattomat näkymät. Harkitse myös matkaa Salzburgiin samassa läpsäisyssä, koska ohitat edelleen kaupungin laitamilla, kun tulet Münchenistä.

  • Lyhin tie Münchenin ja Berchtesgadenin välillä on, jos ajat A8-moottoritietä Rosenheimin kautta. Matka on sitten noin 155 kilometriä, ja vietät noin 1 tunnin ja 45 minuuttia ajossa.
Münchenissä on suhteellisen helppo ajaa.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

On suhteellisen helppo löytää pysäköintitilaa ,myös kaduilla, kun olet Münchenissä. Huomioithan, että vihreillä raidailla merkityt istuimet on varattu kaupungin asukkaille, ja ne edellyttävät auton rekisteröintiä mukana seuraavaan tietokantaan. Kaikkien muiden pitäisi pysäköidä sinipunaisiin istuimiin. Päivän aikana sinun on maksettava maksu katujen varrella seisovien myyntiautomaattien alennuksesta, ja hinta vaihtelee keskuspuiston sijainnin mukaan. Hinnat eivät ole erityisen korkeat verrattuna siihen, mitä monissa muissa Euroopan kaupungeissa maksetaan. Kaupungin keskustassa on myös runsaasti pysäköintihallia. Nämä löydät yleensä helposti vuokra-auton navigoinnilla tai älypuhelimella, jossa on navigointi.

Vuokra-autolla münchenin keskustassa on suhteellisen helppoa, mutta parasta on käyttää navigointia, jos et ole perehtynyt. Joillakin alueilla kadut ovat kapeita, ja täällä on monia yksiteisia katuja. Liikenne voi kuitenkin olla ajoittain melko tiheää. Kun menee kaupunkiin ja pois kaupungista, se on paljon helpompaa. Saksan moottoritiet ovat yleensä erittäin hyviä, ja kuljettajat ajavat harkitsemattomasti ,vaikka monet ovat suurella nopeudella.

Lentokenttä

Münchenin kansainvälisen lentokentän saksalainen nimi on Flughafen München. Tämä on Saksan toiseksi vilkkain lentokenttä, jonka ohitti vain Flughafen Frankfurt am Main. Vuosittainen matkustajamäärä on yli 48 miljoonaa ihmistä. Flughafen Münchenissä on kaksi pääterminaalia. Terminaali 1 on vanhin, ja se käsittelee enimmäkseen halpalentoyhtiöitä ja lentoyhtiöitä, jotka eivät kuulu Star Allianceen. Terminaali 2 hoitaa kaikki lennot Lufthansaan ja useimmat Star Allianceen liittyvät lentokoneet. Terminaali sijaitsee kuitenkin kahdessa eri rakennuksessa, joiden välissä on ilmapysäköinti.

Autovuokraamot sijaitsevat erillisessä keskuksessa keskellä lentokenttää jaterminaalien ulkopuolella. Tämä on aivan parkkihallin vieressä, josta autot kerätään ja toimitetaan. Autonvuokraus on muuten erittäin helppoa lentokentällä Münchenissä. Kaikki yritykset käyttävät tähän samaa palvelukeskusta. Tästä päivästä lähtien Sixt, Avis, Budget, Europcar, Alamo, Enterprise, National ja Flizzr edustivat Münchenin lentokentällä.

  • Münchenin ulkopuolella sijaitsevalta lentokentältä keskustaan on noin 35 kilometriä, jos valitset nopeimman reitin. Ajoaika on noin 30 minuuttia.
Münchenin lentokenttä yöllä.