Autonvuokraus München

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo München

München matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on München. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

München

Autovuokraamo München

Autovuokraamo München

München on pääkaupunki Etelä-Saksan Baijerin ja yksi Saksan vaikutusvaltaisin kaupungeista.Se sijaitsee joen Isar, ja on noin 1,3 miljoonaa asukasta (2010). München on tärkeä samferdelsknutepunkt – ja on myös monipuolista teollisuutta. Perinteisesti kaupunki on tunnettu sen oluen tuotannon ja kulttuurielämään. Matkailu on nykyään tärkeä elinkeino.

München perustettiin virallisesti vuonna 1158, mutta jo pari vuosisataa ollut asutusta munkit luostarin Tegernsee. Aikana keskiaikainen linnoitettu Münchenin asemaa kauppapaikkana, erityisesti myyntiä kädentaitojen tuotteita.

Monet Münchenin nähtävyydet ovat keskittyneet Marienplatz-aukiolle. Tässä on esimerkki Neues Rathaus (New Town Hall) – rakennettu 1800-luvun lopulla on uusgoottilaista tyyliä ja sarake Mariensäule. Lähistöllä on Altes Rathaus (Vanha raatihuone) peräisin keskiajalta, jossa on kaunis tornit. Rakennuksen nyt taloa lelumuseo.

Muita historiallisia nähtävyyksiä on entinen kuninkaallinen palatsi Alter Hof, jossa vanhimmat osat ovat peräisin 1200-luvulta. Myös iso Frauenkirche alkaen 1271 mainittiin myös. Kirkko laajennettiin lopulla 1400 kaksi 99 metriä korkea torni. Muuten nämä historialliset rakennukset mainittiin – suurin osa 1600 – ja 1700-luvulla: Theatinerkirche ja St. John Nepomuk Kirche – ja linnoja Residenz ja Nymphenburg. On myös useita upeita rakennuksia 1800 München – kuten Glyptothek Staatsgalerie ja Propylän, kaikki sijaitsevat Königsplatz.

Kulttuurinen München on tietysti myös useita museoita, gallerioita, teattereita ja konserttisaleja tarjota – ja siellä on myös useita merkittäviä kulttuuritapahtumia kaupungin, mukaan lukien vuosittain, maailmankuulun “Oktoberfest”.

Monet tietävät, että yksi Saksan paras jalkapallojoukkue kaikkien aikojen FC Bayern München, on sen koti täällä. He pelaavat kotiottelunsa uuden “Allianz Arena” – jättiläinen stadionin paikkainen 66000 katsojaa.

Lähin lentokenttä on Münchenin lentokenttä, joka sijaitsee 38 km koilliseen kaupungin.

Valikko