Autonvuokraus Aachen

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Aachen

Aachen matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Aachen. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Aachen

Autovuokraamo Aachen
Autovuokraamo Aachen

Aachen on saksalainen kaupunki Nordrhein-Westfalenin 40 km länteen Kölnin aivan rajalla Alankomaiden ja Belgian.Kaupungin asukasluku on 260454 (2011) asukasta.

Aachen on kuuluisa kylpyläkaupunki perinteitä kaukaa historiasta. Se oli alunperin roomalainen kylpyläkaupunki takia kuumia rikkilähteet. Se hylättiin jälkeen Rooman valtakunnan vasta 768, kun Kaarle tuli Aachen. Hän rakensi linnan ja kaupungin tuli pääkaupunki Kaarle imperiumi. Kaupunki toimi kroningsby Saksan-Rooman keisarit saakka 1500.

Kaupunki oli pahasti vaurioitunut 2 Maailmansota. Se oli ensimmäinen kaupunki, joka nappasi liittoutuneet. Aachenin tuomiokirkko joka aloitettiin Kaarle on yksi harvoista rakennuksista, jotka olivat vaurioituneet sodan aikana, ja Unescon luetteloon. Se on myös Kaarle hauta itse.

Muita nähtävyyksiä kaupungissa ovat kaupungintalo (rakennettu 1530) ja sen monia tyylejä Gothic barokki, joka seisoo raunioiden Kaarle palatsin. Kaksi portit ovat jäljellä, ja osa keskiaikaisen kaupungin muurit on vielä viisi tornia. Juutalainen synagoga tuhoutui Kristalliyö 9 marraskuuta 1938, mutta on kunnostettu ja uudelleen vuonna 1995.

Aachenin määräävä taloudellinen voima, tiede, teknologia, tietotekniikka ja siihen liittyvillä aloilla. Tässä piilee yksi Euroopan tärkeimmistä teknisistä oppilaitoksista korkealla tasolla, Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule, yli 32000 opiskelijaa.

Kansainvälinen Charlemagne-palkinto, joka on yksi Euroopan arvostetuimmista palkinnoista jaetaan kaupungissa.

Maastricht Aachen Airport sijaitsee Alankomaissa lähellä kaupungin Beck noin 40 mailin päässä.Düsseldorfin kansainvälinen lentoasema on 80 km: n päässä.