Autonvuokraus Lyypekki

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Lyypekki

Lyypekki matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Lyypekki. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Lyypekki

Autovuokraamo Lyypekki
Autovuokraamo Lyypekki

Hansakaupunki Lyypekki on toiseksi suurin kaupunki Schleswig-Holstein Pohjois Saksassa, ja yksi suurimmista satamien Saksa.Se sijaitsee joen Trave ja oli useiden vuosisatojen ”pääkaupunki” voimakas hansaliiton. Kaupungin asukasluku on 210577 (2011) asukasta. Lyypekin vanhakaupunki on listattu harjun välillä jokien Trave Wakenitz ja liitetään se Itämerellä 15 km pohjoisemmaksi.

Vuonna 700 vuotta, välillä 1226 ja 1937, Lyypekki oli itsenäinen kaupunki. Vuonna 1937 tuli Greater Hampuri Act 1937, joten kaupungin menettivät itsenäisyytensä ja joutui Preussin maakunnassa Schleswig-Holstein.Uskotaan, että syynä kaupunki menetti riippumattomuus että Lyypekin viranomaiset kieltäytyivät Hitler tehdä puheen kaupungissa vaalikampanjan aikana vuonna 1932

Pommitukset Lyypekin alle 2 World War I tuhosi kolme tärkeimmät kirkot ja suurempi osa kylän. Vanha kaupunki on Unescon maailmanperintökohde ja on kuuluisa vuotuinen perinteiset joulumarkkinat ja kauniita esimerkkejä arkkitehtuurista keskiajalta. Lyypekki pidetään kaikkea esimerkiksi itsenäisen kaupungin keskiaikaisessa Pohjois-Euroopassa.

Lyypekki on myös kuuluisa marsipaani tuotantoon. Mukaan paikallinen legenda keksittiin Lyypekissä marsipaania vastauksena sotilaallisen piirityksen tai nälänhätää. Tarina on, että kaupunki loppui kaikki elintarvikkeet paitsi tallennetut mantelit ja sokeri, jota käytetään tekemään leipää marsipaania

Lyypekki on rikas kulttuuri ja on paljon pieniä museoita, joista yksi on Lyypekin museo Puppet.

Lyypekki Airport sijaitsee 8 km etelään Lyypekistä.