Autonvuokraus Dortmund

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Dortmund

Dortmund matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Dortmund. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Dortmund

Autovuokraamo Dortmund
Autovuokraamo Dortmund

Dortmund sijaitsee länteen Saksan – osavaltiossa Nordrhein-Westfalenissa – erityisesti itäosassa Ruhrin alueen.Kaupungissa on vajaat 600000 asukasta (2010), ja on Euroopan suurin satama kanava. Dortmund-Ems Canal on ”pääväylä”.

Dortmund mainittiin ensimmäisen kerran kirjallisissa lähteissä vuonna 880 Sen jälkeen kutsutaan tärkeä kauppakumppani – ja myöhemmin keskiajalla Dortmund tärkeä jäsen hansaliiton. Sen lisäksi, että tärkeä teollisuuden kaupunki (painottaen erityisesti sähköntuotannosta) Dortmund on tunnettu monista panimon.

Dortmund oli raskaasti vaurioitunut liittoutuneiden pommitukset toisen maailmansodan aikana, mutta joitakin tärkeimpiä historiallisia rakennuksia on myöhemmin rakennettu uudelleen. Tähän sisältyy To 1200-luvun kirkkoja Reinoldikirche ja Mariakirche.

Kun 2 Maailmansota on listattu useita monumentaalisia rakennuksia, kuten Opernhaus vuodelta 1958 Westfalen Halle vuonna 1952, yksi Euroopan suurimmista kongressikeskukset. Maamerkki Bonnissa on muuten tv-torni Florianturm. Jalkapallo addiktit kestänee areenalla ”Signal Iduna Park” vierailu – koti kuuluisan jalkapallojoukkueen Borussia Dortmund.

Dortmund on myös tunnettu sen monia suuria puistoja, yksi suurimmista – Westfalenin Park – pinta-ala on 700 koko ajan. Kaupungin kasvitieteellinen puutarha on myös suosittu matkailukohde, sillä on eläintarha.

Lähin lentokenttä on Dortmund Airport, joka sijaitsee 14 km itään keskustasta.