Autonvuokraus Karlsruhe

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Karlsruhe

Karlsruhe matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Karlsruhe. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Karlsruhe

Autovuokraamo Karlsruhe
Autovuokraamo Karlsruhe

Karlsruhe on kaupunki osavaltiossa Baden-Württembergin sijaitsee Lounais Saksassa, lähellä Ranskan ja Saksan rajalla ja Rein-joelle.Karlsruhe perustettiin vuonna 1715 kuin Karlsruhen palatsi, kun Saksa oli sarja henkivallat ja kaupunkivaltioiden.

Kaupunki on tunnettu sen omaleimaista arkkitehtuuria ja kaupunkisuunnittelua kaupunkiin. Keskustassa rakenteiden linna rakennettiin, ja tästä keskuksesta säteilyteho 32 kaduilla ulos. Tämän vuoksi suunnittelujärjestelmää voivat muistuttaa tuuletin Karlsruhe on saanut lempinimen ”tuulettimen kaupunki”. Monet kadut ovat tänään, ja linna (tai palatsi kuten sitä usein kutsutaan) ja puisto ja kasvitieteellinen puutarha keskellä tämän rakenteen, se on varmasti vierailun arvoinen.

Koska yhtäläisyyksiä Yhdysvaltojen pääkaupunki, on arveltu, että Karlsruhe on ollut mallina yhdyskuntasuunnittelun Washington, DC

Kaupungissa on hyvä kulttuuritoimintaa, kuten teatteri, museot ja konserttisaleissa. Yksi niistä on valtion Art Gallery maalaukset kuudesta eri vuosisadoilta. Kaupungissa on oma ooppera.

Rautatieasema sijaitsee virkistysalueen Stadtgarten jossa on myös eläintarha. Kaupunki on yliopisto ja tutkimuskeskus. On laaja tutkimus-ja kehitystyötä, jossa keskitytään kestävään energiaan ja Internet-teknologiat kaupungissa.

Lähin suuri lentokenttä on Baden Airpark sijaitsee 40 km päässä kaupungin Karlsruhe. Toinen suuri lentokenttä on Stuttgartin lentokentältä, ca. 84 km päässä Karlsruhe.