Autonvuokraus Frankfurt

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Frankfurt

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Frankfurt tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Frankfurt kauttamme.

Frankfurtin opas

Bilutleie Frankfurt
Frankfurt Autonvuokraus

Frankfurt am Main sijaitsee Lounais-Saksassa – Hessenin osavaltiossa – ja sen keskusta sijaitsee Main-joen molemmin puolin. Sen väkiluku on hieman yli 650 000 (2010), mutta koko pääkaupunkiseutu (johon kuuluvat myös naapurikaupungit Wiesbaden, Darmstadt ja Mainz) on Frankfurtin keskusta suurkaupunkialueella (Rhein-Main), jossa on yhteensä yli 5 miljoonaa asukasta.

Frankfurt on muuten tärkeä rahoituskeskus – sekä Saksalle että EU:lle. Suuri jokisatama ja tieinfrastruktuuri (maantie- ja rautatieliikenne) ovat myös merkittävä viestintäkeskus. Lisäksi monet pitivät Frankfurtia Saksan ”kirjallisuuden pääkaupunkina”. Myös teollisuuskaupunkina Frankfurt on tärkeä. Täältä löydät kaiken autotehtaista printtikauppoihin.

Frankfurtin historia juontaa juurensa ensimmäiselle vuosisadalle. Kr., kun roomalaiset rakensivat kastin Mainin pankeille – ja 700-luvun lopulla Charles piti suuren kansalliskokouksen ”Franconofurdissa”.

Osia modernista Frankfurtista hallitsevat valtavat kokous- ja näyttelyhallit, joissa järjestetään erilaisia vuosittaisia tapahtumia. Tunnetuin lienee kansainvälinen kirjamessut, jotka kokoavat yhteen kustantajia ja kirjailijoita erillis ympäri maailmaa. Muuten kaupungissa sijaitsee yksi Saksan suurimmista yliopistoista – joka on nimetty runoilija Johann Wolfgang von Goethen mukaan.

Nähtävyyksiä

Frankfurtissa on rikas kulttuurielämä museoineen (mukaan lukien Städelin taidemuseo, Goethe-museo ja luonnonhistoriallinen museo), kirjastoja ja teattereita, eläintieteellisiä ja kasvitieteellisiä puutarhoja.

Frankfurt oli yksi saksan kaupungeista, jotka tuhoutuivat eniten toisen maailmansodan aikana. Maailmansodan. Suuri osa vanhasta keskiaikaisesta keskustasta – altstadt – jauhettiin. Monet rakennuksista on kuitenkin rekonstruoitu sodanjälkeisenä aikana. Tämä koskee mm. upea kaupungintalo, ”Der Römer”, joka rakennettiin alun perin vuonna 1405. Gothen lapsuudenkoti – Goethehaus – on myös rakennettu uudelleen, samoin kuin kaunis Paulskirche-kirkko. Frankfurtin arkkitehtonisista nähtävyyksistä on mainittava myös 1300-luvun katedraali. Se oli yksi harvoista vanhoista rakennuksista, jotka välttivät suuret vahingot, kun kaupunkia pommitettiin.

Esimerkkinä modernista monumentaalisesta arkkitehtuurista vuoden 1997 Commerzbank Towerilla on hallitseva asema kaupunkikuvassa. Esityksen aikaan tämä oli Euroopan korkein rakennus. Itse torni on 259 metriä korkea, mutta antennin odotetaan olevan 300 metriä.

Sachsenhausenin alueella (ei pidä sekoittaa entiseen keskitysleiriin Berliinin pohjoispuolella),löydät Frankfurtin suurimman huvikorttelin.

Frankfurt oli yksi saksan kaupungeista, jotka tuhoutuivat eniten toisen maailmansodan aikana. Maailmansodan. Monet rakennuksista on kuitenkin rekonstruoitu sodanjälkeisenä aikana.

Tutustu Frankfurtiin autonvuokrausta

On erittäin jännittävää harkita niitä, joiden lähtökohtana on Frankfurt ja jotka haluavat tutustua ympäristöön vuokra-autolla. Ajaminen on Saksassa sekä helppoa että mukavaa, samoin kuin se, että sinne pääsee yleensä nopeasti. Tässä on muutamia vinkkejä helposti toteutettavaksi ja mistä saat ainutlaatuisia kokemuksia.

Saksalaiset kuvailevat Heidelbergiä yhdeksi maan kauneimmista kaupungeista.

Heidelberg – Yksi Euroopan kauneimmista ja romanttisimmista kaupungeista

Heidelberg tunnetaan nykyään yhdestä maanosan parhaista yliopistoista, ja hän on myös useiden alojen kehittyneen tutkimuksen keskus. Kaupungilla on myös pitkät perinteet taiteessa ja kulttuurissa. Saksalaiset itse kuvailevat Heidelbergiä yhdeksi maan kauneimmista kaupungeista, erityisesti vanhaksikaupungiksi (Altstadt). Vanhassakaupungissa on monia upeita rakennuksia, jotka on rakennettu keskiajalla ja joita hallitsee linnoitus, joka kohoaa 200 metriä kaupungin keskustan yläpuolelle. middelalderen Kaikki tämä yhdistetään ystävällisiin asukkaisiin ja romanttiseen ja miellyttävään ilmapiiriin.

  • Päästäksesi Frankfurtista Heidelbergiin, aja noin 87 kilometriä etelään. Koko pätkä kulkee moottoritiellä, paitsi kahden kaupungin keskustassa ja sen ulkopuolella. Aika, jonka vietät asemalla, on noin 1 tunti.
Baden-Badenin kylpyläkaupunki sijaitsee kuumien lähteiden päällä.

Baden-Baden – Historiallinen kylpylä

Kuten nimestä käy ilmi, Baden-Baden on kylpyläkaupunki, joka sijaitsee kuumien lähteiden päällä. Kaupunki oli tärkeä keskus tässä Osassa Eurooppaa jo muutama sata vuotta ennen aikakauttamme. Hieman outo nimi johtuu siitä, että Badenin kaupunki sijaitsee alueella, jota kutsutaan samaksi. Täällä ihmiset matkustavat saamaan kylpylähoitoa, uimaan lämpölähtissä, kävelemäänkauniissa puistoissa, katsomaan kaupungin vaikuttavaa arkkitehtuuria ja nauttimaan hiljaisesta ja miellyttävästä ilmapiiristä. Kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu Merkuruisberg-vuorelle johtava köysirata. Kurssia pidetään sekä Saksan jyrkimpänä että pisimpänä. Sekä matka ylös että vierailusi huipulla antavat sinulle upeat näkymät maaseudulle.

  • Frankfurtista Baden-Badeniin, aja noin 175 kilometriä etelään ja ohiTa Heidelberg. Ajat koko lavan noin 1 solmiossa ja 50 minuutissa, jos pysyt moottoritiellä.
Historiallinen keskiaikainen kaupunki Rothenburg ob der Tauber.

Rothenburg ob der Tauber – Viehättävä keskiaikainen kaupunki

Rothenburg on erittäin hyvin säilynyt keskiderby, joka sijaitsee Saksan vapaan Baijerin osavaltion ranskankielisessä osassa. Kaupungin kaunis keskusta sijaitsee Kukkulalla Tauber-joen yläpuolella ja koostuu seikkailunhaluinen asutus. Täällä on monia viihtyisiä mukulakivisiä pieniä katuja, joissa on kahviloita, ravintoloita ja kauppoja, jotka on koristeltu kukilla, ja monia nähtävyyksiä, jotka kannattaa ottaa kiinni. Kohokohtia ovat kaupungin vaikuttava 1200-luvun kaupungintalo,vanhaa kaupunkia ympäröivät kaupunginmuurit, linnan puutarha ja viehättävä Plönleinin alue.

  • Rothenburg ob der Tauber sijaitsee noin 170 kilometriä Frankfurtista kaakkoon, ja se on yhdistetty käytännöllisesti katsoen koko moottoritieokseen. Pysähtymättä ajomatka vuokra-autolla kestää noin 2 tuntia.

Bamberg – Mukava keskiaikainen kaupunki vanhojen panimoiden kanssa

Bambergin vanhakaupunki on yksi Saksan hienoimmista ja unescon maailmanperintökohde. Sen lisäksi, että Bamberg on erityisen kaunis pieni kaupunki, se tunnetaan yhdestä maan parhaista joulumarkkinoista,puhumattakaan hyvän oluen valmistuksen perinteistä. Täällä pienet panimot sijaitsevat lähellä kaupungin keskustaa, ja useat niistä ovat tehneet vuosisatojen ajan. Tällä alueella on jo pitkään valmistettuja olutlajikkeita, joille on ominaista se, että mallas on savustettu, ja olut saa siten melko ainutlaatuisen maun. Jos lähdet retkelle Frankfurtista tänne, sinun pitäisi hemmotella itseäsi vähintään 24 tuntia. Sijoita vuokra-autosi hotellin autotalliin ja tutustu kauniisiin pieniin katuihin. Pysähdy legendaarisiin panimoihin ja maista ruokaa ja juomia.

  • Frankfurtin ja Bambergin välillä on hieman alle 200 kilometriä. Käytännössä koko ajomatka kulkee moottoritiellä, ja vietät noin 2 tuntia ja 30 minuuttia.
Bamberg
Burg Eltz on melkein 900-vuotias!

Burg Eltz – Vaikuttava linna

Burg Eltz on yksi tunnetuimmista Saksan monista vaikuttavista linnoista ja linnoista. Sitä pidetään myös yhtenä romanttisimmista. Useimmat meistä ovat luultavasti nähneet kuvia lähes 900 vuotta vanhasta linnasta– mutta ehkä tietämättä siitä enempää. Jos olet Frankfurtissa, sinulla on mahdollisuus. Vaikka Eltz olisi etäinen, on täysin mahdollista ajaa koko matkan. Sijoita vuokra-auto vastaavalle parkkipaikalle. Voit myös pysäköidä yläosan alle ja kävellä sitten linnaan metsän läpi. Huomaathan, että Burg Eltz on suljettu talvella ja on normaalisti avoinna huhtikuun alusta marraskuun alkuun. Opastettu kierros Eltzissä ja sen ulos alkaa 15 minuutin välein.

  • Frankfurtista on noin 140 kilometriä Burg Eltziin. Noin 110 kilometriä kulkee valtatietä Koblenzin suuntaan ja sitten maalaistiellä Moselkernin kylään. Sieltä on suoritettava pieni tie linnaan.
Frankfurtissa on edullista laittaa auto parkkihalliin, koska ulkona on vähän pysäköintipaikkoja.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Toisinaan on erittäin haastavaa löytää pysäköinti Frankfurtin kaduilta. Kuten monissa muissakin Saksan kaupungeissa, paljon tehdään autoliikenteen rajoittamiseksi kaupungin keskustassa ympäristön ja sen asukkaiden terveyden vuoksi. Pysäköintipaikkoja on vähän, ja on olemassa erilaisia vyöhykkeitä, jotka säätelevät sitä, mihin voi pysäköidä ja mihin aikoihin. Kuten monissa muissakin paikoissa, on parasta tehdä vetoa myös täällä olevista parkkihallista.

Kaupungissa ajaminen ei ole erityisen haastavaa, vaikka Frankfurtissa kohtaat myös kapeita katuja, yksitieteitä ja umpikujaa. Kaupungin keskustan ulkopuolella, sekä maalaisteillä että moottoriteillä, on helppo ajaa suurimmassa osassa Saksaa. Huomaa, että autoilijat ylinopeutta moottoriteillä kuin monet ovat tottuneet, ja sinusta tulee nopeasti hitaampi, jos olet vasemmalla kaistalla.

Frankfurtin lentokenttä on jaettu kahteen terminaaliin.

Lentokenttä

Frankfurt am Mainin lentokenttä on myös nimeltään Flughafen Frankfurt am Main, ja se on Euroopan neljänneksi vilkkain lentokenttä. Täällä palvelee vuosittain noin 70 miljoonaa matkustajaa. Lentokentällä on kaksi terminaalirakennusta,ja mihin päädyt, riippuu siitä, mitä lentoyhtiötä olet käyttänyt riippumatta siitä, mistä lensit. Tämä on toisin kuin useimmat muut lentoasemat, jotka jakautuvat kotimaan ja kansainvälisiin lentoihin. Terminaali 1 on suurin, ja se vie noin 75 % kaikesta liikenteestä.

Tällä hetkellä kentällä Frankfurt lentokenttä on 11 autovuokraamoa, ja kaikki ovat edustettuina molemmissa terminaaleissa. Yhtiöihin kuuluvat tunnetuimmat ja kansainvälisimmät toimijat, kuten Budget, Hertz, Thrifty, Sixt ja Avis. Huomioithan, että vuokra-auton voi toimittaa yleensä molemmissa terminaaleissa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Kysy yritykseltä, jolta olet vuokralla, jos sinulla on epäilyksiä (yleensä saat tämän varausvahvistuksessa), eikä sinun tarvitse viettää aikaa selvittämällä, mikä on oikea paikka paluulle.

  • Flughafen Frankfurt am Main sijaitsee Frankfurtin keskustassa hieman alle 15 km:n päässä vanhastakaupungista. Ajoaika on tien liikenteestä riippuen noin 20–25 minuuttia.