Autonvuokraus Nürnberg

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Nürnberg

Nürnberg matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Nürnberg. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Nürnberg

Autovuokraamo Nürnberg
Autovuokraamo Nürnberg

Nürnberg on kaupunki Saksan Baijerin. Se sijaitsee Pegnitz-joen ja Rein-Main-Tonava Canal ca. 170 km pohjoiseen Münchenin.Väestöstä on 510602 (2011) asukasta.

Kulttuurin kukoistus Nürnbergissä 1400 – ja 1500-luvulla teki sen keskelle saksalaisen renessanssin. Monille ihmisille, Nürnberg liittyy edelleen perinteisten Gingerbread (Lebkuchen) tasku, makkarat ja käsintehtyjä leluja. Joka vuosi ennen joulua, järjestetään yksi suurimmista ja tunnetuimmista joulumarkkinat Saksa täällä joka vetää yli miljoona kävijää.Markkinat tunnetaan käsintehtyjä koriste ja herkkuja.

Nürnberg oli varhainen keskus humanismin, tieteen, grafiikkaa ja mekaaniset keksinnöt. Tähtitiede on paljon kiittää erityisesti kaupungin. Vuonna 1471 siellä oli rakennettu tähtitieteellisen observatorion Nürnberg ja julkaissut useita tärkeitä tähtitieteelliset kaavioita. Useimmat tunnettua on, että suurin osa Nikolaus Kopernikus työ julkaistiin Nürnbergissä vuonna 1543.

Vuonna 1470 Anton Koberg avasi Euroopan ensimmäisen kirjapainon Nürnbergissä.

Marraskuusta 1945 lokakuuta 1946, Nürnberg oli paikalla kuuluisan Nürnbergin oikeudenkäynnissä. Nürnbergin oikeudenkäynnissä on termi, jota käytetään viittaamaan tutkimuksiin johtavien saksalaisten natsien. Niistä kuuluisin oli tuomittu on Rudolf Hess ja Hermann Göring.

Nürnbergin lentokenttä sijaitsee 5 kilometriä keskustasta pohjoiseen.