Autonvuokraus Hannover

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Hannover

Hannover matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Hannover. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Hannover

Autovuokraamo Hannover
Autovuokraamo Hannover

Hannover sijaitsee Pohjois Saksassa ja pääkaupunki Saksan valtion Niedersachsenin.Kaupunki sijaitsee joen Leine ja on noin. 520000 asukasta (2010). Hannover on tärkein teollisuuskaupunki Niedersachsenin – ja myös keskeinen viestinnän keskus.

Hannover perustettiin noin vuonna 900, ja oli jäsenenä keskiaikaisen hansaliiton. Ajaksi vuonna 1800 kaupunki oli pääkaupunki pienen valtakunnan (jolla on sama nimi kuin kaupunki).

Kuten niin monissa muissa Saksan kaupungeissa oli myös vanha kaupunki (Altstadt) Hannover voimakkaasti tuhoutui 2. Maailmansota. Vain muutamia vanhoja rakennuksia on kunnostettu alkuperäiseen tyyliin. Tähän sisältyy Altes Rathaus 1400-luvulta ja Marktkirche päässä 1300. On kuitenkin olemassa runsaasti erilaisia ​​moderneja rakennuksia kaupungin. Yksi näistä on Neues Rathaus vuonna 1913.

Vuonna 2000 EXPO paikka Hannoverissa. Tässä yhteydessä se esitti useita näyttelytiloja – ja säännöllisesti järjestetty useita suuria Booth ja näyttelyitä täällä, kuten Die Deutsche Messe Industry (CeBIT). Muuten, Hannover tarjoaa useita mielenkiintoisia museoita ja kulttuurilaitoksia. Yksi tärkeimmistä on Landes Theater, joka on myös suuri ooppera vaiheessa.

Hannover on myös kaupunki, jossa on monia puistoja ja viheralueita. Näistä ovat Herrnhäuser Garten hyvin osallistui – ehkä lähinnä siksi poikkeuksellisen kaunis barokkityylinen laitos – joka sisältää useita näyttäviä suihkulähteitä, patsaita, luolia ja pieniä linnoja. Myös Berggarten on suosittu matkailukohde, jossa on sekä uinti-ja vesiurheilu. Ja Eilen Ride-Forest on eläintarha on tärkeä osa puiston.

Vuosittainen tapahtuma, joka on erottuva Hannoverissa on ”Schützenfest”. Se on juhla, joka kestää kymmenen päivää, keräämällä paljon kaupungin väestöstä noin teltat, olutta puutarhat ja erilaisia ​​kulttuuritapahtumia.

Lähin lentokenttä on Hannover-Langenhagenin lentokenttä, joka sijaitsee 10 kilometriä keskustasta pohjoiseen.