Autonvuokraus Örebro

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Örebro

Örebro matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Örebro. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Örebro

Autovuokraamo Örebro
Autovuokraamo Örebro

Orebro City sijaitsee Keski-Ruotsissa Örebron lääni. Kaupungissa on 98237 asukasta (2005). Örebro on tärkeä kaupan ja rautatien risteyksessä. Suurin ja tunnetuin matkailukohde kaupunki on Örebron linnassa 1570-luvulla. Linna sijaitsee saarella joen Karjaanjoen joka virtaa läpi kaupungin ja tyhjentää osaksi Hemfjärden vuonna Hjälmaren. Linna on avoinna yleisölle ja tarjoaa näyttelyitä, näyttö-ja konferenssi toiminnan ja kahvila, ravintola ja matkailutoimisto.Toinen historiallinen maamerkki on Pyhän Nicolay kirkko 1200-luvulta. Kirkko on goottilainen tyyli. Uusi vesitorni sieni on toinen suosittu matkailukohde. Voit ottaa jopa 50 metriä ilmassa ja saada upeat näkymät kaupunkiin. Lisäksi kokemus keskellä Aquanova vesitornin ja kahvila.

On hyvä uima olosuhteet Örebrossa. Voit käydä useita uima alueilla rannoista alueella tai etsiä Gustavsvik seikkailu – joissa on altaita ja vesiliukumäkiä viidakossa-tyylisessä ympäristössä. Paikka on myös suuri akvaario.