Autonvuokraus Strömstad

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Strömstad

Strömstad matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Strömstad. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Strömstad

Autovuokraamo Strømstad
Autovuokraamo Strömstad

Strömstad on kaupunki ja paikka kunnan samanniminen Västra Götaland County. Se sijaitsee Lounais-Ruotsissa 25 kilometriä lounaaseen Halden Norjassa.Kaupungissa on 6288 asukasta (2010).

Alunperin maakunnassa Bohuslänin missä Strömstad sijaitsee, Norja alueella. Alue siirrettiin Ruotsiin sopimuksella Roskilde 1658.

Kaupunki oli paikka Ruotsin sotaa Tanska-Norja, ja useammin kuin kerran se valloitti ja valloitti vuosisatojen. Soturi kuningas Kaarle XII Ruotsin käytetään kaupungin etuvartio sen kampanjan Norjaan 1716-1718.

Koster saaristo on myös suosittu matkailukohde, joka pääsee pikaveneellä kohteesta Strömstad. Kustannukset muodostuu kaksi suurta saarta, Pohjois Koster ja Sydkoster, monet pienemmät, asumaton luotoja ja edustaa Koster Sea National Park. Kaupunki on tunnettu myös venesatama.

Strömstads teollisuus perustuu pitkälti matkailuun ja ylittävän kaupan Norjasta. Vaikka alhainen kaupungin väestöstä on kaksi systembolog (viinakauppa) ja yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakeskuksista, Nordby ostoskeskukseen. Tuskin oli Strömstad juuri viinakauppa, mutta se aiheutti liikenneongelmia lähellä myymälä. Norjalaiset ovat olleet tiedossa luoda ruuhkia kiirastorstaina ennen pääsiäistä kun ei ole vapaapäivä Ruotsi.Koska ratkaisu ongelmaan pidetään Systembolagetin suljettu torstaisin.

Lähin lentokenttä on Moss Airport Rygge on 55 poissa.Landvetterin lentokenttä sijaitsee noin kaksi tuntia etelään.