Autonvuokraus Norrköping

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Norrköping

Norrköping matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Norrköping. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Norrköping

Autovuokraamo Norrköping
Autovuokraamo Norrköping

Norrköpingin on kaupunki sijaitsee Itä-Götanmaan lääni ja Norrköpingin kunnan hallinnollinen keskus periaatteessa Bråviken joka on käsivarsi Itämeren. Kaupungin asukasluku on 87247 asukasta (2010), ja se sijaitsee 162 km lounaaseen Tukholmassa.

Koska suuri tekstiiliteollisuuden, kaupunki on ollut lempinimiä kuten ”Ruotsin Manchester ”ja jopa” Peking ”.Vuonna 1950 oli yhteensä 54 tehdasta 6600 työntekijää kaupungin. Monet tehtaat olivat paljon Motala-joelle. Kauniita vanhoja teollisuusrakennuksia (pääasiassa vuosien 1850 ja 1910) ovat myöhemmin käytetään muihin tarkoituksiin, kuten Museum of Labour on täällä ja kaupunginmuseo.

Keskus on keskittynyt Vanhankaupunginaukiolta ympäröivät rakennukset 1700 – ja 1800-luvulla. Norrköping on täydellinen kaupunki harhailevat, Drottningsgatan on kaupungin pääkatu, joka ulottuu Norra kävelykadulta ja rautatieasemalle 1866 taidemuseossa vuodesta 1946.

Rauniot linnan Johannisborg alkaen 1613 on toinen paikka, joka on vierailun arvoinen. Kesällä istutetut 25000 kaktukset Carl Johan Park ja muodostavat kaktus istutus.

Kolmårdens Djurpark sijaitsee 30 km pohjoiseen Norrköping. Lisäksi eläintarha on akvaario, jossa muun muassa voi nähdä käärmeitä, krokotiilejä ja haita.

Norrköpingin lentoasema on 3 km päässä keskustasta Norrköping.